«ΑΕΚ και Ολυμπιακός για τίτλο»

«ΑΕΚ και Ολυμπιακός για τίτλο»

Ο Κώστας Μενδρινός υποστήριξε πως ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν τον τίτλο στη φετινή σεζόν

Συγκεκριμένα, είπε στον NOVA ΣΠΟΡ FMq

Για τη νέα ΑΕΚ:

«Η πρώτη αγωνιστική δεν είναι για να ενθουσιαζόμαστε – εάν λέγεσαι ΑΕΚ – ή να απογοητεύεσαι – αν λέγεσαι Πλατανιάς. Θεωρώ ότι δεν μπορούμε να βγάζουμε τόσο νωρίς συμπεράσματα. Ο χρόνος και η διάρκεια μέσα στο πρωτάθλημα θα αποδείξει τη δυναμική της κάθε ομάδας. Αν κρατήσει το πάθος και την απόδοσή της σε κάθε παιχνίδι, τότε θα μπορέσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Η δική μας εμφάνιση ήταν πολύ κακη. Ήμασταν αμυντικά στημένοι και δεν μπορούσαμε να βγούμε με αξιώσεις. Η ΑΕΚ πίεσε αρκετά και ξέραμε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Με το πρώτο γκολ λύθηκαν τα πόδια των παικτών της ΑΕΚ και πέτυχαν άλλα δύο γκολ. Η ΑΕΚ από ό,τι έχω δει έχει αρκετά νέα παιδιά πρεσάρει σε όλο το γήπεδο, και με την έλευση κάποιων πολύ καλών ποδοσφαιριστών, αν δέσει αυτό το σύνολο μπορεί να γίνει μία ανταγωνιστική ομάδα και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Η αλήθεια για εμένα είναι κάπου στη μέση. Αν τον Δεκέμβριο η ΑΕΚ είναι σε μικρή απόσταση από την κορυφή ή κοντά στον Ολυμπιακό, ο κ. Μελισσανίδης θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του και θα φέρει παίκτες για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Αν είναι στην πεντάδα η ομάδα θα μείνει ως έχει και θα παλέψει για να συμμετάσχει στη διαδικασία των πλέι οφ για το καλύτερο εισιτήριο για την Ευρώπη».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει επίσης το πρωτάθλημα. Είναι η ομάδα που μπορεί να το κάνει αυτό. Θέλει όμως διάρκεια, αφού δεν είναι μόνο τα παιχνίδια με τις μικρές ομάδες, αλλά θα υπάρχουν και τα ντέρμπι. Φέτος είναι η ΑΕΚ και ο Ηρακλής, το πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο για τους διεκδικητές του τίτλους και για τον Ολυμπιακό φυσικά. Θεωρώ ότι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παραμένει ο Ολυμπιακός».

Για την παρουσία του Γιόχανσον στην ΑΕΚ:

«Είναι ένας παίκτης που δίνει σταθερότητα στη μεσαία γραμμή. Δεν πουλάει την μπάλα, μεταβιβάζει ωραία την μπάλα και στους αγώνες με την Ίντερ και τη Σεβίλλη με την παρουσία του δίνει μία σοβαρότητα στην ομάδα της ΑΕΚ».

Για τον Κώστα Φορτούνη και αν θα είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού:

«Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ο ηγέτης της ομάδας, σύμφωνα με όσα έχει δείξει όλο αυτό το διάστημα. Φτάνει να μην σταματήσει να δουλεύει και να σηκώσει το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού. Πρέπει να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο».

Για τη συνέχεια του Πλατανιά μετά την ήττα

«Ο Πλατανιάς και φέτος θα παλέψει για τη σωτηρία του. Η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια παίζει για την παραμονή. Μας έχουν ζητήσει να σωθούμε το συντομότερο δυνατόν, ώστε να είμαστε πιο ήσυχοι στο τέλος της σεζόν και να μην τραβάμε αυτά που έχουμε περάσει τα τελευταία δύο χρόνια».

Για τον κ. Παράσχο:

«Τον κ. Γιώργο τον ξέρουμε όλοι. Τα διαπιστευτήριά του τα έχει δώσει πολλές φορές. Η παρουσία του είναι γνωστή σε όλους και πιστεύω ότι με εκείνος θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής».



Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved