Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 2-0: Βελτιωμένος με κέρδος τους μικρούς

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 2-0: Βελτιωμένος με κέρδος τους μικρούς

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε βελτιωμένος κόντρα στον Λεβαδειακό, παίρνοντας τη νίκη με 2-0, ενώ κέρδος για τον Γιώργο Δώνη ήταν η παρουσία των νεαρών παικτών.

Το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν παιχνίδι κατοχής. Ο τεχνικός του τριφυλλιού ξεκίνησε για μια ακόμα φορά με τρεις στην άμυνα δείχνοντας ότι αυτό είναι το σχήμα που θα πορευτεί στη χρονιά. Από εκεί και πέρα έξι ήταν στο χώρο του κέντρου με μοναδικό προωθημένο τον Άντονι Μουνιέ. Ο Παναθηναϊκός σκόραρε στο 11ο λεπτό όμως ο διαιτητής του αγώνα Περράκης ακύρωσε το γκολ καθώς θεώρησε ότι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ήταν σε θέση οφσάιντ. Μάλιστα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης ρώτησε τον τέταρτο διαιτητή ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι ήταν οφσαιντ.

Τελικά ότι δεν τον άφησαν να το κάνει τότε, το έκανε στο 27ο λεπτό ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος μετά από εξαιρετική πάσα του Μπουζούκη βγήκε απέναντι από τον Εμπασί στέλνοντας τη μπάλα στα δίκτυα του Λεβαδειακού. Στο 43ο λεπτό ο Χρήστος Δώνης χτύπησε μετά από μαρκάρισμα του Λένι Νάνγκις αλλά ο Έλληνας μέσος σηκώθηκε και το ματς συνεχίστηκε. Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πιο επιθετικά θέλοντας να βάλει ακόμα ένα γκολ και τον κατάφερε με τον Μουνιέ να εκμεταλλεύεται την πάσα του Τζανδάρη και να νικάει τον Εμπασί για να κάνει το 2-0 για το τριφύλλι στο 57ο λεπτό του αγώνα. Ένα λεπτό αργότερα το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε ο Νωντας Παντελάκης ο οποίος πέρασε στη θέση του Πουγγουρά.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Δώνης φρεσκάρισε την ομάδα και γύρισε το σχήμα σε 3-4-3, με τους Μαυρομματη, Θεοχάρη και Παντελάκη να είναι στην άμυνα, τους Γιόχανσον, Στάικο, Κάτσε και Χατζηθεοδωρίδη στο κέντρο και τους Πίσπα Σέχου και Εμμανουηλίδη στην επίθεση.  Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας (58’ Παντελάκης), Οικονόμου (67’ Μαυρομάτης), Κολοβέτσιος (75’ Θεοχάρης), Κουλιμπαλί (67’ Γιόχανσον), Ινσούα (58’ Χατζηθεοδωρίδης), Δώνης (75’ Σέχου), Τζανδάρης (67’ Στάικος), Μπουζούκης (73’ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης (58’ Κάτσε), Μουνιέ (67’ Πίσπας).

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Επασί, Όμο, Νανγκίς, Ζησόπουλος, Γιακουμάκης (52’ Σουμπίνιο), Χατζηλάμπρος (76’ Καραχάλιος), Τσαμπούρης (92’ Νίκας), Ντιόγκο, Κνρέτα (46’ Αντιλέχου, 76’ Καθάριος), Σαβαντογκό (64’ Μαρκόφσκι), Βιντέκερ (52’ Μητρόπουλος).

Πηγή: Leoforos.gr



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved