Τσελιόπουλος: «Πετυχημένη η χρονιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα»
SHARE

Τσελιόπουλος: «Πετυχημένη η χρονιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα»

Ικανοποιημένος από την πορεία των Ηπειρωτών στο πρωτάθλημα εμφανίζεται ο προπονητής τερματοφυλάκων του «Άγιαξ της Ηπείρου»

Πολύ καλή χαρακτήρισε την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα ο Χρήστος Τσελιόπουλος κρίνοντας πετυχημένη την χρονιά για τους Ηπειρώτες. Ο προπονητής τερματοφυλάκων του «Άγιαξ της Ηπείρου» απηύθυνε και κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Χρήστο θα θέλαμε την άποψη σου για τη φετινή πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα: «Η άποψη μου είναι ότι η ομάδα φέτος έχει πάει πολύ καλά και ανεξάρτητα από τη θέση στην οποία  θα τερματίσει η πορεία της κρίνεται απολύτως πετυχημένη. Έχουμε ήδη εξασφαλίσει την παραμονή μας στην κατηγορία και στους εναπομείναντες αγώνες, παρά το δύσκολο πρόγραμμα, θέλουμε και θα επιδιώξουμε να τερματίσουμε στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας».

Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερα δύσκολη, όμως η ομάδα έχει δείξει φέτος ότι με τους «μεγάλους» τα πάει περίφημα. «Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι όντως πολύ δύσκολη για την ομάδα μας, όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβεβαιώνει τη δυναμική που έχει σαν ομάδα και έχει καταφέρει όχι μόνο να μην ηττηθεί αλλά και να αποσπάσει αρκετούς βαθμούς πραγματοποιώντας παράλληλα και καλές εμφανίσεις. Υπάρχει μεγάλος βαθμός δυσκολίας, όμως εφόσον είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θέλουμε κοντά μας και τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα που αποτελεί διαχρονικά τη δύναμή μας και είναι πάντα εκεί για να μας βοηθήσει».

Για την κλήση του Μάρκου Βελλίδη στην Εθνική Ελλάδος και για το πόσο δικαιώνονται οι κόποι τόσο του ίδιου όσο και του τεχνικού επιτελείου; «Αυτός που σε καθημερινή βάση δουλεύει σκληρά και μεθοδικά έχοντας παράλληλα οδηγό την επιμονή, την υπομονή και την ταπεινοφροσύνη, έρχεται κάποια στιγμή που επιβραβεύεται και μαζί μ' αυτόν όλοι όσοι τον πιστεύουν τον καθοδηγούν και του συμπαραστέκονται στις αντιξοότητες που έρχεται να αντιμετωπίσει. Η Εθνική ομάδα αποτελεί τη μέγιστη τιμή που μπορεί να γνωρίσει ένας αθλητής και είναι ιδιαίτερα τιμητικό για τον ίδιο αλλά και για τους συναθλητές του, τον σύλλογο αλλά και για την πόλη που τους αντιπροσωπεύει στο εθνικό μας συγκρότημα. Η παρουσία του Μάρκου Βελλίδη στην Εθνική μας ομάδα αποδεικνύει έμπρακτα όλα όσα έχω προαναφέρει και αποτελεί τον μοναδικό δρόμο που έχει να ακολουθήσει ο κάθε αθλητής για να πραγματοποιήσει τους στόχους του. Τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μας, τόσο για τον ίδιο τον Μάρκο Βελλίδη όσο και για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα».

Οι ομάδες έχουν ένα πλάνο και με αυτό προγραμματίζουν το μέλλον τους. Ο ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία χρόνια στελεχώνεται από ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής. Υπάρχει ανάλογο πλάνο για τους τερματοφύλακες; «Οι ομάδες που προσδοκούν ένα καλύτερο μέλλον πρέπει σήμερα να φροντίσουν για το αύριο τους μέσα από μια διαδικασία σωστού προγραμματισμού αλλά και σχεδιασμού ενός πλάνου. Οι διοικήσεις των ομάδων ορίζουν το πλάνο και οι προπονητές ερχόμαστε να το υπηρετήσουμε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει βούληση και θέληση να εφαρμόζει ένα πλάνο έτσι ώστε στο άμεσο μέλλον να υπάρξουν τερματοφύλακες από την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου που μέσω των τμημάτων υποδομής να στελεχώσουν την επαγγελματική ομάδα. Ήδη από την περσινή περίοδο οι δύο τερματοφύλακες των Κ20 και Κ17 συμμετέχουν στην καλοκαιρινή προετοιμασία και στην καθημερινή δραστηριότητα της επαγγελματικής ομάδας, όπως και έχουμε εικόνα και άποψη και  για τους υπόλοιπους τερματοφύλακες των υποδομών. Την περίοδο του Ιανουαρίου δόθηκε δανεικός ο Κολιοφούκας στην ομάδα του Θεσπρωτού που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ώστε να αποκομίσει περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες σε ένα πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό. Το ίδιο προβλέπεται να γίνει και για τους άλλους τερματοφύλακες των υποδομών. Ευελπιστούμε μέσω αυτής της διαδικασίας αλλά και της καθημερινής εκπαίδευσης να έχουμε και τα αποτελέσματα που προσδοκούμε και σε σύντομο χρονικό διάστημα την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα να την υπερασπίζεται ηπειρώτης».

Ο ρόλος του τερματοφύλακα έχει εξελιχθεί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Παρατηρούμε τους τερματοφύλακες να έχουν αυξημένες αρμοδιότητες στον αγωνιστικό χώρο. Οι προπονητές τερματοφυλάκων συμβάλλουν στην αγωνιστική εξέλιξη των αθλητών τους; «Οι καταστάσεις στο ποδόσφαιρο εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς. Ο τερματοφύλακας είναι κι αυτός κομμάτι του ποδοσφαίρου που πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτό που επιτάσσει το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Οι προπονητές τερματοφυλάκων καλούμαστε να αποκωδικοποιήσουμε τις σύγχρονες τάσεις και να εφαρμόσουμε μεθόδους που στόχο έχουν οι τερματοφύλακες να μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες που ορίζει το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Το κατά πόσο μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε και σε ποιο βαθμό το έχουμε καταφέρει επηρεάζει θετικά ή αρνητικά την αγωνιστική εξέλιξη των τερματοφυλάκων».

Πρόσφατα παρακολούθησες τις λειτουργίες της Σχολής Προπονητών Τερματοφυλάκων της ΕΠΟ και της UEFA. Θα  μπορούσες να μας μεταφέρεις τις εμπειρίες σου αλλά και την άποψη σου για τη χρησιμότητα αυτών των σχολών; «Οι αρμόδιοι εκπαιδευτές της UEFA θέλοντας να αναδείξουν την αναγκαιότητα αναβάθμισης του ρόλου των προπονητών τερματοφυλάκων δημιούργησαν τις σχολές στις Ομοσπονδίες. Εκεί οι προπονητές αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις σε κομμάτια τακτικής, συμπεριφοράς, ανάλυσης παιχνιδιού αλλά και αντιπάλου και θωρακίζονται με γνώσεις που τους καθιστούν χρήσιμους και παράλληλα ουσιαστικούς στις ανάγκες και λειτουργίες του τεχνικού τιμ. Η Σχολή Προπονητών Τερματοφυλάκων με τις εργασίες της ήρθε να καλύψει αυτό το μεγάλο κενό που υπήρχε στην εκπαίδευση προσθέτοντας στοιχεία ανάλυσης και τακτικής συμπεριφοράς του τερματοφύλακα».

Οι ομάδες εμπιστεύονται τους έλληνες τερματοφύλακες; Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στους τερματοφύλακες του εξωτερικού και τους έλληνες; «Το ταλέντο είναι δεδομένο και πλούσιο στον έλληνα τερματοφύλακα. Η ευθύνη της μη ανάδειξης του βαραίνει τους προπονητές αλλά και τις ομάδες που δεν έχουν τη βούληση να εμπιστευτούν τους έλληνες τερματοφύλακες με την ίδια ευκολία που εμπιστεύονται τους ξένους, που εκτός από ορισμένες περιπτώσεις είναι και αμφιβόλου αξίας.  Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες ομάδες στη χώρα μας εμπιστεύονται τους έλληνες τερματοφύλακες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, τα δύο χρόνια που βρίσκομαι στο πόστο του εκπαιδευτή, είναι ένας σύλλογος που επενδύει στο ελληνικό στοιχείο και θα το συνεχίσει και στο μέλλον, δίνοντας παράλληλα και την απαραίτητη βαρύτητα στην εκπαίδευσή τους τόσο στο επαγγελματικό επίπεδο όσο και στις αναπτυξιακές ηλικίες. Οι όποιες διαφορές υπάρχουν εστιάζονται στο μέγεθος των πληροφοριών που έχουν δεχθεί στις αναπτυξιακές ηλικίες και στη διαφορετική προσέγγιση για το ποδόσφαιρο».

Η βία στα γήπεδα έχει εξελιχθεί σε μάστιγα για το ποδόσφαιρο. Συμφωνείς με τα μέτρα που είχε  λάβει η πολιτεία για τη διεξαγωγή αγώνων χωρίς φιλάθλους; «Το φαινόμενο της βίας έχει ευρύτερες κοινωνικές διαστάσεις και δεν πηγάζει από τον χώρο του αθλητισμού. Η δομή της κοινωνίας επιτρέπει να εμφανίζονται στοιχεία βίας και ανάρμοστες συμπεριφορές που αμαυρώνουν την εικόνα του αθλητισμού και απομακρύνουν τους υγιείς φιλάθλους από τους αγωνιστικούς χώρους. Η πολιτεία πρέπει να καταδικάζει τέτοιες ενέργειες περιφρουρώντας τον χώρο του αθλητισμού και να θεσπίσει αυστηρότερους νόμους και τιμωρίες τόσο σε αυτούς που παρανομούν όσο και σε αυτούς που σαν ηθικοί αυτουργοί καλύπτουν τέτοια γεγονότα. Η διεξαγωγή αγώνων χωρίς φιλάθλους έχουμε όλοι παραδεχθεί ότι δε φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. «Επιβραβεύει» τέτοιες συμπεριφορές τιμωρώντας τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν και να ενισχύσουν τις ομάδες και τους αθλητές».

Το πρώτο τουρνουά «Δημήτρης Διαμαντίδης» στην Καστοριά (photo)
Το πρώτο τουρνουά «Δημήτρης Διαμαντίδης» στην Καστοριά (photo)
Ρούλα Κορομηλά: Δείτε την παρουσιάστρια με μαγιό και χωρίς φίλτρα
Ρούλα Κορομηλά: Δείτε την παρουσιάστρια με μαγιό και χωρίς φίλτρα
Είναι τρελοί οι Κινέζοι: Άνδρας βγαίνει στο παράθυρο και λούζεται στη βροχή (video)
Είναι τρελοί οι Κινέζοι: Άνδρας βγαίνει στο παράθυρο και λούζεται στη βροχή (video)
Άρης: «Παίζει» ο Βίτορ αλλά με συνιδιοκτησία!
Άρης: «Παίζει» ο Βίτορ αλλά με συνιδιοκτησία!

 • Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Γ. Μίστικς
  16:30NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Τένις: Νόβακ Τζόκοβιτς - Ρότζερ Φέντερερ
  16:352018 ATP Masters 1000. Western & Southern Open. Τελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • WRC 2018
  18:00Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ (Ζ)
  19:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  19:05Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • MotoGP 2018
  19:15Eyetime Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Λεγανές (Ζ)
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  20:25Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • GP Confidential 2018 E15
  20:30Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • RBAR 2018 - Magazine
  21:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  21:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  21:45German Tennis Championships. Στιγμιότυπα.
 • ROC Race of Champions 2018
  22:00Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  22:45Τσίμπα, Ιαπωνία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: Ραβένα - Ολυμπιακός
  22:55CEV Challenge Cup Ανδρών 2017-18. Τελικός. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντχαουζεν - Αμβούργο
  23:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Χάντμπολ: Έρλανγκεν - Ράιν Νέκαρ
  23:50Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:35Τσίμπα, Ιαπωνία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18
  00:55Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Μποαβίστα - Μπενφίκα
  01:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Μπόρνμουθ
  01:25Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Αναντολού Εφές
  01:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  01:45Βιέννη, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κάρντιφ Σίτι - Νιουκάστλ
  03:20Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  03:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπελενένσες - Πόρτο
  03:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:10Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  05:20Βιέννη, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E15
  05:25Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
  05:30UEFA Super Cup 2018.Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Ντι Όιλεν Λούντβισχαφεν
  05:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Βαγιαδολίδ
  06:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  06:05Μέγαρα. 1ος αγώνας.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  06:20Citi Open. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  07:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ
  08:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Λεγανές
  08:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  08:20Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Μπόρνμουθ
  08:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E33
  08:50Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  09:35Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Αναντολού Εφές
  09:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Μπόχουμ
  10:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιτόρια Σετούμπαλ
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Σαουθάμπτον
  10:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:50Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  11:30Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  12:00Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Γ. Μίστικς
  12:05NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Ανόβερο
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Ράγιο Βαγιεκάνο - Σεβίλη
  12:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  13:10Paragliding World Cup.
 • Βόλεϊ: Ραβένα - Ολυμπιακός
  13:40CEV Challenge Cup Ανδρών 2017-18. Τελικός. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  13:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  14:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ
  14:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:001η αγωνιστική.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  15:152η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  15:35Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ
  16:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E1
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιτόρια Σετούμπαλ
  16:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Μπάσκετ: Γκαζιαντέπ - Μπεσίκτας
  16:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E2
  17:15Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:00Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Nations League 2018-19
  18:15Προεπισκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E1
  18:45Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Αϊντχόφεν (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας.
 • RBAR 2018
  19:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Elite 2017
  19:30Ημιτελική φάση ανδρών και γυναικών.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  20:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  20:30Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies