Μαρτίνς: «Δε γίνεται να συνεχιστεί το πρόβλημα στο γκολ»
2 SHARES

Μαρτίνς: «Δε γίνεται να συνεχιστεί το πρόβλημα στο γκολ»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στο τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα για να βελτιωθεί

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Μαρτίνς:

Κύριε Μαρτίνς, να συζητήσουμε αρχικώς για το ματς στην Ισπανία, όπου κατά γενική ομολογία ο Ολυμπιακός είχε πάρα πολύ καλή παρουσία και δημιούργησε ξανά ευκαιρίες. Όλα αυτά σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που πριν από δύο εβδομάδες είχε επικρατήσει της Μπαρτσελόνα. Τι κρατάτε;

«Πραγματικά παίξαμε απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Νομίζω πως αυτό το παιχνίδι μας ήταν ένα από τα πιο ολοκληρωμένα παιχνίδια που έχει παρουσιάσει φέτος η ομάδα μας. Γιατί στην ουσία κάναμε μόνο μία ολοκληρωμένη προπόνηση για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι αυτό. Παρόλα αυτά τακτικά διαβάσαμε πάρα πολύ καλά τον αντίπαλο. Ήμασταν πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Δημιουργήσαμε δυσκολίες στον αντίπαλο. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να εξουδετερώσουμε τα δυνατά σημεία του παιχνιδιού του αντιπάλου μας. Είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Τους απειλήσαμε και τους δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα. Φυσικά εκείνοι έχουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες που μπόρεσαν να διαβάσουν το παιχνίδι μας και να αντισταθούν στη δική μας δύναμη. Πρόκειται για μία πάρα πολύ μεγάλη και ποιοτική ομάδα. Από ‘κει και πέρα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που τακτικά μπορέσαμε και διαβάσαμε και προσαρμοζόμαστε σε κάθε δυσκολία του παιχνιδιού. Όπως η Μπέτις άλλαζε το παιχνίδι της, έτσι και εμείς προσαρμοζόμασταν και μπορέσαμε και σταθήκαμε ισάξιοι και στο ύψος των απαιτήσεων του παιχνιδιού. Ήταν πραγματικά κρίμα που για μία ακόμη φορά δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Πραγματικά είναι πολύ στενάχωρο αυτό, γιατί μπορούσαμε βάσει της γενικότερης εικόνας του παιχνιδιού, να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Πραγματικά, αυτό που κρατάμε από αυτό το παιχνίδι είναι το γεγονός πως τακτικά είμαστε πολύ ανώτεροι, σε σχέση με αυτό που ήμασταν πριν από τρεις μήνες. Η ομάδα μας πριν από τρεις μήνες δεν είχε τη δυνατότητα να προσαρμόζεται τακτικά στις δυσκολίες του παιχνιδιού. Ενώ τώρα παρουσιάζει μία πάρα πολύ μεγάλη άνεση να προσαρμόζεται τακτικά ιδιαίτερα απέναντι σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο που προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στη διάρκεια ενός αγώνα, τα οποία τα αντιμετωπίζει με επιτυχία».

Σα να διαβάσατε την επόμενη ερώτησή μου. Γιατί ήθελα να κάνετε μία σύγκριση ανάμεσα στον Ολυμπιακό που υποδέχθηκε την Μπέτις στις 20 Σεπτεμβρίου στο Καραϊσκάκη, με την ομάδα που έπαιξε προχθές στη Σεβίλλη. Αναφερθήκατε στην πρόοδο που έχει κάνει η ομάδα σας στον τομέα της τακτικής. Είστε ικανοποιημένος από την πρόοδο της ομάδας σας με βάση τον προγραμματισμό σας; Και που θεωρείτε πως χρειάζεται βελτίωση ο Ολυμπιακό;

«Η ομάδα έχει πολλά περισσότερα πράγματα να δώσει και έχει πολλά σημεία που πρέπει να βελτιώσει. Έχουμε παίκτες οι οποίοι είναι πάρα πολύ νέοι και βρίσκονται σε φάση προόδου και εξέλιξης και μπορούν να δώσουν πολλά περισσότερα από αυτά βάση της ποιότητάς τους. Είμαστε μία ομάδα γεμάτη ποιότητα. Με τη δουλειά που κάνουμε, μπορώ να σας εγγυηθώ πως η ομάδα έχει πολλά περισσότερα να δείξει. Γιατί οι παίκτες ωριμάζουν σιγά - σιγά. Είναι παίκτες νέοι και πρέπει να υπάρχει η τριβή για να έρθει η ωριμότητα και να δείξουν την ποιότητά τους. Γιατί διαθέτουν πολύ ποιότητα, παίκτες όπως ο Ναουέλ, ο Ποντένσε, ο Σισέ, ο Καμαρά, είναι παίκτες οι οποίοι έχουν πολλά περισσότερα να δώσουν. Όλο αυτό έρχεται με τα παιχνίδια. Φυσικά πρέπει να βελτιωθούμε στο θέμα της εκμετάλλευσης των ευκαιριών μας. Πρέπει να δούμε πως θα λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Είμαστε μία ομάδα η οποία δημιουργεί πολύ. Πραγματικά έχουμε έλλειψη στα γκολ. Η ομάδα πρέπει να πετυχαίνει νίκες. Πρέπει να βάζει γκολ. Αυτό είναι κάτι που δε συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Όμως, βάσει της ποιότητάς της ομάδας μας, βλέπουμε πως στην τακτική η βελτίωση είναι πολύ μεγάλη. Και περιμένουμε πολύ καλύτερη απόδοσή από πολλούς ποδοσφαιριστές μας, γιατί ξέρουμε πως έχουμε την ποιότητα και έχουμε παίκτες οι οποίοι μπορούν να αποδείξουν πολλά περισσότερα πράγματα όσο περνάει ο καιρός».

Μετά το τέλος του αγώνα με την Μπέτις εκφράσατε τη βεβαιότητά σας πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πετύχει νίκη με σκορ πρόκρισης στον αγώνα με την Μίλαν. Την περασμένη εβδομάδα μας είπατε πως από την ομάδα σας λείπει ένα κλικ για να πάρει στο γήπεδο αυτό που δικαιούται. Πιστεύετε πως πλησιάζει η ώρα για να κάνει η ομάδα σας αυτό το κλικ;

«Νομίζω πως στα δύο τελευταία παιχνίδια η ομάδα έχει φτάσει πολύ κοντά σε αυτό το σημείο που λέτε. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο δείξαμε πως έχουμε τη δυνατότητα να δείχνουμε αυτή την εσωτερική δύναμη που διαθέτει η ομάδα. Να παίζει με την ψυχή της. Να παίζει με πάθος μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο Ολυμπιακός δείχνει πως είναι αποφασισμένος για τη νίκη, σε οποιοδήποτε παιχνίδι, σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Στο μυαλό μας δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα, παρά η νίκη. Και εκεί δείξαμε ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που πρέπει η ομάδα να διαθέτει. Στο παιχνίδι μας με την Μπέτις όπου τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά, δείξαμε πως διαθέτουμε και αυτήν την εξυπνάδα και την ικανότητα να διαχειριστούμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπου χρειάζεται και υπομονή και καλή διαχείριση. Εκεί δείξαμε πως διαθέτουμε και αυτήν την ικανότητα και πως μπορούμε να την εμφανίσουμε σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Από ‘κει και πέρα, έχουμε το πρόβλημα του σκοραρίσματος. Σε αυτό δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά. Πιστεύω πως δε γίνεται να παραταθεί και άλλο αυτή η μη εκμετάλλευση των ευκαιριών. Νομίζω πως με την πολλή δουλειά που κάνουμε, θα βρεθεί η λύση και σε αυτό. Άρα, το έχει γίνει το κλικ όσον αφορά στην ψυχική δύναμη, στην εξυπνάδα που χρειάζεται. Και είμαστε πολύ κοντά για να γίνει και το άλλο κλικ που χρειαζόμαστε για να πάρουμε τη σημαντική νίκη».

Πως το εξηγεί; Πως έχει καταφέρει η ομάδα του να κυνηγάει μέχρι το τέλος της νίκη; Να έχει φθάσει σε τέσσερις νίκες με γκολ στο τέλος, ενώ έχουμε διανύσει μόλις το ένα τρίτο της σεζόν. Στην προηγούμενη δεκαετία, σε κάθε περίοδο πετύχαινε μία ή το πολύ δύο νίκες με γκολ στο τέλος. Τι έχει αλλάξει;

«Δεν υπάρχει κάποιο μαγικό ραβδάκι. Δεν υπάρχει κάποιο κόλπο που έχουμε πετύχει αυτό το πράγμα. Είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς. Από την πρώτη στιγμή που δημιουργήσαμε αυτήν την ομάδα, ξέραμε πως χρειαζόμασταν μία μίξη από έμπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν τη φιλοδοξία να αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν με αυτήν την ομάδα. Αλλά και από νέους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν επίσης φιλόδοξοι. Σας λέω ξανά πως πάντα υπερασπιζόμουν την ομάδα και τους παίκτες γιατί βλέπω πως εκτός από ποιοτικοί, είναι και παίκτες οι οποίοι ονειρεύονται πολλά πράγματα να πετύχουν, όχι μόνο για την ομάδα μας, αλλά και για την καριέρα τους. Ξέρουν πως είναι πολύ σημαντικό να είναι πρωταθλητές, γιατί έτσι θα αναδείξουν την αξία και το ταλέντο τους. Ξέρουμε πως έχουμε ποιοτικούς παίκτες. Αλλά πολύ σημαντικό είναι πως έχουν αυτή τη φιλοδοξία όλοι μέσα τους. Έχουν αυτή την εσωτερική δύναμη και έχουν την ανάγκη να κερδίζουν γιατί θέλουν όλοι πάρα πολύ να είναι πρωταθλητές. Άρα λοιπόν έχουμε πολύ σημαντικά στοιχεία σε αυτήν την ομάδα. Δουλεύουν πολύ σκληρά Δουλεύουν γιατί θέλουν τα αποτελέσματα και τον τίτλο για όλους τους λόγους που σας είπα. Αλλά και γιατί από την πρώτη στιγμή έχουν δώσει μία υπόσχεση στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, πως θα δείξουν την ποιότητά τους, θα τα δίνουν όλα με σκληρή δουλειά, γιατί όλοι θέλουμε αυτή η ομάδα να είναι πρωταθλήτρια».

Και τώρα ο Παναιτωλικός. Έρχεται στο Καραϊσκάκη την καλύτερή του στιγμή μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ; Νίκη η οποία ήταν σημαντική για τη βαθμολογία αλλά και για την αυτοπεποίθηση των παικτών της ομάδας του Αγρινίου.

«Πρόκειται για μία ομάδα που έρχεται εδώ μετά από μία πολύ σημαντική νίκη. Μία ομάδα που έχει πολύ σωστό προσανατολισμό. Μία ομάδα που της αρέσει να διαχειρίζεται σωστά τα παιχνίδια. Που έχει ποιότητα και σταθερότητα. Έχει δύο Πορτογάλους ποδοσφαιριστές που τους γνωρίζω πολύ καλά. Επίσης, έχει έναν Βραζιλιάνο που τον γνωρίζω πολύ καλά από τότε που ήμουν στην Μαρίτιμο. Είναι τρεις παίκτες τους οποίους ξέρω αρκετά καλά. Είναι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Έρχεται από μία σημαντική και δίκαιη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ που δείχνει ότι πραγματικά είναι μία αποφασισμένη ομάδα για να κάνει καλή πορεία και να πάρει καλά αποτελέσματα. Είναι μία ομάδα που έχει επίπεδο και πολύ σωστό προσανατολισμό. Ξέρει πολύ καλά τι ζητάει και τι θέλει από κάθε παιχνίδι. Και σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να την υποτιμήσουμε. Θα πρέπει να είμαστε στο ίδιο επίπεδο και να έχουμε την ίδια συγκέντρωση με το παιχνίδι με την Μπέτις. Για εμένα δεν έχει καμία διαφορά το πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια. Όπως είχαμε υψηλό επίπεδο απόδοσης προχθές, έτσι θα πρέπει να έχουμε υψηλό επίπεδο απόδοσης και με τον Παναιτωλικό. Θα πρόκειται για ένα παιχνίδι με υψηλό δείκτη δυσκολίας. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι απέναντι σε μία ομάδα η οποία ξέρει πολύ καλά τι ψάχνει στα παιχνίδια της. Ξέρει πολύ καλά να διαβάζει τα παιχνίδια. Και απαιτείται συγκέντρωση και προσοχή, γιατί έχει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές».

Πως κυλάει η αποθεραπεία του Λάζαρου; Θα προλάβει τον αγώνα με την Μίλαν;

«Ο Λάζαρος προπονείται, ατομικά βέβαια. Η κατάστασή του έχει δείξει πολύ γρήγορη πρόοδο. Αύριο θα κάνει μία εξέταση για να δούμε ποια είναι ακριβώς η κατάστασή του. Όμως, πραγματικά έχει δείξει ότι πηγαίνει πολύ καλύτερα από ότι περιμέναμε. Προπονείται μόνος του, αλλά είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Και αφού δούμε τα αποτελέσματα αύριο, ίσως αποτελέσει και μία πιθανή λύση για το παιχνίδι της Δευτέρας».

Θα ήθελα και ένα σχόλιό σας για την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος θα είναι στη διάθεσή σας την 1η Ιανουαρίου.

«Δε θέλω να μιλήσω για παίκτες οι οποίοι δε βρίσκονται εδώ αυτή τη στιγμή. Όμως θα σας πω τα γενικά που ξέρουμε όλοι. Είναι ένας παίκτης ο οποίος θα γίνει δικός μας τον Ιανουάριο. Είναι ένας παίκτης που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Έχει δείξει την ποιότητά του και έχει δείξει πως έχει πάρα πολύ μέλλον μπροστά του. Πρόσφατα κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα. Είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει πολλά να δώσει. Μπορεί να παίξει σε διάφορες θέσεις, όπως ο Κώστας Φορτούνης που μπορεί να παίξει τόσο στα άκρα, όσο και ως δεύτερος επιθετικός. Είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει το προφίλ που θέλουμε για τον Ολυμπιακό. Είναι φιλόδοξος και εργατικός. Και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά μέχρι την έλευσή του και όλοι να είμαστε ευτυχισμένοι».

Κλείνοντας θα περιμένουμε και άλλες αφίξεις; Θα έχουμε δουλειά στο ρεπορτάζ;

«Αυτό που πραγματικά ελπίζω είναι να έχουμε τραυματισμούς. Δε θέλουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς κανέναν άλλον τραυματισμό, γιατί για παράδειγμα ο τραυματισμός του Λάζαρου, του Γκερέρο που έμειναν από δύο έως τρεις εβδομάδες έξω, του Χασάν, μας έχουν στερήσει πάρα πολύ τη δύναμή μας στην επίθεση. Είναι πράγματα που μας πηγαίνουν πίσω αναφορικά με τη δουλειά που κάνουμε στα επιθετικά προβλήματά μας. Αυτό που πραγματικά εύχομαι έως το τέλος της χρονιάς και αυτό που πραγματικά μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, είναι να μην έχουμε άλλον τραυματισμό, έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει να δουλέψει και να έχει πρόοδο σε αυτό το κομμάτι».

 

Ευχοστολίδια από τον Παναθηναϊκό (photos, video)
Ευχοστολίδια από τον Παναθηναϊκό (photos, video)
Φαβορί η Αταλάντα
Φαβορί η Αταλάντα
Ολυμπιακός: «Συμφωνία με Μαρσέιγ για Μήτρογλου!»
Ολυμπιακός: «Συμφωνία με Μαρσέιγ για Μήτρογλου!»
Live streaming η «Πράσινη Ώρα» (video)
Live streaming η «Πράσινη Ώρα» (video)

 • Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  14:1010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  14:35Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: Αλιξάντρα Σασνόβιτς - Ελίνα Σβιτολίνα
  14:55WTA 2018. Brisbane International. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  15:30Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  15:55Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  16:0015η αγωνιστική.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:30XTERRA World Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  17:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  17:20Resolute Cup 2018.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  17:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2018
  17:45Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Sak Attack
  18:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις σημαντικότερες 'μάχες' της Μαρίας Σάκκαρη που την έφεραν στην 41η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του WTA. (Μαρία Σάκκαρη - Αράντξα Ρους. WTA 2018. Brisbane International. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • SportShow (Ζ)
  19:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Μαγδεβούργο (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Αλαβές - Μπιλμπάο (Ζ)
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  20:30Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  20:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2801
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  21:10Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Red Bull Grand Prix of The Americas).
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  22:15MotoGP Grand Prix Κατάρ. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  23:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  23:25MotoGP Grand Prix Κατάρ. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Νιουκάστλ
  23:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Αλαβές - Μπιλμπάο
  00:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:30Κάννες, Γαλλία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γιούτα Τζαζ (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Χέρτα Βερολίνου
  02:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Χόφενχαϊμ
  02:20UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  02:3010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  03:00Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  04:15UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  05:15Sydney Gala.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  05:45CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • WRC 2018
  06:00Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Μπάσκετ: Βιλανόβα Γουάιλντκατς - Κάνσας
  06:15NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - ΑΕΚ
  06:30UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Σάλκε
  06:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  07:15Daytona 500. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  07:45Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γιούτα Τζαζ
  08:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Νιουκάστλ
  08:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • SportShow
  08:55Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  09:00Τσεχία-ΗΠΑ, Τελικός. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Βέσπρεμ - Μονπελιέ
  10:15VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον - Τσέλσι
  11:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • NBA Daily
  11:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  11:25Sydney Gala.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ
  11:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  12:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:10Τσίμπα, Ιαπωνία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Ιεράπετρα ΟΦ - Παναιτωλικός (Ζ)
  13:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Μπάγερν Μονάχου
  14:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  14:20Resolute Cup 2018.
 • WRC 2018
  14:35SS11 Harju 2, Φινλανδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  14:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Στιγμιότυπα
  15:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Τένις: Σιμόνα Χάλεπ - Σλόαν Στέφενς
  15:05WTA 2018. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Παραλιμνίου - Αστέρας Τρίπολης (Ζ)
  15:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • WRC 2018
  15:55SS23 Ruuhimaki 1 Power Stage, Φινλανδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  16:15Ανασκόπηση φάσης ομίλων. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης
  16:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Τένις: Nitto ATP World Tour Finals 2018
  16:50Λονδίνο. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Φούξε Βερολίνου - Ράιν Νέκαρ (Ζ)
  17:00Γερμανικό Κύπελλο 2018-19. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  17:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ποδόσφαιρο: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα (Ζ)
  17:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • WRC 2018
  17:45Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  18:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:2515η αγωνιστική.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  18:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Red Bull de Espana).
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: ATP 2018
  20:00Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:05Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (HJC Helmets Grand Prix de France).
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2803
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  21:10Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio d'Italia Oakley).
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies