Μαρτίνς: «Συνεχίζουμε όλοι μαζί, το χρωστούσαμε στον κόσμο»

Μαρτίνς: «Συνεχίζουμε όλοι μαζί, το χρωστούσαμε στον κόσμο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε πως η ομάδα του χρωστούσε στον κόσμο και τον εαυτό της μια τέτοια καλή εμφάνιση και νίκη σε ντέρμπι.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου:

Για α' μέρος του ντέρμπι: «Ο προπονητής της ΑΕΚ είχε σχεδιάσει σωστά το ματς. Η ΑΕΚ έπαιξε ανοιχτά και αξιοποίησε την κατάστασή μας που ήταν υπό πίεση λόγω των αποτελεσμάτων. Κάναμε λάθη στο πρώτο ημίχρονο και στο 2ο μέρος θέλαμε να είμαστε πιο σίγουροι και αποτελεσματικοί. Έχουμε ποιότητα και παίκτες που μπορούν να διαχειριστούν τις καταστάσεις. Κάναμε ένα πολύ καλό β' μέρος και πήραμε το αποτέλεσμα αξιοποιώντας τις ευκαιρίες μας».

Για την αλλαγή του Τοροσίδη: «Πραγματικά η είσοδος του Τοροσίδη μας βοήθησε πολύ. Είναι αρχηγός και πάντα διεκδικούσε τις πρώτες και τις δεύτερες μπαλιές παρότι δεν ήταν το τελευταίο διάστημα τόσο καλά. Βοήθησε πολύ αυτή η αλλαγή. Πιστέψαμε στον εαυτό μας και δείξαμε τρομερό αγωνιστικό πνεύμα. Ήταν δύσκολο το ματς έτσι όπως είχε πάει αλλά δείξαμε το πνεύμα που έπρεπε και κερδίσαμε δίκαια».

Για το ντέρμπι και την αξία της νίκης του για τον κόσμο: «Είναι πολύ σημαντικό που πήραμε ένα ντέρμπι. Ο κόσμος το άξιζε αυτό το βράδυ. Είναι πολύ σημαντικό το πόσο ωραία το κερδίσαμε. Πιστεύουμε πως θα μας δώσει ώθηση για τη Ντιναμό Κιέβου και πιστεύουμε στην πρόκριση που είναι ανοιχτή. Ναι χρωστούσαμε στον κόσμο μία τόσο καλή εμφάνιση και νίκη σε ντέρμπι».

Για την είσοδο των Τοροσίδη και Λάζαρου και τον τραυματισμό του δεύτερου: «Είτε επειδή είναι Έλληνες είτε επειδή ξέρουν τα ματς αυτά βοήθησαν. Βοήθησαν και με την εμπειρία και με την ποιότητά τους και ο Τοροσίδης και ο Λάζαρος. Θέλαμε τέτοιους παίκτες. Γνωρίζουν την θέση τους. Δεν θέλω να πω κάτι για την κατάσταση του Λάζαρου γιατί οι πρώτες ενδείξεις στις πρώτες 24 ώρες μπορεί να είναι παραπλανητικές και δεν θέλω να ρισκάρω κάτι τέτοιο».

Για το ότι δεν... βολεύτηκε με το 1-1 παρά τον τραυματισμό του Λάζαρου και έβαλε επιθετικό: «Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Νομίζω ότι στο σημείο που είχαμε κακή ψυχολογία έπρεπε να πιστέψουμε σε εμάς. Υπήρχαν παιδιά που έκαναν λάθη λόγω απειρίας. Όπως και να δουλεύουμε ο στόχος είναι ο ίδιος. Συνεχίζω να πιστεύω ότι όποιος παίζει καλά και για τη νίκη πάντα τα καταφέρνει».

Για την αντίδραση του κόσμου στο πρώτο ημίχρονο: «Καταλαβαίνω τον κόσμο και την αντίδρασή του στο α' μερος. Είχαν δίκιο. Είδαμε όμως το πόσο μας βοήθησαν στο β΄ μέρος. Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί. Έτσι συνεχίζουμε».



Formula 1: Ιστορική πρωτιά για τον Αντονέλι! - Έγινε ο νεότερος poleman στο «1-2» της Mercedes
Formula 1: Ιστορική πρωτιά για τον Αντονέλι! - Έγινε ο νεότερος poleman στο «1-2» της Mercedes
AEK: Ο προβληματισμός του Νίκολιτς παρά την «τεσσάρα» στη Σλοβενία – Οι σκέψεις ενόψει Ατρόμητου
AEK: Ο προβληματισμός του Νίκολιτς παρά την «τεσσάρα» στη Σλοβενία – Οι σκέψεις ενόψει Ατρόμητου
Καλαμαριά: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 23χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία του 20χρονου
Καλαμαριά: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 23χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία του 20χρονου
Μπέτις – Παναθηναϊκός: «Ελληνική εισβολή στη Σεβίλλη» - Πάνω από 3.000 φίλοι του «τριφυλλιού»
Μπέτις – Παναθηναϊκός: «Ελληνική εισβολή στη Σεβίλλη» - Πάνω από 3.000 φίλοι του «τριφυλλιού»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved