Τσάλος: «Θέλω να εμπλακώ στον ΟΦΗ»

Τσάλος: «Θέλω να εμπλακώ στον ΟΦΗ»

Την πρόθεσή του να συμμετέχει σε μια δυνατή διοικητική ομάδα στην ΠΑΕ ΟΦΗ εξέφρασε ο πρόεδρος της Χερσονήσου, Φώτης Τσάλος.

Ο γνωστός επιχειρηματίας είναι γνωστό πως υποστηρίζει τον ΟΦΗ και έχει εκφράσει και στο παρελθόν το ενδιαφέρον του για την ομάδα. Πλέον είναι πρόθυμος να συμμετέχει σε ένα διοικητικό σχήμα με δυνατούς επιχειρηματίες, με στόχο να τρέξουν τις εξελίξεις στην ομάδα, πάντα με γνώμονα το συμφέρον της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τη σταγόνα που ξεχείλισε την οργή και τη λύπη όλων των φιλάθλων της ομάδας του τόπου μας , του Ο.Φ.Η., αλλά και χωρίς να ξεχνώ τα όσα επί σειρά ετών συνέβησαν σε βάρος του συλλόγου, θεώρησα καλό να ενημερώσω τους πάντες για όσα λαμβάνουν χώρα και αφορούν χιλιάδες φιλάθλους, το μέλλον  της ομάδας και εμένα προσωπικά.

Για πολλά χρόνια οι διοικήσεις του Ο.Φ.Η. φρόντιζαν για τα συμφέροντα άλλων και όχι για αυτά της ομάδας. Ακόμη κι όταν υπήρξαν φιλότιμες προσπάθειες χωρίς υστεροβουλία και ιδιοτέλεια, ανυπέρβλητοι φραγμοί συμφερόντων δεν επέτρεπαν την εξυγίανση της ομάδας μας.

Τα τελευταία γεγονότα και ο υποβιβασμός της ομάδας μας,  επιβεβαιώνουν τα λάθη και την κακή διαχείριση του παρελθόντος και σίγουρα δημιουργούν ερωτηματικά για τα συμφέροντα που εξυπηρετήθηκαν. Η σημερινή κατάσταση μπορεί όμως και να αποτελέσει μια αφετηρία , όπου οι εμπειρίες του παρελθόντος θα φωτίζουν τους δρόμους του μέλλοντος. Σε ένα τέτοιο όραμα θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία της ομάδας και λειτουργώντας με απόλυτη διαφάνεια και όχι παρασκηνιακά θα σταθώ αρωγός σε κάθε προσπάθεια που εμπεριέχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

    Άφθαρτο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτιζόμενο από επιχειρηματίες του νομού μας και όχι από «βιτρίνες» συμφερόντων.
    Οι επιχειρηματίες που θα πάρουν στα χέρια τους τις μετοχές της ομάδας θα πρέπει να διαθέτουν δύναμη και ισχυρή θέληση , να δώσουν και όχι να πάρουν , να αντιμετωπίσουν οργανωμένα συμφέροντα που επί  σειρά ετών εκμεταλλεύτηκαν το σύλλογο μας .
     Οι αλλαγές θα πρέπει να είναι σαρωτικές ως προς την προϋπάρχουσα κατάσταση και να ανοικοδομηθούν τα πάντα από την αρχή με ήθος . Κανένα πρόσωπο του παρελθόντος δε πρέπει να εμπλακεί σε οποιαδήποτε προσπάθεια τελεσφορήσει.
    Η αναδιοργάνωση σε όλους τους τομείς από τη διοίκηση μέχρι τις ακαδημίες , το κ20 & κ17, τα γυναικεία τμήματα και την ίδρυση μιας ομάδας  τοπικού θα πρέπει να γίνει με μοναδικό γνώμονα την δημιουργία σίγουρων και σταθερών βάσεων.

Εδώ και πολύ καιρό με προσεγγίζουν προσπαθώντας να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις μου, προσφέροντας μου κάποια πληροφόρηση δήθεν ως έγκυρη. Όντας πεπεισμένος πως αυτές οι συμπεριφορές συναντώνται και σε άλλους και προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης και επειδή μου αρέσει να μιλώ εγώ για λογαριασμό μου, δηλώνω δημοσίως πως το ενδιαφέρον μου για το σχηματισμό μιας δυναμικής ομάδας επιχειρηματιών-επενδυτών υπάρχει και ότι προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαι εδώ και καιρό. Με το παραπάνω σκεπτικό βρίσκομαι ήδη σε συναντήσεις με επιχειρηματίες και παράγοντες του ερασιτέχνη, ώστε να σχηματιστεί το συντομότερο δυνατό μια ηγετική ομάδα ανθρώπων που θα αναλάβει να τρέξει τις εξελίξεις.

Επιπλέον ενημερώνω πως οποτεδήποτε υπάρξει κάτι ανακοινώσιμο με σαφήνεια θα το δηλώσω ο ίδιος σε ότι τουλάχιστον με αφορά.

Με την πεποίθηση ότι θα ανοίξουν νέοι καθαροί ορίζοντες για τη μεγάλη ομάδα του νησιού μας, είμαι διαθέσιμος σε κάθε υλοποιήσιμη, κοστολογημένη και με όραμα για το μέλλον των νέων της ομάδας μας πρόταση.

Με τιμή
Τσάλος Φώτιος».



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved