Βόμβες Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το σκάνδαλο ΟΑΚΑ - ΑΕΚ!

Βόμβες Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το σκάνδαλο ΟΑΚΑ - ΑΕΚ!

Απίστευτες καταγγελίες από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Σε μία έκτακτη ραδιοφωνική συνέντευξη και σε μία… βόμβα μεγατόνων που θα συζητηθεί προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport24 Radio» αποκάλυψε ότι η το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΚΑ αναγκάστηκε, υπό καθεστώς φόβου και τρομοκρατίας να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΚ, για παραχώρηση του γηπέδου την επόμενη διετία, στο «εξευτελιστικό» ποσό των 273.000 ευρώ.

Αναλυτικά όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Γιαναννακόπουλος:

«Λόγω του βεβαρημένου προγράμματος του Πρωθυπουργού, κι ενώ η συνάντηση ήταν να γίνει τις προηγούμενες ημέρες, μου ζητήθηκε να μη γίνει σήμερα, αλλά θα γίνει τις επόμενες ημέρες, αν όχι αύριο, ίσως μεθαύριο. Μέσα στα δύο επόμενα 24ωρα.

Εγώ είμαι άνθρωπος που πάντα λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο, το κάναμε με άκρα μυστικότητα, δεν θέλαμε το πρότζεκτ να βγει στον αέρα. Θα σας πω κάποια κομμάτια του παζλ ώστε να μπορέσουν όλοι να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Η πρώτη εφημερίδα που έβγαλε το πρότζεκτ ήταν η Livesport. Όλοι γνωρίζουμε την ιδιοκτησία και τους χρηματοδότες της εφημερίδας.

Στην πρώτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό μάς εξήγησε ότι αν υπάρχει ένα καλό πλάνο ή πρότζεκτ, από το οποίο έχει να κερδίσει ο τόπος, τότε θα μπορέσουμε να το προχωρήσουμε. Ως εκ τούτου, ο Πρωθυπουργός μάς έδωσε κάποιες ομάδες εργασίας ώστε να καταρτίσουμε ένα πλάνο από το οποίο θα είναι όλοι κερδισμένοι. Είδαμε ότι δεν υπάρχει ευκολία να πάει ο συντελεστής στο 0,8 που ήταν απαραίτητη προϋπόθεση, υπήρξε μία καθυστέρηση από πλευράς των αρμόδιων στην απάντηση για το κομμάτι αυτό κι εμείς είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε την πλευρά της Πολιτείας.

Όμως, μέσα σε αυτά τα 24ωρα, χωρίς φυσικά να πιστεύω ότι η καθυστέρηση σχετίζεται με τη συνάντηση το τονίζω αυτό, και συγκεκριμένα μέσα στο Σαββατοκύριακο υπήρξαν πιέσεις κάτω από καθεστώς φόβου και τρομοκρατίας και αναγκάστηκε το συμβούλιο του ΟΑΚΑ να υπογράψει σύμβαση με την ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο κόσμος ξέρει, έχει κρίση και καταλαβαίνει. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μη δίνοντας κανένα δικαίωμα στους νομικούς του ΟΑΚΑ να διαπραγματευτούν, υπεγράφη μία σύμβαση και διερωτώμαι: Όταν υπάρχει διαβούλευση και συζητήσεις για να δοθεί σε κάποια εταιρεία ένα ακίνητο του ελληνικού δημοσίου πώς υπογράφεται μία συμφωνία που υποθηκεύει τα έσοδα αυτής της προσπάθειας; Δεν φτάνουν τα χρήματα που δώσανε δώρο στην ΑΕΚ όταν έπεσε στη Γ’ Εθνική με το σβήσιμο των χρεών αλλά και το κονδύλι 20 εκατομμυρίων που πήρε στη συνέχεια; Η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο τι σημαίνει; Ότι τα χατίρια που γίνονταν στον Ολυμπιακό τώρα θα γίνονται στη ΑΕΚ.

Υπεγράφη συμφωνία για το ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ που έχει πολύ μεγαλύτερα έξοδα από το κλειστό. Κι όμως, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δίνει για το κλειστό του ΟΑΚΑ 660.000 ετησίως συν κάποια λειτουργικά, ενώ η ΠΑΕ ΑΕΚ για το ανοιχτό που έχει πολύ μεγαλύτερα λειτουργικά δίνει 273.000. Και μετά αναρωτιόμαστε πώς το ΟΑΚΑ παρουσιάζει ζημιές κάθε χρόνο.

Ο Πρωθυπουργός πρέπει να επέμβει. Αρκετά δόθηκαν στην ΑΕΚ ως δώρο. Δεν μπορεί το Σαββατοκύριακο να δέχονται πιέσεις στο διοικητικό συμβούλιο για να υπογραφεί μία σύμβαση! Εγώ τι να συζητήσω και τι θα πω στους επενδυτές; Ότι είμαστε διατεθειμένοι να παραχωρήσουμε τσάμπα το ΟΑΚΑ για 273.000 ευρώ;

Περιμέναμε ότι δεν θα πήγαιναν άρον-άρον να υπογράψουν συμβάσεις. Η χρήση του ΟΑΚΑ σίγουρα αξίζει παραπάνω από 273.000, άρα αν προχωρήσει καλά η συνάντηση και η Κυβέρνηση έχει τη διάθεση να κάνει τις νόμιμες παραχωρήσεις και να αλλάξουν κάποιοι συντελεστές ώστε να τρέξει αυτό το πρότζεκτ και να αναβαθμίσει όλη την Αθήνα, θα μπορέσουμε τη χρήση του ΟΑΚΑ να την τρέξουμε αμέσως.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση με την εταιρεία Dimand για την ανάληψη του ποδηλατοδρομίου. Αν δείτε την πρότασή της θα διαπιστώσετε πως οι σελίδες τις είναι ολόιδιες με τις δικές μας. Κάποια στιγμή όταν ολοκληρωθεί αυτό το πράγμα θα κάνω συνέντευξη Τύπου και θα ενημερώσω τι έχει συμβεί. Είμαι εδώ για να κάνω επένδυση πάνω από 1 δισ. ευρώ με τους συνεργάτες μου. Νόμιμα. Κι όμως αυτή τη στιγμή γίνονται συμφωνίες κάτω από τα τραπέζια, κατά του δημοσίου και του ελληνικού λαού, ενώ υποθηκεύουν την επένδυση που πάμε να κάνουμε. Ελπίζω ότι το σύνολο των Μέσων θα το ψάξουν.

Μέχρι σήμερα, με την πάρα πολύ καλή διάθεση του Πρωθυπουργού όλα έχουν γίνει σωστά, πάνω στο τραπέζι. Παρ’ όλα αυτά, όμως, κάποια πράγματα που γίνονται θα πρέπει να βγουν στον αέρα να τα μάθουμε όλοι και στο τέλος να δούμε αν υπάρχουν πολέμιοι αυτού του πρότζεκτ. Καταλαβαίνουμε όλοι, ποιοι θα έχουν κέρδος. Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι. Τώρα αν έχει γίνει με κάποια διάθεση των ανθρώπων του ΟΑΚΑ ή από το Υπουργείο, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, αλλά όλα αυτά θα βγουν.

Εγώ πάω με διάθεση στον Πρωθυπουργό να ακούσω ότι μία τέτοια επένδυση όπως είχε ειπωθεί είναι για το καλό του τόπου, ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι νόμιμο μπορεί για να προχωρήσει αυτή η επένδυση γιατί είναι για το καλό όλων. Μία πάρα πολύ μεγάλη επιχειρηματική πρωτοβουλία στο κομμάτι που χρειάζεται η χώρα μας.

Αν όντως αποδειχτεί ότι υπάρχει σύμβαση της ΠΑΕ ΑΕΚ με το ΟΑΚΑ για 273.000 ευρώ, σας δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα πάψει να σέβεται τη σύμβασή της με το ΟΑΚΑ. Δεν είμαστε οι μαλάκες της παρέας.

Υπάρχει κατατεθειμένη πρόταση προς το ΟΑΚΑ ελάχιστες μέρες μετά τη δική μας κατάθεση και τον δικό μας φάκελο. Κάποιοι προσπαθούν να μπλοκάρουν αυτό το έργο εξ ολοκλήρου. Οι ξένοι επενδυτές ήταν σαφείς ότι δεν πρόκειται να δεχτούν να σπάσουμε αυτό το πρότζεκτ σε κομμάτια.

Όταν της χαριστήκανε όλα τα χρέη στη Γ’ Εθνική, όταν της βγήκε ένα κονδύλι 20 εκατομμυρίων ευρώ κοιτά πώς θα βγάλει από τη μύγα ξύγκι για τα επόμενα δύο χρόνια κι ενώ ήδη ετοιμάζει γήπεδο; Δεν της έφταναν όλα αυτά; Προσπαθεί να δυσκολέψει ένα έργο από μία εξίσου μεγάλη ομάδα, μην πω μεγαλύτερη; Μόνο για να γλιτώσει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ;

Οι άνθρωποι του συμβουλίου, υπό καθεστώς φόβου, πιέσεων και τρομοκρατίας αναγκάστηκαν και υπέγραψαν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μέγα σκάνδαλο! Η κυβέρνηση κάνει… δώρο το ΟΑΚΑ στην ΠΑΕ ΑΕΚ για 2 χρόνια!

Μέγα σκάνδαλο! Η κυβέρνηση κάνει… δώρο το ΟΑΚΑ στην ΠΑΕ ΑΕΚ για 2 χρόνια!

Το σκάνδαλο της χρονιάς! Με 273.000 ευρώ δώρισε το ΟΑΚΑ στην ΑΕΚ η κυβέρνηση

Το σκάνδαλο της χρονιάς! Με 273.000 ευρώ δώρισε το ΟΑΚΑ στην ΑΕΚ η κυβέρνηση
Αυτή την ομάδα βλέπει ως έκπληξη στο Μουντιάλ ο Μάικ Τζέιμς (photo)
Αυτή την ομάδα βλέπει ως έκπληξη στο Μουντιάλ ο Μάικ Τζέιμς (photo)
Ο Μπουφόν απέρριψε πρόταση για να επιστρέψει στην εθνική Ιταλίας
Ο Μπουφόν απέρριψε πρόταση για να επιστρέψει στην εθνική Ιταλίας
«Όταν θα με ζητάς»: Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Naya
«Όταν θα με ζητάς»: Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Naya
Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: «Βασιλιάς» Ρονάλντο... απέναντι σε Μέσι και Νεϊμάρ
Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: «Βασιλιάς» Ρονάλντο... απέναντι σε Μέσι και Νεϊμάρ
 • Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  21:10Σέρρες. 3ος αγώνας.
 • Topspin
  21:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Τόφας
  21:45Τουρκικό Πρωτάθλημα - Τελικοί 2017-18. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουβέντους - Βερόνα
  21:50Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  23:00Fever Tree Championships. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • RBAR 2018 - Magazine
  23:05Τσίμπα, Ιαπωνία. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E648
  23:45Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E9
  23:50Στιγμιότυπα.
 • Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Τρέντο
  00:15Ιταλικό Πρωτάθλημα - Τελικοί 2017 - 2018. 6ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Μπέτις
  00:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:35Άμπου Ντάμπι, ΗΑΕ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Σάλκε
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Σεβίλη
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E648
  02:30Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  03:00Κάννες, Γαλλία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Φεϊρένσε
  03:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  04:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας - Τελικοί 2017- 2018. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουβέντους - Βερόνα
  04:15Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  04:30Gerry Weber Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2018 E9
  05:15Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  06:00Μέγαρα. 1ος αγώνας.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Τρέντο
  06:20Ιταλικό Πρωτάθλημα - Τελικοί 2017 - 2018. 6ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Μπέτις
  07:05Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Στιγμιότυπα
  07:3038η αγωνιστική.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  08:15Τρίπολη. 2ος αγώνας.
 • Topspin
  08:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Τόφας
  08:50Τουρκικό Πρωτάθλημα - Τελικοί 2017-18. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Σεβίλη
  09:10Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  09:30Σέρρες. 3ος αγώνας.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  10:00Gerry Weber Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Φεϊρένσε
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E648
  10:50Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  11:00Fever Tree Championships. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Αγγελική Παπαμιχαήλ.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουβέντους - Βερόνα
  11:15Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • RBAR 2018
  11:25Τσίμπα, Ιαπωνία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας - Τελικοί 2017- 2018. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  12:00Gerry Weber Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • GP Confidential 2018 E9
  12:25Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Σάλκε
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  13:10Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός
  13:50Stoiximan.gr Basket League - Τελικοί 2017 - 2018. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  14:00Gerry Weber Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Μπέτις
  14:05Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • WRC 2018
  14:25Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  15:00Fever Tree Championships. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  16:00Gerry Weber Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • WRC 2018
  16:15Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2017-18 E2737
  16:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Νιου Γιορκ Σίτι FC
  16:304th La Liga Promises 2017-18. New Jersey International Tournament. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  17:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  17:30Michigan Firekeepers Casino 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Αφιέρωμα: Greek Night
  18:00Οι Έλληνες βρίσκουν δίχτυα στην Ευρώπη! Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέτσος, Δώνης, Σάμαρης, Σιόβας και Διαμαντάκος σε αγώνες που σκοράρουν και βάζουν την 'υπογραφή' τους στις νίκες των ομάδων τους. (Λειψία - Λεβερκούζεν. Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.)
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E24
  18:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης (Ζ)
  19:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας - Τελικοί 2017- 2018. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Pick n' Roll
  19:45Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Μπαρτσελόνα
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • GP Confidential 2018 E9
  20:05Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E5
  20:25Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  20:50Μαρκόπουλο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies