Άμεση ανάγκη για επιθετικό

Άμεση ανάγκη για επιθετικό

Η ΑΕΚ καλείται να αποκτήσει άμεσα έναν επιθετικό που θα μπορέσει να στείλει με άνετο τρόπο την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Αρκετά είναι τα συμπεράσματα που βγήκαν από το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Σεβίλλη. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα παρουσίασε αρκετά θετικά σημάδια, ωστόσο είχε και κάποιες χτυπητές αδυναμίες.

Μεγαλύτερη από όλες αυτή του επιθετικού καθώς φάνηκε πως υπάρχει έλλειψη στη συγκεκριμένη θέση. Ο Ραφίκ Τζεμπούρ ξεκίνησε βασικός στην ομάδα, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν έδειξε πως είναι έτοιμος για την έναρξη της σεζόν.

Αρκετά αργός στο παιχνίδι του και χωρίς ψυχολογία ήταν ίσως η… παραφωνία στην εξαιρετική εικόνα της ομάδας. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η Ένωση δεν μπορεί να στηριχτεί πάνω του στη φετινή σεζόν.

Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει πως χρειάζεται αρκετό χρόνο για να βρεθεί στο επίπεδο που έχει συνηθίσει τους πάντες. Το τετ α τετ που χάνει στο πρώτο μέρος αποδεικνύει ότι του λείπει το ένα τέρμα που θα του δώσει το έναυσμα για να φορτώσει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα.

Στη συνέχεια του αγώνα, στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Κρισάντους, ωστόσο και ο Νιγηριανός έδειξε λίγα πράγματα με την παρουσία του. Έτσι, η Ένωση χρειάζεται άμεσα έναν επιθετικό που θα μπορέσει γρήγορα να μπει στο αρχικό σχήμα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που πλησιάζουν.

Το βασικό όνομα που βρίσκεται στη λίστα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, είναι αυτό του Λούκα της Κρισιούμα. Ο «δικέφαλος» άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με την Elenko Sports όπου ανήκει ο παίκτης και τις επόμενες ημέρες αναμένονται οριστικές εξελίξεις.

Run Jordi, run!
Run Jordi, run!
Σου μαζέψαμε τα 9 καλύτερα πικ απ της αγοράς για το 2018
Σου μαζέψαμε τα 9 καλύτερα πικ απ της αγοράς για το 2018
Ο ορισμός του μπάχαλου!
Ο ορισμός του μπάχαλου!
Η θέση Γιαννακόπουλου για τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Η θέση Γιαννακόπουλου για τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης