Βόμβες Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το σκάνδαλο ΟΑΚΑ - ΑΕΚ!
SHARE

Βόμβες Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το σκάνδαλο ΟΑΚΑ - ΑΕΚ!

Απίστευτες καταγγελίες από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Σε μία έκτακτη ραδιοφωνική συνέντευξη και σε μία… βόμβα μεγατόνων που θα συζητηθεί προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport24 Radio» αποκάλυψε ότι η το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΚΑ αναγκάστηκε, υπό καθεστώς φόβου και τρομοκρατίας να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΚ, για παραχώρηση του γηπέδου την επόμενη διετία, στο «εξευτελιστικό» ποσό των 273.000 ευρώ.

Αναλυτικά όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Γιαναννακόπουλος:

«Λόγω του βεβαρημένου προγράμματος του Πρωθυπουργού, κι ενώ η συνάντηση ήταν να γίνει τις προηγούμενες ημέρες, μου ζητήθηκε να μη γίνει σήμερα, αλλά θα γίνει τις επόμενες ημέρες, αν όχι αύριο, ίσως μεθαύριο. Μέσα στα δύο επόμενα 24ωρα.

Εγώ είμαι άνθρωπος που πάντα λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο, το κάναμε με άκρα μυστικότητα, δεν θέλαμε το πρότζεκτ να βγει στον αέρα. Θα σας πω κάποια κομμάτια του παζλ ώστε να μπορέσουν όλοι να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Η πρώτη εφημερίδα που έβγαλε το πρότζεκτ ήταν η Livesport. Όλοι γνωρίζουμε την ιδιοκτησία και τους χρηματοδότες της εφημερίδας.

Στην πρώτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό μάς εξήγησε ότι αν υπάρχει ένα καλό πλάνο ή πρότζεκτ, από το οποίο έχει να κερδίσει ο τόπος, τότε θα μπορέσουμε να το προχωρήσουμε. Ως εκ τούτου, ο Πρωθυπουργός μάς έδωσε κάποιες ομάδες εργασίας ώστε να καταρτίσουμε ένα πλάνο από το οποίο θα είναι όλοι κερδισμένοι. Είδαμε ότι δεν υπάρχει ευκολία να πάει ο συντελεστής στο 0,8 που ήταν απαραίτητη προϋπόθεση, υπήρξε μία καθυστέρηση από πλευράς των αρμόδιων στην απάντηση για το κομμάτι αυτό κι εμείς είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε την πλευρά της Πολιτείας.

Όμως, μέσα σε αυτά τα 24ωρα, χωρίς φυσικά να πιστεύω ότι η καθυστέρηση σχετίζεται με τη συνάντηση το τονίζω αυτό, και συγκεκριμένα μέσα στο Σαββατοκύριακο υπήρξαν πιέσεις κάτω από καθεστώς φόβου και τρομοκρατίας και αναγκάστηκε το συμβούλιο του ΟΑΚΑ να υπογράψει σύμβαση με την ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο κόσμος ξέρει, έχει κρίση και καταλαβαίνει. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μη δίνοντας κανένα δικαίωμα στους νομικούς του ΟΑΚΑ να διαπραγματευτούν, υπεγράφη μία σύμβαση και διερωτώμαι: Όταν υπάρχει διαβούλευση και συζητήσεις για να δοθεί σε κάποια εταιρεία ένα ακίνητο του ελληνικού δημοσίου πώς υπογράφεται μία συμφωνία που υποθηκεύει τα έσοδα αυτής της προσπάθειας; Δεν φτάνουν τα χρήματα που δώσανε δώρο στην ΑΕΚ όταν έπεσε στη Γ’ Εθνική με το σβήσιμο των χρεών αλλά και το κονδύλι 20 εκατομμυρίων που πήρε στη συνέχεια; Η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο τι σημαίνει; Ότι τα χατίρια που γίνονταν στον Ολυμπιακό τώρα θα γίνονται στη ΑΕΚ.

Υπεγράφη συμφωνία για το ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ που έχει πολύ μεγαλύτερα έξοδα από το κλειστό. Κι όμως, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δίνει για το κλειστό του ΟΑΚΑ 660.000 ετησίως συν κάποια λειτουργικά, ενώ η ΠΑΕ ΑΕΚ για το ανοιχτό που έχει πολύ μεγαλύτερα λειτουργικά δίνει 273.000. Και μετά αναρωτιόμαστε πώς το ΟΑΚΑ παρουσιάζει ζημιές κάθε χρόνο.

Ο Πρωθυπουργός πρέπει να επέμβει. Αρκετά δόθηκαν στην ΑΕΚ ως δώρο. Δεν μπορεί το Σαββατοκύριακο να δέχονται πιέσεις στο διοικητικό συμβούλιο για να υπογραφεί μία σύμβαση! Εγώ τι να συζητήσω και τι θα πω στους επενδυτές; Ότι είμαστε διατεθειμένοι να παραχωρήσουμε τσάμπα το ΟΑΚΑ για 273.000 ευρώ;

Περιμέναμε ότι δεν θα πήγαιναν άρον-άρον να υπογράψουν συμβάσεις. Η χρήση του ΟΑΚΑ σίγουρα αξίζει παραπάνω από 273.000, άρα αν προχωρήσει καλά η συνάντηση και η Κυβέρνηση έχει τη διάθεση να κάνει τις νόμιμες παραχωρήσεις και να αλλάξουν κάποιοι συντελεστές ώστε να τρέξει αυτό το πρότζεκτ και να αναβαθμίσει όλη την Αθήνα, θα μπορέσουμε τη χρήση του ΟΑΚΑ να την τρέξουμε αμέσως.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση με την εταιρεία Dimand για την ανάληψη του ποδηλατοδρομίου. Αν δείτε την πρότασή της θα διαπιστώσετε πως οι σελίδες τις είναι ολόιδιες με τις δικές μας. Κάποια στιγμή όταν ολοκληρωθεί αυτό το πράγμα θα κάνω συνέντευξη Τύπου και θα ενημερώσω τι έχει συμβεί. Είμαι εδώ για να κάνω επένδυση πάνω από 1 δισ. ευρώ με τους συνεργάτες μου. Νόμιμα. Κι όμως αυτή τη στιγμή γίνονται συμφωνίες κάτω από τα τραπέζια, κατά του δημοσίου και του ελληνικού λαού, ενώ υποθηκεύουν την επένδυση που πάμε να κάνουμε. Ελπίζω ότι το σύνολο των Μέσων θα το ψάξουν.

Μέχρι σήμερα, με την πάρα πολύ καλή διάθεση του Πρωθυπουργού όλα έχουν γίνει σωστά, πάνω στο τραπέζι. Παρ’ όλα αυτά, όμως, κάποια πράγματα που γίνονται θα πρέπει να βγουν στον αέρα να τα μάθουμε όλοι και στο τέλος να δούμε αν υπάρχουν πολέμιοι αυτού του πρότζεκτ. Καταλαβαίνουμε όλοι, ποιοι θα έχουν κέρδος. Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι. Τώρα αν έχει γίνει με κάποια διάθεση των ανθρώπων του ΟΑΚΑ ή από το Υπουργείο, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, αλλά όλα αυτά θα βγουν.

Εγώ πάω με διάθεση στον Πρωθυπουργό να ακούσω ότι μία τέτοια επένδυση όπως είχε ειπωθεί είναι για το καλό του τόπου, ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι νόμιμο μπορεί για να προχωρήσει αυτή η επένδυση γιατί είναι για το καλό όλων. Μία πάρα πολύ μεγάλη επιχειρηματική πρωτοβουλία στο κομμάτι που χρειάζεται η χώρα μας.

Αν όντως αποδειχτεί ότι υπάρχει σύμβαση της ΠΑΕ ΑΕΚ με το ΟΑΚΑ για 273.000 ευρώ, σας δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα πάψει να σέβεται τη σύμβασή της με το ΟΑΚΑ. Δεν είμαστε οι μαλάκες της παρέας.

Υπάρχει κατατεθειμένη πρόταση προς το ΟΑΚΑ ελάχιστες μέρες μετά τη δική μας κατάθεση και τον δικό μας φάκελο. Κάποιοι προσπαθούν να μπλοκάρουν αυτό το έργο εξ ολοκλήρου. Οι ξένοι επενδυτές ήταν σαφείς ότι δεν πρόκειται να δεχτούν να σπάσουμε αυτό το πρότζεκτ σε κομμάτια.

Όταν της χαριστήκανε όλα τα χρέη στη Γ’ Εθνική, όταν της βγήκε ένα κονδύλι 20 εκατομμυρίων ευρώ κοιτά πώς θα βγάλει από τη μύγα ξύγκι για τα επόμενα δύο χρόνια κι ενώ ήδη ετοιμάζει γήπεδο; Δεν της έφταναν όλα αυτά; Προσπαθεί να δυσκολέψει ένα έργο από μία εξίσου μεγάλη ομάδα, μην πω μεγαλύτερη; Μόνο για να γλιτώσει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ;

Οι άνθρωποι του συμβουλίου, υπό καθεστώς φόβου, πιέσεων και τρομοκρατίας αναγκάστηκαν και υπέγραψαν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μέγα σκάνδαλο! Η κυβέρνηση κάνει… δώρο το ΟΑΚΑ στην ΠΑΕ ΑΕΚ για 2 χρόνια!

Μέγα σκάνδαλο! Η κυβέρνηση κάνει… δώρο το ΟΑΚΑ στην ΠΑΕ ΑΕΚ για 2 χρόνια!

Το σκάνδαλο της χρονιάς! Με 273.000 ευρώ δώρισε το ΟΑΚΑ στην ΑΕΚ η κυβέρνηση

Το σκάνδαλο της χρονιάς! Με 273.000 ευρώ δώρισε το ΟΑΚΑ στην ΑΕΚ η κυβέρνηση
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Γκραν Κανάρια: Έτσι κέρδισαν οι «πράσινοι» τους Ισπανούς (video)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Γκραν Κανάρια: Έτσι κέρδισαν οι «πράσινοι» τους Ισπανούς (video)
Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία και το πανόραμα (photo)
Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία και το πανόραμα (photo)
Μπαρτσελόνα-Μπάγερν 83-73: Έκανε «σεφτέ» με Σίνγκλετον (photos)
Μπαρτσελόνα-Μπάγερν 83-73: Έκανε «σεφτέ» με Σίνγκλετον (photos)
Τσάβι Πασκουάλ: Έγραψε ιστορία με 200 νίκες στην Ευρωλίγκα!
Τσάβι Πασκουάλ: Έγραψε ιστορία με 200 νίκες στην Ευρωλίγκα!

 • Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018
 • MotoGP 2018
  23:40Motul Grand Prix of Japan. 10' πίστας.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Κρίστιανσταντ
  23:45VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  23:55Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Γκραν Κανάρια
  00:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  00:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • WRC 2018
  01:00Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E6
  01:20Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Topspin
  01:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  01:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E3
  02:00Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E20
  02:15Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς (Ζ)
  02:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν
  03:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • MotoGP 2018
  03:50Motul Grand Prix of Japan. 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  04:05Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2018 E20
  05:10Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Ρότζερ Φέντερερ - Τζον Ίσνερ
  05:15Laver Cup 2018. Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Λοκομοτίβ Κουμπάν
  05:30VTB United League 2018-19. Κανονική σεζόν. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  05:55Μαραθώνας. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  06:00Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  07:05Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto3 2018
  07:15Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E666
  07:30Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E9
  07:50Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς
  08:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • MotoGP 2018
  08:15Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  08:305η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E10
  09:15Αθλητική εκπομπή.
 • Moto2 2018
  09:25Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Topspin
  10:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Βόλφσμπουργκ
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Moto3 2018
  10:40Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • NBA Daily
  10:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Νταρουσάφακα
  11:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • MotoGP 2018
  11:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250 (Ζ)
  12:00European Open, Αμβέρσα. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Σάλκε
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2018
  13:05Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  13:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250 (Ζ)
  14:00European Open, Αμβέρσα. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • GP Confidential 2018 E20
  14:20Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  14:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  15:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπέτις
  15:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  16:0010η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Pick n' Roll
  16:25Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Άουε (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:35Talladega 1000Bullbs.com 500. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  16:55Αφιέρωμα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:257η αγωνιστική.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  17:35Ισπανία.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:508η αγωνιστική.
 • NBA Action 2018-19 E2803
  17:55H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • GP Confidential 2018 E20
  18:20Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  18:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  18:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Αλαβές (Ζ)
  19:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς
  19:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  20:30Αφιέρωμα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  20:35Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies