Τσάλος: «Θα φανεί με πράξεις το πόσο ΟΦΗ είναι ο καθένας μας»
SHARE

Τσάλος: «Θα φανεί με πράξεις το πόσο ΟΦΗ είναι ο καθένας μας»

Μετά την συνάντηση της Δευτέρας (20/4) ο εκ των συμμετεχόντων σε αυτή επανέρχεται με προτάσεις για το διοικητικό μέλλον του κρητικού συλλόγου

Σε μια μακροσκελή του ανακοίνωση ο Φώτης Τσάλος τοποθετείται για το διοικητικό μέλλον του ΟΦΗ παραθέτοντας τις δικές του προτάσεις. Ύστερα από την συνάντηση που έλαβε χώρα την Δευτέρα (20/4) και από την οποία δεν υπήρξε αποτέλεσμα, ο Τσάλος επανήλθε με ανακοίνωσή του όπου επισημαίνει πως θα φανεί με πράξεις το… πόσο ΟΦΗ είναι ο καθένας.

Αναλυτικά αναφέρει: «ΘΕΜΑ: ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΕΛΟΣ

Πώς ονειρεύτηκα την επομένη μέρα ενός χρεωκοπημένου σωματείου…. Το πόσο ΟΦΗ είναι ο καθένας μας, θα φανεί με πράξεις και όχι με λόγια… Το να είσαι ΟΦΗ  είναι ιδέα, το να είσαι ΟΦΗ είναι υπερηφάνεια, το να είσαι ΟΦΗ είναι καμάρι. Το να είσαι ΟΦΗ είναι ανάμνηση, να μπαίνεις στο γήπεδο μαζεύοντας το εισιτήριο δεκάρα δεκάρα… Από την εποχή που μας συλλαμβάνανε οι αστυνομικοί μέσα στη θύρα -4- εμένα, το μπακαλιάρο, το χελιδόνη, το πόντικα. Καλές οι αναμνήσεις, άλλων εποχών, αλλά τώρα που μπορώ ήρθε η ώρα να επιστρέψω στον ΟΦΗ τις αξίες που μου δίδαξε στα παιδικά μου χρόνια. Επιθυμώ τον ΟΦΗ να διοικείται από μια ομάδα ανθρώπων elite στο είδος τους… που να μπορούν και κυρίως να θέλουν να είναι πρωταθλητές. Που να μπορούν και κυρίως να θέλουν να προσφέρουν για να καμαρώνουν.

ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΣΚΕΨΕΙΣ

*ΙΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ- ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ (ΣΚΟΠΟΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 600.000€ ΚΑΤ ΕΤΟΣ) ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΙΔΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ.

*ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΙΣ ΣΥΣΤΑΘΗΣΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΦΕΝΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. (ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ) ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

*ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ
ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΡΗΣΗ "ΤΟΥ ΝΑ ΚΡΕΜΩ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ". ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ. ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥΣ.

*ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50.000€ ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΝ.

*ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΡΟΝΙΜΟ ΝΑ ΑΝΑΚΟΠΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΕΤΣΙ, ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ

*ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Κ17, Κ20 ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΤΑΛΕΝΤΩΝ. ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΚΡΗΤΗΚΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑ.

*ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

α) η συγκέντρωση του παραπάνω ποσού κατ ελάχιστο

β) οι κανόνες που θα καθορίσουν τις σχέσεις των συμμετεχόντων

Μετά από παραίνεση του κόσμου, των αγνών φιλάθλων που δεν κέρδισαν ποτέ ένα ευρώ από την ομάδα τους, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε για το καλό του μέλλοντος και για να μην γίνουν τα ίδια λάθη, τις ευθύνες όσων, είτε με αποφάσεις τους, είτε δια της απουσίας τους, δεν τράβηξαν αυτιά και επέτρεψαν να γίνουν κραυγαλέα αίσχη. Με αποτέλεσμα την σημερινή κατάντια. ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ! Διοικήσεις και Ερασιτέχνης. Αν ήθελα να πετύχω τους σκοπούς μου χαϊδεύοντας αυτιά, δεν θα αναφερόμουν στα παραπάνω. Η αλήθεια πολλές φορές είναι σκληρή. Ευχαριστώ τους κ. Κλάδο, κ. Παπαματθαιάκη, κ. Ροβίθη, κ. Χαλκιαδάκη που συμφώνησαν και δήλωσαν την οικονομική τους δυνατότητα σ ένα κοινό σκοπό και ιδιαιτέρως τον κ Παπακαλιάτη όπου και κατά τα δημοσιεύματα ξεκινά και ίδιος τις επαφές του. Θέλω να τονίσω, ότι ποτέ δε σκέφτηκα, ζήτησα, ή επεδίωξα με τις δηλώσεις και τα έργα μου, κυρίαρχη ή προεδρική θέση στο σκηνικό που σχηματίζεται. Αντιθέτως, ήμουν είμαι και θα είμαι, απλός στρατιώτης σ αυτό τον αγώνα. Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω τους τρεις νομικούς κ. Κουγια, κ. Μιχαλόπουλο και κ. Μανταδάκη για τις νομικές τους συμβουλές αλλά και τον κ. Καράτζη Αντώνη και τον κ. Πολεμαρχάκη Γιάννη που στηρίζουν την προσπάθειά μας καθώς και όλους όσους κατ ιδίαν δήλωσαν ότι στηρίζουν ενώ δημοσίως έπραξαν το αντίθετο.

Εάν εν τέλει, από επιχειρηματικό δαιμόνιο, προσέβλεπα στον ΟΦΗ θα είχα από καιρού αναζήτηση την ανάμειξή μου, σε boutique, διαφημίσεις, καντίνες ή και ακαδημίες, όπως έπραξαν και πράττουν άλλοι, ακόμα και σήμερα. Όλες μου οι σκέψεις και οι προτάσεις βασίζονται σε προσωπικά μου χρήματα που απ' την δουλειά μου και τον ιδρώτα μου έχω κερδίσει και δεν εκπροσωπώ κεφάλαια κανενός παρά μόνο του εαυτού μου. Μεγάλωσα με το σκεπτικό τα χρήματα που δίνω να ξέρω πως θα φτάσουν εκεί που προορίζονται και να μην χάνονται δεξιά κ’ αριστερά, όπως εκείνα που πολλοί έδωσαν για τον ΟΦΗ, αλλά ποτέ δεν έφτασαν στην ομάδα. Εξακολουθώ να είμαι, παρών, και στη διάθεση όλων όσων ταυτίζονται στο παραπάνω σκεπτικό.

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ…..
ΟΦΗ ΜΙΑ ΖΩΗ
Τσάλος Φώτης».


Οι επίμαχες φάσεις του Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός (video)
Οι επίμαχες φάσεις του Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός (video)
ΠΑΟΚ: Η άμυνα των ρεκόρ
ΠΑΟΚ: Η άμυνα των ρεκόρ
Τρόμος στην άσφαλτο: 22 νεκροί και 37 τραυματίες σε μετωπική σύγκρουση λεωφορείων
Τρόμος στην άσφαλτο: 22 νεκροί και 37 τραυματίες σε μετωπική σύγκρουση λεωφορείων
Ολυμπιακός: Γκολ με κεφαλιά για Λάζαρο μετά από 11 χρόνια
Ολυμπιακός: Γκολ με κεφαλιά για Λάζαρο μετά από 11 χρόνια

 • Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019
 • Μπάσκετ: Βιρτζίνια Καβαλίερς - Ντιούκ Μπλου Ντέβιλς (Ζ)
  23:00NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Περιστέρι Βίκος Cola
  23:30Betshop Basket League 2018-19. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • GP Confidential 2018 E25
  23:40Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  23:45Επεισόδιο: 4ος σταθμός: Σίσικον. Στιγμιότυπα.
 • Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019
 • COSMOTE SPORT 7HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  00:25Ηράκλειο Κρήτης. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Μίλαν
  00:55UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  01:00Επεισόδιο: 5ος σταθμός: Κοπεγχάγη. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς (Ζ)
  01:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:45Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Φορτούνα Ντίσελντορφ
  02:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • Χάντμπολ: Βέσπρεμ - Μονπελιέ
  02:15VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μορεϊρένσε
  02:35Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίντερ - Μπαρτσελόνα
  02:50UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018 (Ζ)
  03:00Χένρι Σεχούδο - Τι Τζέι Ντίλασο. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  04:00Μέγαρα.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  04:30Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - F91 Ντουντελάνζ
  04:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • GP Confidential 2018 E25
  05:05Στιγμιότυπα.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας
  05:20Παρακολουθείτε τους 71ους Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας που διεξήχθησαν στο κλειστό Ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Μάιντς
  05:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2018
  05:50Ανασκόπηση της σεζόν.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ατλέτικο Μαδρίτης
  06:40Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  07:00Μόντε Κάρλο.
 • Ράλι Ντακάρ 2019
  07:40Ανασκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Parkour
  07:50Παρκούρ: το άθλημα που περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και αναρρίχηση σε φυσικά και αστικά εδάφη και ωθεί το σώμα στα όριά του. Είναι απρόβλεπτο και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό λόγω της τέχνης των αθλητών. Μάθετε τα πάντα για τις κινήσεις και τη μαγεία του.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Nations Cup 2019
  07:55Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μορεϊρένσε
  08:55Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  09:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Βόλεϊ: Μπερλίν Βόλεϊ - Σκρα Μπέλχατοφ
  09:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ
  10:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:55Μέγαρα.
 • Μπάσκετ: Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19 (Ζ)
  11:00All Star Διαγωνισμός Ταλέντων, Διαγωνισμός Τρίποντων, Διαγωνισμός Καρφωμάτων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  11:25Τέξας, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Τσέλσι
  11:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • NBA Daily
  12:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Ντόρτμουντ
  12:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • NBA Action 2018-19 E2816
  12:45H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Μπάσκετ: Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19 (Ζ)
  13:00All Star Game. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Μάντσεστερ Σίτι (Ζ)
  13:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  13:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • WRC 2018
  13:50Ανασκόπηση της σεζόν.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πυγμαχία: Ντιμίτριους Αντράντε - Αρτούρ Ακαβόφ
  14:30WBO Middleweight World Championship. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Nations Cup 2019
  14:50Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  15:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Μπιλμπάο (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Στιγμιότυπα
  15:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Φούλαμ - Τότεναμ (Ζ)
  16:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • NBA Daily
  16:20Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Στιγμιότυπα
  16:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  16:45Επεισόδιο: 5ος σταθμός: Κοπεγχάγη. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
  16:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Βαγιαδολίδ (Ζ)
  17:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  17:50Σπάρτη. 7ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  18:0010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  18:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Race of Champions 2019 (Ζ)
  19:00Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E679
  19:25Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Λεγανές (Ζ)
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • NBA Daily
  19:55Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E13
  20:00Αφιέρωμα.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  21:30Χένρι Σεχούδο - Τι Τζέι Ντίλασο. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Μπιλμπάο
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies