Αναστασίου: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»
SHARE

Αναστασίου: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»

Την επιθυμία του να κερδίσει τίτλους με το «τριφύλλι» εξέφρασε ο τεχνικός των «πράσινων» που πρόσφατα συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομάδα ως το 2018

Την κατάκτηση τίτλων με τον Παναθηναϊκό έθεσε ως στόχο ο Γιάννης Αναστασίου σε τηλεοπτική του συνέντευξη ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης. Μιλώντας στην κάμερα της NOVA ο τεχνικός των «πράσινων» που συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του ως το 2018 αναφέρθηκε τόσο στον τρόπο παιχνιδιού των Αρκάδων όσο και στην εμπιστοσύνη της διοίκησης στο πρόσωπό του.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Θεωρείτε ότι ήταν ευεργετική η διακοπή μετά την ήττα από την Βέροια και την αναστάτωση που υπήρξε; «Συνήθως οι διακοπές δεν κάνουν καλό. Θέλω να πιστεύω ότι για εμάς θα λειτουργήσει ευεργετικά γιατί το χρειαζόμασταν. Συνέβησαν πολλά πράγματα άσχημα και το γεγονός ότι όλα τα παιδιά πήραν κάποιες μέρες άδεια, ξεκουράστηκαν νομίζω ψυχολογικά ηρέμησαν. Το σημαντικό είναι ότι ξεκινάει η τελευταία φάση του πρωταθλήματος και θα πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό στα επόμενα πέντε παιχνίδια. Να κάνουμε όσο το δυνατόν όσες περισσότερες νίκες γίνεται και να δούμε σε τι κατάσταση θα βρισκόμαστε στα πλέι οφ. Από τη θέση θα ξεκινήσουμε. Για εμάς αυτό είναι το σημαντικό τώρα».

Σας φοβίζει μήπως χαθεί ο προσανατολισμός της ομάδας μέχρι και τα πλέι οφ; «Πάντα υπάρχει αυτός ο κίνδυνος. Μίλησα στους παίκτες και τους τόνισα την σημασία ότι δουλεύουμε αυτούς τους εννιά μήνες για να βρεθούμε σε κάποια θέση και να έχουμε το πλεονέκτημα. Θα είναι κρίμα με την αφαίρεση των βαθμών και την απογοήτευση που υπήρξε να γκρεμίσουμε ό,τι χτίσαμε τους προηγούμενους εννιά μήνες. Οπότε πιστεύω ότι έχω αρκετά καλούς επαγγελματίες παίκτες, έξυπνους, ξέρουν που βρισκόμαστε και το σημαντικό είναι ότι τους έχω εμπιστοσύνη και ξέρω ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

Υπήρχαν πολλές απουσίες λόγω των 11 διεθνών. Πώς προετοιμαστήκατε ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα; «Έλειψαν αρκετοί παίκτες όπως είπατε. Το σημαντικό είναι ότι εμείς σαν ομάδα έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο, ξέρει ο κάθε παίκτης τι μπορεί να κάνει στην θέση που θα παίξει. Το καλό είναι ότι με τα παιδιά που έμειναν πίσω δουλέψαμε συγκεκριμένα πράγματα και αφιερώσαμε αρκετό χρόνο στα παιδιά που έμειναν πίσω. Είναι όλοι πανέτοιμοι για την τελευταία φάση του πρωταθλήματος γιατί θα πρέπει να είναι άπαντες σε εγρήγορση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα γιατί δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Πρόβα πλέι οφ το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης κόντρα σε μια καλή ομάδα και πάλι στην άδεια Λεωφόρο; «Είναι μια ομάδα ποιοτική. Έχει καλούς παίκτες, έξυπνους. Ξέρουν να παίξουν ποδόσφαιρο, θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, ένα όμορφο ματς. Το άσχημο είναι ότι δεν θα υπάρχει κόσμος. Λίγο οξύμωρο αυτό ότι παίξαμε 22 Φεβρουαρίου με κόσμο και θα παίξουμε ξανά στις 10 Μαίου. Οπότε τρεις μήνες χωρίς κόσμο. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που θέλουμε και βοηθάει την εξέλιξη του ποδοσφαίρου, αλλά δυστυχώς είναι μια κατάσταση που πρέπει να την υποστούμε. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα το δει από την τηλεόραση».

Θεωρείτε ότι θέλουν ιδιαίτερη προσοχή κάποιοι παίκτες του Αστέρα όπως ο Ρόλε ή ο Μάσα; «Δεν θα έλεγα για αυτούς τους δυο. Έχει αρκετά ποιοτικούς παίκτες, είναι επικίνδυνοι στα στημένα, έχει καλούς παίκτες στο ένας εναντίον ενός. Θα έλεγα θέλει μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση. Η προσέγγιση μας στο παιχνίδι θα είναι σε όλη την ομάδα του Αστέρα και στον τρόπο που λειτουργούν».

Πως λειτουργεί ο Αστέρας Τρίπολης; «Αυτό είναι κάτι που θα προτιμούσα να το μοιραστώ με τους παίκτες μου. Για εμάς είναι σημαντικό όταν έχει την μπάλα ο Αστέρας να είμαστε αυτοί που πρέπει. Να έχουμε την σωστή αμυντική συμπεριφορά. Από εκεί και πέρα είναι μια ομάδα που έχει ποιότητα αλλά έχει και αδυναμίες και θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους για να πάρουμε το παιχνίδι».

Σημαντική εβδομάδα και για εσάς, είπατε ναι στον Παναθηναϊκό, κλείσατε τα αυτιά σας στις προτάσεις από το εξωτερικό για ποιους λόγους μένετε στην ομάδα; «Πάντα υπάρχουν κάποιοι λόγοι. Το πιο σημαντικό είναι ότι η διοίκηση και ο πρόεδρος πιστεύουν σε αυτό το πρότζεκτ. Προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι θα αλλάξω κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ότι το ποδόσφαιρο μας θα γίνει πιο ανταγωνιστικό και καλύτερο, πιο ποιοτικό. Βασικά το πρότζεκτ και η ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει».

Μένετε για να πάρετε πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό; «Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό πάντα ο στόχος που έχεις είναι να παίζεις για την κορυφή, να κερδίσεις κάποιον τίτλο που ουσιαστικά είναι το πρωτάθλημα. Σίγουρα θέλω να κερδίσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό, όχι μόνο το πρωτάθλημα και θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα θα αλλάξουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τουλάχιστον θα δίνεται η δυνατότητα να κερδίσουμε τίτλους».

Η εμπιστοσύνη που σας δείχνει η διοίκηση δεν είναι τόσο γνώριμη στην Ελλάδα, θεωρείτε ότι είναι μια επιβράβευση για την προσπάθεια σας και το πρότζεκτ και φυσικά ξέρετε ότι αν εξαντλήσετε και αυτή την τριετία θα γράψετε ιστορία; «Στην Ελλάδα γενικά δεν υπάρχει υπομονή και το κυριότερο ότι πολύ γρήγορα κλονίζεται η εμπιστοσύνη σε κάποια πράγματα. Πιστεύω ότι η διοίκηση έχει δει κάποια πράγματα, πιστεύει σε αυτό το πλάνο που ξεκινήσαμε πριν δυο χρόνια περίπου και το σημαντικό είναι ότι αυτή η ομάδα κάνει βήματα. Αυτό που είχαμε πει από την αρχή ότι ξεκινάει από το μηδέν και κάνει βήματα προς τα πάνω. Έχουμε κάνει βήματα, έχουμε κάνει και λάθη όπως όλοι μας αλλά πιστεύω ότι τα θετικά είναι πολλά περισσότερα και αυτά κρατάμε και κοιτάμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και το σημαντικότερο είναι ότι αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει μια ταυτότητα, έχει μια φιλοσοφία, έχει μια βάση σαν ομάδα, έχει έναν κορμό πάρα πολύ καλό και πάνω σε αυτόν μπορεί να χτίσει ώστε τα επόμενα χρόνια να είναι περισσότερο ανταγωνιστικός και να ανεβαίνει επίπεδο και να μπορέσει να είναι αυτός που όλοι θέλουν και ονειρεύονται οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού».

Ζευγάρι το έκανε μέσα σε εν κινήσει αυτοκίνητο! (photos)
Ζευγάρι το έκανε μέσα σε εν κινήσει αυτοκίνητο! (photos)
ΟΦΗ: Ερωτηματικό ο Ντίνας ενόψει Άρη
ΟΦΗ: Ερωτηματικό ο Ντίνας ενόψει Άρη
Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για Απόλλωνα
Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για Απόλλωνα
Ο ρόλος του προπονητή στο σύγχρονο ποδόσφαιρο στο επίκεντρο σεμιναρίου του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας
Ο ρόλος του προπονητή στο σύγχρονο ποδόσφαιρο στο επίκεντρο σεμιναρίου του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας

 • Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018
 • GP Confidential 2018 E23
  12:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  12:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:45Τέξας, ΗΠΑ. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Εστουντιάντες - Μπαρτσελόνα
  13:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Βόλφσμπουργκ
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  14:35Τέξας, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Βόλεϊ: Σαν Μπερνάρντο Κούνεο - Μόντσα
  14:45Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μπάσκετ: Ιντιάνα Πέισερς - Γιούτα Τζαζ
  15:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε (Ζ)
  16:00CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπιλμπάο
  16:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  17:00Homestead Miami Ford EcoBoost 400. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E4
  17:30Outdoor Specials.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E8
  18:00Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2018 - Magazine
  18:15Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  18:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης
  18:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • MotoGP 2018
  19:00Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας (Ζ)
  19:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Ν. Γιορκ Νικς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  19:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Σάλκε
  20:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • GP Confidential 2018 E23
  20:15Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  20:45Homestead Miami Ford EcoBoost 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • Συνέντευξη Ντίνο Ράτζα - Η Εξομολόγηση ενός Μύθου
  22:00Ένας 'μύθος' του Ευρωπαϊκού μπάσκετ θυμάται με συγκίνηση τα χρόνια του στους αιώνιους αντίπαλους και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του. Ο Ντίνο Ράτζα σε μια συγκινητική εξομολόγηση στον Βασίλη Σκουντή και τον Ρήγα Δάρδαλη.
 • Τένις: Τσεχία - ΗΠΑ
  22:30Fed Cup 2018 by BNP Paribas. Τελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Τοντέλα - Μπενφίκα
  22:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Μπάνβιτ - Καρσίγιακα
  23:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Μπέρνλι
  23:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018
 • GP Confidential 2018 E23
  00:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  00:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Λ. Α. Λέικερς (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  01:25Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • RBAR 2018 - Magazine
  01:30Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  02:15Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  02:2015η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Ποδόσφαιρο: Αλαβές - Ουέσκα
  02:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  02:50Οι καλύτερες στιγμές του 2018. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E23
  03:30Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E671
  04:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κισσαμικός - Παναιτωλικός
  04:45Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Εστουντιάντες - Μπαρτσελόνα
  05:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Junior Surfing Championships
  05:45Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  06:15SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  06:45Οι καλύτερες στιγμές του 2018. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  07:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • WRC 2018
  07:30SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  07:454 Deserts Race Series.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E8
  08:15Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
  08:30CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Λ. Α. Λέικερς
  08:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Ουνιόν Βερολίνου - Γκρόιτερ Φιρτ
  09:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • WRC 2018
  09:20Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Moto3 2018
  10:35Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: Κροατία - ΗΠΑ
  10:45Davis Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικοί. Αγώνας Μονού.
 • NBA Daily
  11:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Moto2 2018
  11:55Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ολυμπιακός
  12:15Betshop Basket League 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • MotoGP 2018
  13:15Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Άουγκσμπουργκ
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ν. Γιορκ Νικς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  14:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  15:05Homestead Miami Ford EcoBoost 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: CEV Champions League Ανδρών 2018-19
  15:30League Round. 1ος αγώνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Ντάρμσταντ
  16:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Εστουντιάντες - Μπαρτσελόνα
  17:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Εσπανιόλ
  17:05Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Χάντμπολ: Κίελο - Φούξε Βερολίνου (Ζ)
  18:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E47
  18:45Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βραζιλίας
  19:00Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σάο Πάουλο, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Βόλεϊ: Νοβάρα - Μπουντοβλάνι Λοτζ (Ζ)
  19:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Λ. Α. Λέικερς
  19:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου
  20:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπιλμπάο
  21:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • GP Confidential 2018 E23
  21:30Στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies