ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Αγύριστο κεφάλι ο Πρίγιοβιτς!

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Αγύριστο κεφάλι ο Πρίγιοβιτς!

Ο ΠΑΟΚ «έλυσε» τον γόρδιο δεσμό με καταπληκτική στριφογυριστή κεφαλιά του έμπειρου φορ και πανηγύρισε μια αγχωτική νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0.

Όσο σκοράρει ο Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβάται τίποτα! Ο έμπειρος killer στο 55’ κατάφερε όσα δεν μπόρεσαν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του και με καταπληκτική στριφογυριστή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Τσίμιροτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη, από το ύψος της μικρής περιοχής και χάρισε το τρίποντο της νίκης επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Για τον «Αγιαξ της Ηπείρου» ήταν η πρώτη ήττα φέτος ενώ παραμένει χωρίς νίκη μετά την πρεμιέρα.

Ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης είχε γενικά καλή παρουσία, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη μετά το γκολ έδειξε επανάπαυση και άφησε γήπεδο στους φιλοξενούμενους που δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Στο 11' έγινε η πρώτη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Πρίγιοβιτς πάσαρε την μπάλα στον Πέλκα που μεταβίβασε στον Ελ Καντουρί, αλλά αυτός αστόχησε σε κενή εστία από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο 18' ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε μπροστά στην πρώτη του ευκαιρία αλλά η κεφαλιά του Κοζορώνη έφυγε άουτ.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι και στο 20' δυνατό σουτ του Βιεϊρίνια "έγλυψε" το οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη. Ο ΠΑΣ από την άλλη με 3-5-2 παίζει πολύ καλά στην αμυντική του λειτουργία και δεν αφήνει διαδρόμους στα μετόπισθεν του Βελλίδη με περιορισμένες όμως επιθετικές πρωτοβουλιες.

Σε μια από αυτές στο 34' ο Κοζορώνης έμεινει αφύλακτος και σούταρε στην εστία για να αποκρούσει ο Ρέϊ στην καλύτερη ευκαιρία του στο πρώτο ημίχρονο.

Δυο λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ο Λίλα τραυματίστηκε και αποχώρησε με τον ΠΑΣ από το σημείο εκείνο να παίζει με 11 Ελληνες αφού στην θέση του πέρασε ο Μανθάτης. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων κεφαλιά του Πρίγιοβιτς αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι του Βελλίδη.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι για να ξεκαθαρίσει την υπόθεση της νίκης και στο 56΄ άνοιξε το σκορ όταν από σέντρα του Τσίμιροτ, ο Μάτος έκανε την κεφαλιά πάσα στον Πρίγιοβιτς και αυτός με το κεφάλι πέτυχε το 1-0!

Τρία λεπτά νωρίτερα ο Πρίγιοβιτς σούταρε η μπάλα κόντραρε στον Μάτος, αλλά ο Βελλίδης έκανε σπουδαία επέμβαση πάνω στην γραμμή του τέρματος του.

Μετά το γκολ ο ΠΑΟΚ οπισθοχώρησε και αυτό έδωσε το περιθώριο στον ΠΑΣ να βγει πιο επιθετικά διεκδικώντας το γκολ και την ισοφάριση, χωρίς όμως να γνωρίσει άμεσους κινδύνους η εστία του Ρέί.

ΠΑΟΚ: Ρέι, Λέοβατς, Βαρέλα, Σαμπράνο, Μάτος, Τσίμιροτ, Μαυρίτσιο (8' Σάκχοφ), Πέλκας (65' Λημνιός), Βιεϊρίνια (75' Μακ), Ελ Καντουρί και Πρίγιοβιτς

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης (68' Βιδάλ), Γαρουφαλιάς (61' Σολτάνι), Λίλα (43' Μανθάτης), Καρανίκας, Γιάκος, Χαλκιαδάκης.



Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Χωρίς Κωστούλα και Όρτα στο ΟΑΚΑ | Η αποστολή του Μεντιλίμπαρ
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Χωρίς Κωστούλα και Όρτα στο ΟΑΚΑ | Η αποστολή του Μεντιλίμπαρ
«Γενναία ΑΕΚάρα»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων (10/05)
«Γενναία ΑΕΚάρα»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων (10/05)
BCL Final Four 2025: Ο Χάντερ Χέιλ της ΑΕΚ στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν – MVP ο Χουέρτας
BCL Final Four 2025: Ο Χάντερ Χέιλ της ΑΕΚ στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν – MVP ο Χουέρτας
Ομπράντοβιτς: «Σοκαρίστηκα, έκαναν ένα τεράστιο λάθος»
Ομπράντοβιτς: «Σοκαρίστηκα, έκαναν ένα τεράστιο λάθος»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved