Μέγα σκάνδαλο! Η κυβέρνηση κάνει… δώρο το ΟΑΚΑ στην ΠΑΕ ΑΕΚ για 2 χρόνια!

Μέγα σκάνδαλο! Η κυβέρνηση κάνει… δώρο το ΟΑΚΑ στην ΠΑΕ ΑΕΚ για 2 χρόνια!

Πίσω απ’ την πλάτη του Αλέξη Τσίπρα, κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης πιέζουν τα μέλη του Δ.Σ. των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, να δεχτούν καταχρηστικούς όρους στη σύμβαση εις βάρος των συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου

Απίστευτη… πρεμούρα κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών και ευθείες παρεμβάσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο προς τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, προκειμένου να υπογράψουν διετή σύμβαση έναντι εξευτελιστικά χαμηλού τιμήματος με την ΠΑΕ ΑΕΚ για τη χρήση του Ολυμπιακού Σταδίου.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του Newsbomb.gr, τα τηλέφωνα όλων των μελών της διοίκησης του ΟΑΚΑ πήραν… φωτιά μέσα στο Σαββατοκύριακο, από κυβερνητικά στελέχη που έσπευσαν να απαιτήσουν την άμεση υπογραφή νέας σύμβασης με την ΠΑΕ ΑΕΚ, ώστε να χρησιμοποιεί το Ολυμπιακό Στάδιο για τα δύο επόμενα χρόνια, διάστημα που απαιτείται μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο νέο γήπεδο των κιτρινόμαυρων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

4218996

Παρεμβάσεις δίχως ίχνος ντροπής, καθώς το αίτημα των κυβερνόντων για τη σύμβαση – δώρο με την ΠΑΕ ΑΕΚ έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την υποχρέωσή τους να διασφαλίσουν τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου. Και αυτό, διότι το τίμημα για την υπογραφή της νέας σύμβασης χρήσης του Ολυμπιακού Σταδίου από την ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ είναι εξευτελιστικό, αγγίζοντας τα όρια της… δωρεάς.

Το ακόμη χειρότερο; Η κυβέρνηση ζητά από τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ να υπογράψουν στο ίδιο έγγραφο και τον όρο της μη επαναδιαπραγμάτευσης της σύμβασης σε περίπτωση που προκύψει μελλοντικά αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Ποιοι κρύβονται πίσω από όλες αυτές τις πιέσεις που εξαναγκάζουν τη διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου να βάλει υπογραφές σε μια σύμβαση που θα φέρει τα μέλη της αντιμέτωπα ακόμα και με ποινικές ευθύνες, είναι κάτι που θα πρέπει να το διερευνήσει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Διότι όλα αυτά γίνονται προφανώς εν αγνοία του και μάλιστα σε μια χρονική περίοδο που ο Τσίπρας είναι σε ανοικτή γραμμή με τους ξένους επενδυτές του Athens Alive και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για ένα deal δισεκατομμυρίου για το σύνολο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Προφανώς και γι’ αυτό εστάλη το έγγραφο βράδυ Κυριακής ώστε να έχει υπογραφεί μέχρι τη Δευτέρα και οπωσδήποτε πριν την κρίσιμη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αυτό που είναι υποχρεωμένη να πράξει άμεσα η διοίκηση του ΟΑΚΑ, είναι να δώσει στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες της επικείμενης συμφωνίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ, για να μάθει ολόκληρος ο ελληνικός λαός πώς επιχειρείται μια ακόμη κυβερνητική εύνοια προς την πρωταθλήτρια Ελλάδας, η οποία εκμεταλλεύεται τους φιλικούς δεσμούς του ιδιοκτήτη της με κορυφαίο υπουργό και δημιουργεί ένα ακόμη τεράστιο σκάνδαλο εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, μετά το «σβήσιμο» των χρεών της ΑΕΚ με το… κόλπο του υποβιβασμού στη Γ’ Εθνική…

Πηγή: Newsbomb.gr



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved