Νέα δεδομένα στο γήπεδο του ΟΦΗ εν όψει Super League (photos)
SHARE

Νέα δεδομένα στο γήπεδο του ΟΦΗ εν όψει Super League (photos)

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στην Super League και είναι έτοιμος για νέες προκλήσεις σε ότι αφορά τον εκσυγχρονισμό του, αλλά και τη λειτουργία του.

Η αγορά εισιτηρίου αγώνα και εισιτηρίου διαρκείας, μέσα από μια ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα, αλλά και η ελεγχόμενη πρόσβαση στο γήπεδο, των φιλάθλων, με βάση τα όσα προβλέπει ο αθλητικός νόμος, σε ότι αφορά την ταυτοποίηση, με ακριβή στοιχεία όσων εισέρχονται στο γήπεδο, αποτέλεσαν τα βασικά σημεία της συνέντευξης τύπου που δόθηκε την Πέμπτη 2 Αυγούστου, στο ξενοδοχείο IBIS, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Η συνέντευξη Tύπου είχε ενημερωτικό χαρακτήρα, προκειμένου ο φίλαθλος κόσμος του ΟΦΗ να ενημερωθεί για τα νέα δεδομένα που ισχύουν σε ότι αφορά στην προσέλευση στο γήπεδο του ΟΦΗ, με βάση τους κανονισμούς που ισχύουν, στα γήπεδα της Super League.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 παρουσίασε τη συμφωνία με την εταιρεία ticketcore, η οποία δημιούργησε μια ειδική πλατφόρμα στο διαδίκτυο για τον ΟΦΗ, μέσα από την οποία, ο κάθε φίλαθλος της ομάδας, από όπου και αν βρίσκεται, θα μπορεί μέσα από τον υπολογιστή, το κινητό του ή το tablet του, να αγοράζει εύκολα το εισιτήριο του αγώνα ή το εισιτήριο διαρκείας.

Η πλατφόρμα αυτή θα είναι στην διάθεση των φιλάθλων της ομάδας, τις επόμενες ημέρες και θα «κουμπώσει» στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο ofi1925.gr μέσα από την οποία ο κάθε επισκέπτης θα έχει άμεση πρόσβαση.

Με τον τρόπο αυτό, ο φίλαθλος θα αποφεύγει την ταλαιπωρία, έκδοσης εισιτηρίου αγώνα ή εισιτηρίου διαρκείας από τα γραφεία της ΠΑΕ ή από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Ο χρήστης που θα επιλέγει την διαδικτυακή αγορά, θα του έρχεται e-mail με το εισιτήριο και με το barcode θα μπορεί να μπαίνει στο γήπεδο (όπως γίνεται με το εισιτήριο του αεροπλάνου για παράδειγμα).

Την παρουσίαση της σύγχρονης αυτής διαδικτυακής πλατφόρμας έκανε στους εκπροσώπους του τύπου, ο ιδιοκτήτης της ticketcore Μανόλης Ρουσάκης, δείχνοντας την ευκολία της πρόσβασης που μπορεί να έχει σε αυτήν ο κάθε χρήστης του διαδικτύου.

Όπως ανέφερε ο κ. Ρουσάκης, «ξεκινήσαμε μια συνεργασία με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με μια πλατφόρμα ολοκληρωμένης διαχείρισης εισιτηρίων, που είναι μια από τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ με την επάνοδο της στην Σούπερ Λιγκ. Η πλατφόρμα είναι πολύ εύκολη και προσβάσιμη. Ο κάθε χρήστης μπορεί από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή του, να κλείσει το εισιτήριο του, με τα απαραίτητα στοιχεία που θα ταυτοποιούν το πρόσωπο, στο οποίο θα ανήκει το εισιτήριο. Ετσι, θα πηγαίνει χωρίς πίεση, άγχος και ουρές στο γήπεδο και θα μπαίνει μέσα».

«Ελεγχόμενη πρόσβαση στο γήπεδο»

Ο υπεύθυνος marketing της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μανόλης Γουρνιεζάκης αναφέρθηκε στην ελεγχόμενη πρόσβαση που θα υπάρχει φέτος στο γήπεδο, με την τοποθέτηση τουρνικέ σε όλες τις θύρες, αλλά και την ταυτοποίηση όλων των φιλάθλων, που εισέρχονται στο γήπεδο, με βάση το νέο αθλητικό νόμο.

Όπως ανέφερε, ακόμα και με την έκδοση απλού εισιτηρίου πλέον, ο φίλαθλος θα πρέπει να καταθέτει τα προσωπικά του στοιχεία και με αυτόν τον τρόπο, η θέση που καταλαμβάνει στο γήπεδο ταυτοποιείται (θα υπάρχει γνώση δηλαδή, ποιος κάθεται σε αυτήν).

Ακόμη ανέφερε, ότι με βάση την αθλητική νομοθεσία, είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου, που θα είναι μόνιμη και θα έχει όλα τα στοιχεία, για τον κάθε φίλαθλο, που θέλει να μπεί στο γήπεδο.

Με την επίδειξη της κάρτας, ο φίλαθλος θα παίρνει αμέσως το εισιτήριο του και δεν θα χρειάζεται να συμπληρώνει κάθε φορά, την ειδική φόρμα με τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται, καθώς θα έχει ήδη καταχωρηθεί στη βάση δεδομένων της ΠΑΕ.

Ο κ. Γουρνιεζάκης ανέφερε ακόμη, ότι κάθε θέση στο γήπεδο του ΟΦΗ θα πρέπει να είναι ταυτοποιημένη και να υπάρχει γνώση του ατόμου που κάθεται σε αυτήν, ενώ υπογράμμισε ακόμη ότι καμία θέση στο γήπεδο του ΟΦΗ δεν θα είναι δωρεάν, καθώς ακόμη και για τα παιδιά θα υπάρχει πρόβλεψη για παιδικό εισιτήριο, με μια ενδεικτική τιμή, κάτι που θα ανακοινωθεί προσεχώς.
Ενώ στάθηκε ακόμη, στο γεγονός ότι θα υπάρχει ενισχυμένο κύκλωμα παρακολούθησης, κάτι που είναι επιβεβλημένο απο την αθλητική νομοθεσία και την Super League.

Όπως τόνισε ο κ. Γουρνιεζάκης, «είμαστε υποχρεωμένοι με βάση το νέο αθλητικό νόμο να κάνουμε κάποια πράγματα με βάση την επιστροφή μας στην Σούπερ Λίγκ. Είμαστε υποχρεωμένοι να τοποθετήσουμε σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης στο γήπεδο μας. Θα υπάρχουν τουρνικέ σε όλες τις θύρες του γηπέδου και ηλεκτρονικό εισιτήριο, για κάθε θέση. Συνδιαστικά με το σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης το οποίο επίσης αναβαθμίζεται στο γήπεδο μας».

Ο επί σειρά ετών, υπεύθυνος διαχείρισης των εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μανόλης Τζιρίτας, αναφέρθηκε στην σημασία ο κόσμος του ΟΦΗ, να μπεί στη διαδικασία αγοράς εισιτηρίων μέσω διαδικτύου και να μην περιμένει πλέον την αγορά εισιτηρίου αγώνα, ή εισιτηρίου διαρκείας πριν από τους αγώνες, στα γκισέ του γηπέδου ή στα γραφεία της ΠΑΕ, καθώς η διαδικασία είναι πλέον χρονοβόρα και θα υπάρχει ταλαιπωρία και μεγάλες ουρές.

Ανέφερε, ότι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα πρέπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να καταχωρηθούν στην βάση δεδομένων της ομάδας και η διαδικασία της έκδοσης εισιτηρίων για αυτούς, να είναι γρήγορη.

Ενώ τόνισε ότι, έχουν ήδη φύγει περίπου 1000 διαρκείας, για την προσεχή χρονιά στην Super League.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι, με τις αλλαγές που έχουν γίνει για την ελεγχόμενη πρόσβαση η χωρητικότητα του γηπέδου του ΟΦΗ, έχει πέσει στις 7.300 θεατές, κάτι που ήταν αναγκαίο να γίνει, λόγω των προαναφερόμενων προϋποθέσεων ασφαλείας.

3 PHOTOS
«Έμαθα για την παράσταση αλλά δεν τη ξέρω τη Γερονικολού. Πλέον με τις σχολές είναι 10.000 ηθοποιοί»
«Έμαθα για την παράσταση αλλά δεν τη ξέρω τη Γερονικολού. Πλέον με τις σχολές είναι 10.000 ηθοποιοί»
Καμπετσής: «Τρόπαιο με τον Παναθηναϊκό σε δύο χρόνια από τώρα» (photos)
Καμπετσής: «Τρόπαιο με τον Παναθηναϊκό σε δύο χρόνια από τώρα» (photos)
Απόλλων Σμύρνης: Εκτός αποστολής ο Τριάδης
Απόλλων Σμύρνης: Εκτός αποστολής ο Τριάδης
Τρόμος στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Σκότωσαν δύο τζάγκουαρ που δραπέτευσαν ενώ ήταν μέσα επισκέπτες
Τρόμος στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Σκότωσαν δύο τζάγκουαρ που δραπέτευσαν ενώ ήταν μέσα επισκέπτες

 • Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης (Ζ)
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  17:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • RBAR 2018
  17:45Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E25
  19:00Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  20:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντα Κλάρα - Πόρτο (Ζ)
  20:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:15Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ (Ζ)
  22:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  22:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2812
  23:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  23:15Τέξας, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Σάλκε
  23:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο
  23:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018
 • COSMOTE SPORT 7HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  00:30Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • NBA Daily
  01:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  01:30Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E674
  01:35Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Files E4
  01:40Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:45Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: Κανέλο Άλβαρες - Ρόκι Φίλντινγκ (Ζ)
  02:00WBA Super Middleweight Title. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Μπάσκετ: Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Ούνικς Καζάν
  02:05VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  02:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Γκρόιτερ Φιρτ
  02:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  03:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2018 E25
  04:00Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Βαλένθια
  04:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • RBAR 2018
  04:45Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  04:55Αφιέρωμα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  05:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Φράιμπουργκ
  05:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • WRC 2018
  06:00Ανασκόπηση της σεζόν.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E674
  06:05Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Τσιβιτανόβα - Μόντενα
  06:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  06:35Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντα Κλάρα - Πόρτο
  06:40Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • GP Confidential 2018 E25
  07:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Χέρτα Βερολίνου
  07:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  08:00Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  08:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Νιουκάστλ
  08:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  08:45Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  08:50NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  08:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων
  09:25Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Μπάγερν Μονάχου
  10:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:35Μαρκόπουλο.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  10:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Ζιρόνα (Ζ)
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • RBAR 2018 - Magazine
  11:05Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  11:35H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • GP Confidential 2018 E25
  11:50Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  12:00Αθλητική εκπομπή.
 • NBA Daily
  12:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης
  12:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Χάιντενχαϊμ (Ζ)
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • WRC 2018
  12:35SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Τσμόκι Μινσκ (Ζ)
  13:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Άρσεναλ (Ζ)
  13:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • WRC 2018
  13:55SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  14:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  14:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  15:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Μπέτις (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο
  15:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • WRC 2018
  15:45Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζ)
  16:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Στιγμιότυπα
  16:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  16:45Στιγμιότυπα.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  17:00Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • NBA Daily
  17:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • RBAR 2018
  17:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Στον Ρυθμό των Ντέρμπι 2018-19 (Ζ)
  18:00Postgame. Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  18:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  18:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Moto 2 και 3
  19:00Ανασκόπηση της σεζόν 2018. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Νασιονάλ (Ζ)
  20:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • MotoGP 2018
  20:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς (Ζ)
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • GP Confidential 2018 E25
  21:30Στιγμιότυπα.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  21:45Κέβιν Λι 'The Motowon Phenom' - Αλ Ιακίντα 'Raging''. Μιλγουόκι, ΗΠΑ. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies