ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Πάρτι για τίτλο και η… ιστορία

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Πάρτι για τίτλο και η… ιστορία

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει αναμφίβολα από την 26η αγωνιστική της Super League. Η Ένωση υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (1/4) στις 19:30 τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ και θέλει να κάνει… πάρτι τίτλου, την στιγμή που το «τριφύλλι» θα παίξει για την ιστορία του.

Το πρώτο αθηναϊκό ντέρμπι για το 2018 έφτασε και θα λάβει χώρα το απόγευμα της Κυριακής (1/4) στο Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι για την 26η αγωνιστική. Ο «Δικέφαλος» βρίσκεται στην θέση του οδηγού του φετινού μαραθωνίου και είναι μία… ανάσα πριν εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου, επιστρέφοντας, έπειτα από πολλά χρόνια στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός διανύει μία από τις πιο δύσκολες εποχές στην ιστορία του. Τα πολλά οικονομικά προβλήματα ταλανίζουν τον σύλλογο, αλλά άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα εμφανίζονται διατεθειμένοι να παλέψουν με τις δυνάμεις που έχουν χωρίς να πετάξουν λευκή πετσέτα στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θα έχει και την στήριξη του κόσμου της, μια και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του «Δικέφαλου», το απόγευμα της Κυριακής (1/4) στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν περίπου 40 χιλιάδες οπαδοί της Ένωσης, θέλοντας να γιορτάσουν μ’ αυτόν τον τρόπο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βέβαια, για να γίνει αυτό, θα πρέπει η ΑΕΚ να πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με Αραούχο

Ο Αργεντίνος επιθετικός είναι στα πλάνα του Χιμένεθ, εν αντιθέσει με τους Λιβάγια, Μοράν, Τσόσιτς, Μάνταλο και Γιόχανσον.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κλωναρίδης, Κονέ, Μπακασέτας, Γιακουμάκης, Αραούχο.

Με Μυστακίδη και Λουτσιάνο

Δύο σημαντικές επιστροφές μετράει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, εν αντιθέσει με τους Άλτμαν, Κότσαρη, Πίσπα, Εμμανουηλίδη, Κουντουριώτη και Μπουζούκη που είναι εκτός.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Μυστακίδης, Λουτσιάνο.



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved