Τσελιόπουλος: «Πετυχημένη η χρονιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα»
SHARE

Τσελιόπουλος: «Πετυχημένη η χρονιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα»

Ικανοποιημένος από την πορεία των Ηπειρωτών στο πρωτάθλημα εμφανίζεται ο προπονητής τερματοφυλάκων του «Άγιαξ της Ηπείρου»

Πολύ καλή χαρακτήρισε την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα ο Χρήστος Τσελιόπουλος κρίνοντας πετυχημένη την χρονιά για τους Ηπειρώτες. Ο προπονητής τερματοφυλάκων του «Άγιαξ της Ηπείρου» απηύθυνε και κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Χρήστο θα θέλαμε την άποψη σου για τη φετινή πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα: «Η άποψη μου είναι ότι η ομάδα φέτος έχει πάει πολύ καλά και ανεξάρτητα από τη θέση στην οποία  θα τερματίσει η πορεία της κρίνεται απολύτως πετυχημένη. Έχουμε ήδη εξασφαλίσει την παραμονή μας στην κατηγορία και στους εναπομείναντες αγώνες, παρά το δύσκολο πρόγραμμα, θέλουμε και θα επιδιώξουμε να τερματίσουμε στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας».

Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερα δύσκολη, όμως η ομάδα έχει δείξει φέτος ότι με τους «μεγάλους» τα πάει περίφημα. «Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι όντως πολύ δύσκολη για την ομάδα μας, όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβεβαιώνει τη δυναμική που έχει σαν ομάδα και έχει καταφέρει όχι μόνο να μην ηττηθεί αλλά και να αποσπάσει αρκετούς βαθμούς πραγματοποιώντας παράλληλα και καλές εμφανίσεις. Υπάρχει μεγάλος βαθμός δυσκολίας, όμως εφόσον είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θέλουμε κοντά μας και τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα που αποτελεί διαχρονικά τη δύναμή μας και είναι πάντα εκεί για να μας βοηθήσει».

Για την κλήση του Μάρκου Βελλίδη στην Εθνική Ελλάδος και για το πόσο δικαιώνονται οι κόποι τόσο του ίδιου όσο και του τεχνικού επιτελείου; «Αυτός που σε καθημερινή βάση δουλεύει σκληρά και μεθοδικά έχοντας παράλληλα οδηγό την επιμονή, την υπομονή και την ταπεινοφροσύνη, έρχεται κάποια στιγμή που επιβραβεύεται και μαζί μ' αυτόν όλοι όσοι τον πιστεύουν τον καθοδηγούν και του συμπαραστέκονται στις αντιξοότητες που έρχεται να αντιμετωπίσει. Η Εθνική ομάδα αποτελεί τη μέγιστη τιμή που μπορεί να γνωρίσει ένας αθλητής και είναι ιδιαίτερα τιμητικό για τον ίδιο αλλά και για τους συναθλητές του, τον σύλλογο αλλά και για την πόλη που τους αντιπροσωπεύει στο εθνικό μας συγκρότημα. Η παρουσία του Μάρκου Βελλίδη στην Εθνική μας ομάδα αποδεικνύει έμπρακτα όλα όσα έχω προαναφέρει και αποτελεί τον μοναδικό δρόμο που έχει να ακολουθήσει ο κάθε αθλητής για να πραγματοποιήσει τους στόχους του. Τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μας, τόσο για τον ίδιο τον Μάρκο Βελλίδη όσο και για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα».

Οι ομάδες έχουν ένα πλάνο και με αυτό προγραμματίζουν το μέλλον τους. Ο ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία χρόνια στελεχώνεται από ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής. Υπάρχει ανάλογο πλάνο για τους τερματοφύλακες; «Οι ομάδες που προσδοκούν ένα καλύτερο μέλλον πρέπει σήμερα να φροντίσουν για το αύριο τους μέσα από μια διαδικασία σωστού προγραμματισμού αλλά και σχεδιασμού ενός πλάνου. Οι διοικήσεις των ομάδων ορίζουν το πλάνο και οι προπονητές ερχόμαστε να το υπηρετήσουμε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει βούληση και θέληση να εφαρμόζει ένα πλάνο έτσι ώστε στο άμεσο μέλλον να υπάρξουν τερματοφύλακες από την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου που μέσω των τμημάτων υποδομής να στελεχώσουν την επαγγελματική ομάδα. Ήδη από την περσινή περίοδο οι δύο τερματοφύλακες των Κ20 και Κ17 συμμετέχουν στην καλοκαιρινή προετοιμασία και στην καθημερινή δραστηριότητα της επαγγελματικής ομάδας, όπως και έχουμε εικόνα και άποψη και  για τους υπόλοιπους τερματοφύλακες των υποδομών. Την περίοδο του Ιανουαρίου δόθηκε δανεικός ο Κολιοφούκας στην ομάδα του Θεσπρωτού που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ώστε να αποκομίσει περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες σε ένα πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό. Το ίδιο προβλέπεται να γίνει και για τους άλλους τερματοφύλακες των υποδομών. Ευελπιστούμε μέσω αυτής της διαδικασίας αλλά και της καθημερινής εκπαίδευσης να έχουμε και τα αποτελέσματα που προσδοκούμε και σε σύντομο χρονικό διάστημα την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα να την υπερασπίζεται ηπειρώτης».

Ο ρόλος του τερματοφύλακα έχει εξελιχθεί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Παρατηρούμε τους τερματοφύλακες να έχουν αυξημένες αρμοδιότητες στον αγωνιστικό χώρο. Οι προπονητές τερματοφυλάκων συμβάλλουν στην αγωνιστική εξέλιξη των αθλητών τους; «Οι καταστάσεις στο ποδόσφαιρο εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς. Ο τερματοφύλακας είναι κι αυτός κομμάτι του ποδοσφαίρου που πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτό που επιτάσσει το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Οι προπονητές τερματοφυλάκων καλούμαστε να αποκωδικοποιήσουμε τις σύγχρονες τάσεις και να εφαρμόσουμε μεθόδους που στόχο έχουν οι τερματοφύλακες να μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες που ορίζει το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Το κατά πόσο μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε και σε ποιο βαθμό το έχουμε καταφέρει επηρεάζει θετικά ή αρνητικά την αγωνιστική εξέλιξη των τερματοφυλάκων».

Πρόσφατα παρακολούθησες τις λειτουργίες της Σχολής Προπονητών Τερματοφυλάκων της ΕΠΟ και της UEFA. Θα  μπορούσες να μας μεταφέρεις τις εμπειρίες σου αλλά και την άποψη σου για τη χρησιμότητα αυτών των σχολών; «Οι αρμόδιοι εκπαιδευτές της UEFA θέλοντας να αναδείξουν την αναγκαιότητα αναβάθμισης του ρόλου των προπονητών τερματοφυλάκων δημιούργησαν τις σχολές στις Ομοσπονδίες. Εκεί οι προπονητές αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις σε κομμάτια τακτικής, συμπεριφοράς, ανάλυσης παιχνιδιού αλλά και αντιπάλου και θωρακίζονται με γνώσεις που τους καθιστούν χρήσιμους και παράλληλα ουσιαστικούς στις ανάγκες και λειτουργίες του τεχνικού τιμ. Η Σχολή Προπονητών Τερματοφυλάκων με τις εργασίες της ήρθε να καλύψει αυτό το μεγάλο κενό που υπήρχε στην εκπαίδευση προσθέτοντας στοιχεία ανάλυσης και τακτικής συμπεριφοράς του τερματοφύλακα».

Οι ομάδες εμπιστεύονται τους έλληνες τερματοφύλακες; Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στους τερματοφύλακες του εξωτερικού και τους έλληνες; «Το ταλέντο είναι δεδομένο και πλούσιο στον έλληνα τερματοφύλακα. Η ευθύνη της μη ανάδειξης του βαραίνει τους προπονητές αλλά και τις ομάδες που δεν έχουν τη βούληση να εμπιστευτούν τους έλληνες τερματοφύλακες με την ίδια ευκολία που εμπιστεύονται τους ξένους, που εκτός από ορισμένες περιπτώσεις είναι και αμφιβόλου αξίας.  Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες ομάδες στη χώρα μας εμπιστεύονται τους έλληνες τερματοφύλακες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, τα δύο χρόνια που βρίσκομαι στο πόστο του εκπαιδευτή, είναι ένας σύλλογος που επενδύει στο ελληνικό στοιχείο και θα το συνεχίσει και στο μέλλον, δίνοντας παράλληλα και την απαραίτητη βαρύτητα στην εκπαίδευσή τους τόσο στο επαγγελματικό επίπεδο όσο και στις αναπτυξιακές ηλικίες. Οι όποιες διαφορές υπάρχουν εστιάζονται στο μέγεθος των πληροφοριών που έχουν δεχθεί στις αναπτυξιακές ηλικίες και στη διαφορετική προσέγγιση για το ποδόσφαιρο».

Η βία στα γήπεδα έχει εξελιχθεί σε μάστιγα για το ποδόσφαιρο. Συμφωνείς με τα μέτρα που είχε  λάβει η πολιτεία για τη διεξαγωγή αγώνων χωρίς φιλάθλους; «Το φαινόμενο της βίας έχει ευρύτερες κοινωνικές διαστάσεις και δεν πηγάζει από τον χώρο του αθλητισμού. Η δομή της κοινωνίας επιτρέπει να εμφανίζονται στοιχεία βίας και ανάρμοστες συμπεριφορές που αμαυρώνουν την εικόνα του αθλητισμού και απομακρύνουν τους υγιείς φιλάθλους από τους αγωνιστικούς χώρους. Η πολιτεία πρέπει να καταδικάζει τέτοιες ενέργειες περιφρουρώντας τον χώρο του αθλητισμού και να θεσπίσει αυστηρότερους νόμους και τιμωρίες τόσο σε αυτούς που παρανομούν όσο και σε αυτούς που σαν ηθικοί αυτουργοί καλύπτουν τέτοια γεγονότα. Η διεξαγωγή αγώνων χωρίς φιλάθλους έχουμε όλοι παραδεχθεί ότι δε φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. «Επιβραβεύει» τέτοιες συμπεριφορές τιμωρώντας τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν και να ενισχύσουν τις ομάδες και τους αθλητές».

ΟΦΗ: Μπήκε ο Παπαστεριανός
ΟΦΗ: Μπήκε ο Παπαστεριανός
Η βόμβα της ημέρας
Η βόμβα της ημέρας
NBA: Top-10 με buzzer beater στην κορυφή! (video)
NBA: Top-10 με buzzer beater στην κορυφή! (video)
Η Καλιφόρνια στις φλόγες: Στους 58 οι νεκροί - Ξεπερνούν τους 100 οι αγνοούμενοι (pics&vid)
Η Καλιφόρνια στις φλόγες: Στους 58 οι νεκροί - Ξεπερνούν τους 100 οι αγνοούμενοι (pics&vid)

 • Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Φούλαμ
  10:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Τοντέλα - Μπενφίκα
  11:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • NBA Daily
  11:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  11:40ISM Can-Am 500. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Χολαργός
  12:15Betshop Basket League 2018-19. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Ελβετία - Κατάρ
  12:45Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2018.Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Moto3 2018
  12:55Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Βαλένθια
  13:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Χέρτα Βερολίνου
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  14:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Moto2 2018
  14:15Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Ντένβερ Νάγκετς - Χιούστον Ρόκετς
  14:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Καζακστάν - Λετονία (Ζ)
  15:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος D1. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • MotoGP 2018
  15:40Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • La Liga Specials - Docs E2
  15:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Εργοτέλης - ΠΑΟΚ
  16:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E4
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φουενλαμπράδα - Ρεάλ Μαδρίτης
  17:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βραζιλίας
  17:10Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σάο Πάουλο, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  17:3012η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E7
  18:00Αφιέρωμα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:3011η αγωνιστική.
 • NBA Daily
  19:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E46
  19:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  19:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Βέλγιο - Ισλανδία (Ζ)
  19:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος A2. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Αγγλία - ΗΠΑ (Ζ)
  20:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2018.Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  21:45ISM Can-Am 500. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E670
  22:00Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο Aegean Cargo
  22:30Betshop Basket League 2018-19. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  23:00Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βέλγιο - Ισλανδία
  23:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος A2. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  23:4511η αγωνιστική.
 • Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Τοντέλα - Μπενφίκα
  00:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E7
  00:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ - Νίκη Βόλου
  00:45Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:15Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E10
  01:30Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Καζακστάν - Λετονία
  02:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος D1. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Πόντου - Πανιώνιος ΓΣΣ
  02:45Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E46
  03:00Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  03:30Χαλκίδα.
 • WRC 2018
  04:00Ισπανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Ντάρμσταντ
  04:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • RBAR 2018
  05:10Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  05:45Τελικός, Τσεχία-ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Χολαργός
  06:00Betshop Basket League 2018-19. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Ράγιο Βαγιεκάνο - Βιγιαρεάλ
  06:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • MotoGP 2018
  06:25Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E4
  07:00Outdoor Specials.
 • Τένις: Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο
  07:30Round Robin.
 • MotoGP 2018
  07:40Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  07:55Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E7
  08:15Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Docs E2
  08:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  08:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  08:50Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Τρίκαλα AO - Αστέρας Τρίπολης
  09:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Τσάβες
  09:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  09:50Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Ιρλανδία - Βόρεια Ιρλανδία
  10:30Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2018.Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • RBAR 2018
  10:55Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  11:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • MotoGP 2018
  11:50Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. 10' πίστας.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  12:004 Deserts Race Series.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  12:05Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο Aegean Cargo
  12:15Betshop Basket League 2018-19. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Topspin
  12:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Αυστρία - Βοσνία-Ερζεγοβίνη
  12:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος B3. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  13:00Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Βόλφσμπουργκ
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  14:00Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  14:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  14:25NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Κροατία - Ισπανία
  15:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος A4. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  15:05ISM Can-Am 500. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Πάντερμπορν - Χόλσταϊν Κίελo
  16:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • WRC 2018
  16:05Αυστραλία. Στιγμιότυπα ημέρας 1.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Junior Surfing Championships
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Moto3 2018
  16:50Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Pick n' Roll
  16:55Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Ελλάδα - Φινλανδία
  17:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος C2. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Βόλεϊ: Ρεάλε Μούτουα Φενέρα Κιέρι - Μπούστο Αρσίτσιο
  17:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • MotoGP 2018
  17:55Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:004η μέρα αγώνων. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • NBA Action 2018-19 E2807
  18:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:3012η αγωνιστική.
 • NBA Daily
  19:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Moto2 2018
  19:05Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  19:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Γιβραλτάρ - Αρμενία (Ζ)
  19:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος D4. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Τένις: Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο (Ζ)
  20:00Round Robin. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Moto3 2018
  20:15Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • MotoGP 2018
  21:20Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies