Παναθηναϊκός: «Αρέσει» ο Στράντμπεργκ

Παναθηναϊκός: «Αρέσει» ο Στράντμπεργκ

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να τσεκάρει στόχους και ο Στέφαν Στράντμπεργκ της Ρόζενμποργκ είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο «τριφύλλι» για το κέντρο της άμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νορβηγία, ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός είναι έτοιμος για να αποχωρήσει από το Τροντχάιμ και να συνεχίσει την καριέρα του αλλού. Αυτό που «βγαίνει», μάλιστα, το τελευταίο διάστημα από την πλευρά του Στράντμπεργκ, είναι πως ο ποδοσφαιριστής θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να ψάξει για κάτι πολύ καλύτερο στο εξωτερικό. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να του δώσει αυτή την προοπτική, σε μια συμφέρουσα κίνηση και για το «τριφύλλι» από τη στιγμή που ο 24χρονος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν θα χρειαστούν χρήματα για την απόκτησή του.

Πληροφορίες από τη Νορβηγία, μάλιστα, αναφέρουν πως ο Στράντμπεργκ είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και είναι μια περίπτωση που τον ενδιαφέρει αρκετά. Οι συμπατριώτες του θεωρούν πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο να ντυθεί στα πράσινα ο αρχηγός της Νορβηγαίας Κ21 στο αντίστοιχο Euro του 2013, ενώ αναφέρουν πως ο ίδιος ήταν… σκασμένος από τον τραυματισμό του στο ματς του Σαββάτου με τη Λίλεστρομ, όπου τον παρακολούθησε ο Ρενέ Χένρικσεν.

Τι είδε, όμως, ο Δανός «κατάσκοπος» του «τριφυλλιού»; Ο Στράντμπεργκ είναι ένας μοντέρνος σέντερ μπακ, γρήγορος και με καλή αντίληψη του χώρου. Το γεγονός ότι δεν είναι ο «βαρύς» στόπερ, ωστόσο, δεν του απαγορεύει να είναι ένας μεγάλος μαχητής που αρέσκεται στις δυνατές κόντρες με τον αντίπαλο, τις οποίες σπάνια χάνει. Αυτό αναφέρουν και άνθρωποι που έχουν παρακολουθήσει την πορεία του, από τα πρώτα του βήματα στη Μπρίνε ως την καθιέρωση στη Ρόζενμποργκ και τις κλήσεις του στις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας του. Άλλωστε, ήδη έχει τρεις παρουσίες και στην ανδρών και φιλοδοξεί με μια μεταγραφή σε ευρωπαϊκή ομάδα που θα έχει παρουσία στις διοργανώσεις της UEFA, να φτάσει ακόμα ψηλότερα και εκεί…



Με τη νέα της εμφάνιση στην Αθήνα η Φιορεντίνα
Με τη νέα της εμφάνιση στην Αθήνα η Φιορεντίνα
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved