Μιλόγεβιτς: «Ακόμα δεν πετύχαμε τίποτα»

Μιλόγεβιτς: «Ακόμα δεν πετύχαμε τίποτα»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς εμφανίστηκε προσγειωμένος μετά το μεγάλο διπλό του Πανιωνίου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πανιώνιος συνέχισε την ξέφρενη πορεία του στη Super League και μετά το 1-0 επί του Ολυμπιακού μείωσε τη διαφορά απ' την κορυφή.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, για αυτή την επιτυχία ενώ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να παραμείνει προσγειωμένη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχάς θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε ελλείψεις για αυτό το παιχνίδι και γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολο ένα ματς με τον Ολυμπιακό που είναι πρωταθλητής πολλά χρόνια. Αυτά που είχαμε πει ήταν να βγούμε και να παίξουμε μπάλα. Τώρα τι μπορώ να πω για το ματς; Βρήκαμε χώρο από το πρώτο λεπτό και από εκεί και πέρα ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα είχε πλήρη κατοχή στην μπάλα.

Δεν μπορούσαμε να παίξουμε και διαφορετικά, να παίξουμε όσο πιο πολύ μπροστά. Ο Ολυμπιακός είχε διαφορετική ενδεκάδα με την Οσμάνλισπορ, έχει βάθος, έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες και με καλή τεχνική. Όλα τα παιδιά μου όμως τα έδωσαν όλα στο παιχνίδι. Για ακόμη μία φορά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και από εκεί και πέρα θα ήθελα να ευχηθώ στον Ολυμπιακό καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, αλλά και στο Κύπελλο».

Σχετικά με το τι βλέπει φέτος για τον Πανιώνιο υπογράμμισε: «Για το παρόν θα ήθελα να μιλήσω, όχι για το μέλλον. Αυτό που πιστεύω είναι μόνο στη δουλειά. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά, να μην λέω πάλι τα ίδια. Σίγουρα είναι ευχάριστα όλα αυτά που γίνονται και είναι ευχάριστα και για τους οπαδούς του Πανιωνίου. Όμως, εμείς πρέπει να συνεχίζουμε. Είχαμε πει και την προηγούμενη φορά ότι δεν πετύχαμε τίποτα. Προς το παρόν διασκεδάζουμε κάθε παιχνίδι και κάθε προπόνηση. Αυτό έχει μεγάλη σημασία.

Από εκεί και πέρα στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό υπάρχουν και θετικά και αρνητικά. Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και νομίζω ότι οι παίκτες μου είναι προσγειωμένοι. Μιλάμε πάρα πολύ για αυτό. Θα ήθελα να πω για ακόμη μία φορά ότι είμαι υπερήφανος που δουλεύω με αυτά τα παιδιά. Εκτός από την ποδοσφαιρική αξία που έχουν, είναι πολύ καλοί άνθρωποι και καλοί χαρακτήρες».



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved