Χάβος: «Δεν κάναμε τίποτα από όσα έπρεπε»

Χάβος: «Δεν κάναμε τίποτα από όσα έπρεπε»

Δικαιούται και η Λαμία να κάνει μια κακή εμφάνιση.

Στην κακή απόδοση της Λαμίας απέδωσε την ήττα από την ΑΕΚ ο Μάκης Χάβος. Ο έμπειρος τεχνικός δεν έψαξε δικαιολογίες και επισήμανε ότι οι παίκτες του δεν έκαναν τίποτα από όσα έπρεπε, ενώ μοναδικό ελαφρυντικό ήταν πως σε πέντε μέρες κλήθηκαν να παίξουν με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

«Καταρχάς συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη και το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξε. Όπως είχα πει και πριν τον ΠΑΟΚ, για να πάρεις αποτέλεσμα κόντρα σε μεγάλη ομάδα πρέπει να τρέξεις περισσότερο από τον αντίπαλο, πρέπει να βγεις και μπροστά και όχι να είσαι συνέχεια στην άμυνα. Δυστυχώς εμείς δεν κάναμε τίποτα από αυτά και στο αγωνιστικό κομμάτι τα προβλήματα ήρθαν επειδή μπήκαμε φοβισμένα. Δεν είχαμε ανάπτυξη, δεν είχαμε καθόλου κατοχή και όταν κάνεις λάθη με την ΑΕΚ, αυτόματα δημιουργούνται προβλήματα. Το μόνο ελαφρυντικό είναι ότι είναι δύσκολο να μπορεί μια ομάδα σαν τη δική μας να ανταπεξέλθει όταν πρέπει να παίξει Δευτέρα με τον ΠΑΟΚ και Σάββατο με την ΑΕΚ», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Λαμίας.

Για το αν οφείλεται μόνο στην κόπωση η κακή εμφάνιση: «Σας είπα ότι δεν κάναμε τίποτα από όσα έπρεπε. Σίγουρα η κούραση παίζει ρόλο, εδώ οι μεγάλες ομάδες και προσπαθούν να διαχειρίζονται το ρόστερ. Από εκεί και πέρα, δικαιούται και η Λαμία να κάνει μια κακή εμφάνιση, δεν γίναμε Μπαρτσελόνα ξαφνικά. Είχαμε και κάποιους παίκτες σε κακή μέρα...».



Κηφισιά: Με πολλές απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ
Κηφισιά: Με πολλές απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ
Προκριματικά Μουντιάλ 2027: Σούπερ πρεμιέρα για την Ελλάδα, 3-0 τη Γεωργία (vid)
Προκριματικά Μουντιάλ 2027: Σούπερ πρεμιέρα για την Ελλάδα, 3-0 τη Γεωργία (vid)
Λιονέλ Μέσι: Ένα βήμα πιο κοντά στο να γράψει ιστορία και στις ΗΠΑ
Λιονέλ Μέσι: Ένα βήμα πιο κοντά στο να γράψει ιστορία και στις ΗΠΑ
Μπενίτεθ: «Αυτό είναι το σημάδι πως ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο δυνατός»
Μπενίτεθ: «Αυτό είναι το σημάδι πως ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο δυνατός»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved