Αναστασίου: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»
SHARE

Αναστασίου: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»

Την επιθυμία του να κερδίσει τίτλους με το «τριφύλλι» εξέφρασε ο τεχνικός των «πράσινων» που πρόσφατα συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομάδα ως το 2018

Την κατάκτηση τίτλων με τον Παναθηναϊκό έθεσε ως στόχο ο Γιάννης Αναστασίου σε τηλεοπτική του συνέντευξη ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης. Μιλώντας στην κάμερα της NOVA ο τεχνικός των «πράσινων» που συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του ως το 2018 αναφέρθηκε τόσο στον τρόπο παιχνιδιού των Αρκάδων όσο και στην εμπιστοσύνη της διοίκησης στο πρόσωπό του.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Θεωρείτε ότι ήταν ευεργετική η διακοπή μετά την ήττα από την Βέροια και την αναστάτωση που υπήρξε; «Συνήθως οι διακοπές δεν κάνουν καλό. Θέλω να πιστεύω ότι για εμάς θα λειτουργήσει ευεργετικά γιατί το χρειαζόμασταν. Συνέβησαν πολλά πράγματα άσχημα και το γεγονός ότι όλα τα παιδιά πήραν κάποιες μέρες άδεια, ξεκουράστηκαν νομίζω ψυχολογικά ηρέμησαν. Το σημαντικό είναι ότι ξεκινάει η τελευταία φάση του πρωταθλήματος και θα πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό στα επόμενα πέντε παιχνίδια. Να κάνουμε όσο το δυνατόν όσες περισσότερες νίκες γίνεται και να δούμε σε τι κατάσταση θα βρισκόμαστε στα πλέι οφ. Από τη θέση θα ξεκινήσουμε. Για εμάς αυτό είναι το σημαντικό τώρα».

Σας φοβίζει μήπως χαθεί ο προσανατολισμός της ομάδας μέχρι και τα πλέι οφ; «Πάντα υπάρχει αυτός ο κίνδυνος. Μίλησα στους παίκτες και τους τόνισα την σημασία ότι δουλεύουμε αυτούς τους εννιά μήνες για να βρεθούμε σε κάποια θέση και να έχουμε το πλεονέκτημα. Θα είναι κρίμα με την αφαίρεση των βαθμών και την απογοήτευση που υπήρξε να γκρεμίσουμε ό,τι χτίσαμε τους προηγούμενους εννιά μήνες. Οπότε πιστεύω ότι έχω αρκετά καλούς επαγγελματίες παίκτες, έξυπνους, ξέρουν που βρισκόμαστε και το σημαντικό είναι ότι τους έχω εμπιστοσύνη και ξέρω ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

Υπήρχαν πολλές απουσίες λόγω των 11 διεθνών. Πώς προετοιμαστήκατε ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα; «Έλειψαν αρκετοί παίκτες όπως είπατε. Το σημαντικό είναι ότι εμείς σαν ομάδα έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο, ξέρει ο κάθε παίκτης τι μπορεί να κάνει στην θέση που θα παίξει. Το καλό είναι ότι με τα παιδιά που έμειναν πίσω δουλέψαμε συγκεκριμένα πράγματα και αφιερώσαμε αρκετό χρόνο στα παιδιά που έμειναν πίσω. Είναι όλοι πανέτοιμοι για την τελευταία φάση του πρωταθλήματος γιατί θα πρέπει να είναι άπαντες σε εγρήγορση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα γιατί δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Πρόβα πλέι οφ το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης κόντρα σε μια καλή ομάδα και πάλι στην άδεια Λεωφόρο; «Είναι μια ομάδα ποιοτική. Έχει καλούς παίκτες, έξυπνους. Ξέρουν να παίξουν ποδόσφαιρο, θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, ένα όμορφο ματς. Το άσχημο είναι ότι δεν θα υπάρχει κόσμος. Λίγο οξύμωρο αυτό ότι παίξαμε 22 Φεβρουαρίου με κόσμο και θα παίξουμε ξανά στις 10 Μαίου. Οπότε τρεις μήνες χωρίς κόσμο. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που θέλουμε και βοηθάει την εξέλιξη του ποδοσφαίρου, αλλά δυστυχώς είναι μια κατάσταση που πρέπει να την υποστούμε. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα το δει από την τηλεόραση».

Θεωρείτε ότι θέλουν ιδιαίτερη προσοχή κάποιοι παίκτες του Αστέρα όπως ο Ρόλε ή ο Μάσα; «Δεν θα έλεγα για αυτούς τους δυο. Έχει αρκετά ποιοτικούς παίκτες, είναι επικίνδυνοι στα στημένα, έχει καλούς παίκτες στο ένας εναντίον ενός. Θα έλεγα θέλει μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση. Η προσέγγιση μας στο παιχνίδι θα είναι σε όλη την ομάδα του Αστέρα και στον τρόπο που λειτουργούν».

Πως λειτουργεί ο Αστέρας Τρίπολης; «Αυτό είναι κάτι που θα προτιμούσα να το μοιραστώ με τους παίκτες μου. Για εμάς είναι σημαντικό όταν έχει την μπάλα ο Αστέρας να είμαστε αυτοί που πρέπει. Να έχουμε την σωστή αμυντική συμπεριφορά. Από εκεί και πέρα είναι μια ομάδα που έχει ποιότητα αλλά έχει και αδυναμίες και θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους για να πάρουμε το παιχνίδι».

Σημαντική εβδομάδα και για εσάς, είπατε ναι στον Παναθηναϊκό, κλείσατε τα αυτιά σας στις προτάσεις από το εξωτερικό για ποιους λόγους μένετε στην ομάδα; «Πάντα υπάρχουν κάποιοι λόγοι. Το πιο σημαντικό είναι ότι η διοίκηση και ο πρόεδρος πιστεύουν σε αυτό το πρότζεκτ. Προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι θα αλλάξω κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ότι το ποδόσφαιρο μας θα γίνει πιο ανταγωνιστικό και καλύτερο, πιο ποιοτικό. Βασικά το πρότζεκτ και η ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει».

Μένετε για να πάρετε πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό; «Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό πάντα ο στόχος που έχεις είναι να παίζεις για την κορυφή, να κερδίσεις κάποιον τίτλο που ουσιαστικά είναι το πρωτάθλημα. Σίγουρα θέλω να κερδίσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό, όχι μόνο το πρωτάθλημα και θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα θα αλλάξουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τουλάχιστον θα δίνεται η δυνατότητα να κερδίσουμε τίτλους».

Η εμπιστοσύνη που σας δείχνει η διοίκηση δεν είναι τόσο γνώριμη στην Ελλάδα, θεωρείτε ότι είναι μια επιβράβευση για την προσπάθεια σας και το πρότζεκτ και φυσικά ξέρετε ότι αν εξαντλήσετε και αυτή την τριετία θα γράψετε ιστορία; «Στην Ελλάδα γενικά δεν υπάρχει υπομονή και το κυριότερο ότι πολύ γρήγορα κλονίζεται η εμπιστοσύνη σε κάποια πράγματα. Πιστεύω ότι η διοίκηση έχει δει κάποια πράγματα, πιστεύει σε αυτό το πλάνο που ξεκινήσαμε πριν δυο χρόνια περίπου και το σημαντικό είναι ότι αυτή η ομάδα κάνει βήματα. Αυτό που είχαμε πει από την αρχή ότι ξεκινάει από το μηδέν και κάνει βήματα προς τα πάνω. Έχουμε κάνει βήματα, έχουμε κάνει και λάθη όπως όλοι μας αλλά πιστεύω ότι τα θετικά είναι πολλά περισσότερα και αυτά κρατάμε και κοιτάμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και το σημαντικότερο είναι ότι αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει μια ταυτότητα, έχει μια φιλοσοφία, έχει μια βάση σαν ομάδα, έχει έναν κορμό πάρα πολύ καλό και πάνω σε αυτόν μπορεί να χτίσει ώστε τα επόμενα χρόνια να είναι περισσότερο ανταγωνιστικός και να ανεβαίνει επίπεδο και να μπορέσει να είναι αυτός που όλοι θέλουν και ονειρεύονται οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού».

Πούτιν: Ο χορός του Ρώσου προέδρου στο «γάμο της χρονιάς» που έγινε viral (photos+video)
Πούτιν: Ο χορός του Ρώσου προέδρου στο «γάμο της χρονιάς» που έγινε viral (photos+video)
Μονακό: Πάει για… μπαμ με Μαρκίζιο
Μονακό: Πάει για… μπαμ με Μαρκίζιο
ΠΑΟΚ: Πλάνα Λουτσέσκου με Ουάρντα
ΠΑΟΚ: Πλάνα Λουτσέσκου με Ουάρντα
Με… φόρα η Ατλέτικο
Με… φόρα η Ατλέτικο

 • Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Γ. Μίστικς
  07:40NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Τένις: Νόβακ Τζόκοβιτς - Ρότζερ Φέντερερ
  08:002018 ATP Masters 1000. Western & Southern Open. Τελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  08:15Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E27
  08:30Αφιέρωμα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E1
  09:00Επεισόδιο: Προεπισκόπηση της σεζόν. Αφιέρωμα.
 • Μπάσκετ: Γκαζιαντέπ - Τόφας
  10:10Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Ντάρμσταντ
  10:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Sports Classics: Poseidon Game 2018 E1
  10:30Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E7
  11:15Outdoor Specials.
 • GP Confidential 2018 E15
  11:45Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E8
  11:55Outdoor Specials.
 • Χάντμπολ: Έρλανγκεν - Ράιν Νέκαρ
  12:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E1
  12:35Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  12:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E7
  13:20Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ολυμπιακός
  14:00Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Τένις: Σιμόνα Χάλεπ - Κίκι Μπέρτενς
  14:05WTA 2018. Western & Southern Open. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • WRC 2018
  14:55SS12 Panzerplatte 2, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E1
  15:00Επεισόδιο: Προεπισκόπηση της σεζόν. Αφιέρωμα.
 • UEFA Nations League 2018-19
  15:30Προεπισκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  16:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • WRC 2018
  16:10SS18 Bosenberg Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Γ. Μίστικς
  16:30NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Τένις: Νόβακ Τζόκοβιτς - Ρότζερ Φέντερερ
  16:352018 ATP Masters 1000. Western & Southern Open. Τελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • WRC 2018
  18:00Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ (Ζ)
  19:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  19:05Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • MotoGP 2018
  19:15Eyetime Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Λεγανές (Ζ)
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  20:25Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • GP Confidential 2018 E15
  20:30Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • RBAR 2018 - Magazine
  21:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  21:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  21:45German Tennis Championships. Στιγμιότυπα.
 • ROC Race of Champions 2018
  22:00Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  22:45Τσίμπα, Ιαπωνία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: Ραβένα - Ολυμπιακός
  22:55CEV Challenge Cup Ανδρών 2017-18. Τελικός. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντχαουζεν - Αμβούργο
  23:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Χάντμπολ: Έρλανγκεν - Ράιν Νέκαρ
  23:50Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:35Τσίμπα, Ιαπωνία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18
  00:55Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Μποαβίστα - Μπενφίκα
  01:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Μπόρνμουθ
  01:25Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Αναντολού Εφές
  01:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  01:45Βιέννη, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κάρντιφ Σίτι - Νιουκάστλ
  03:20Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  03:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπελενένσες - Πόρτο
  03:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:10Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  05:20Βιέννη, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E15
  05:25Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
  05:30UEFA Super Cup 2018.Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Ντι Όιλεν Λούντβισχαφεν
  05:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Βαγιαδολίδ
  06:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  06:05Μέγαρα. 1ος αγώνας.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  06:20Citi Open. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  07:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ
  08:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Λεγανές
  08:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  08:20Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Μπόρνμουθ
  08:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E33
  08:50Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  09:35Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Αναντολού Εφές
  09:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Μπόχουμ
  10:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιτόρια Σετούμπαλ
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Σαουθάμπτον
  10:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:50Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  11:30Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  12:00Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Γ. Μίστικς
  12:05NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Ανόβερο
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Ράγιο Βαγιεκάνο - Σεβίλη
  12:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  13:10Paragliding World Cup.
 • Βόλεϊ: Ραβένα - Ολυμπιακός
  13:40CEV Challenge Cup Ανδρών 2017-18. Τελικός. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  13:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  14:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ
  14:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:001η αγωνιστική.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  15:152η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  15:35Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ
  16:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E1
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιτόρια Σετούμπαλ
  16:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Μπάσκετ: Γκαζιαντέπ - Μπεσίκτας
  16:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E2
  17:15Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:00Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Nations League 2018-19
  18:15Προεπισκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E1
  18:45Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Αϊντχόφεν (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας.
 • RBAR 2018
  19:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Elite 2017
  19:30Ημιτελική φάση ανδρών και γυναικών.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  20:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  20:30Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies