Μπαράλες: «Να σκοράρω για να βοηθάω τον Αστέρα»

Μπαράλες: «Να σκοράρω για να βοηθάω τον Αστέρα»

Σε μια όμορφη εκδήλωση στο Star Store ο Χερόνιμο Μπαράλες παρέλαβε το απόγευμα της Τρίτης (3/2) το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 20ής αγωνιστικής.

Ο Αργεντινός φορ είχε πετύχει ένα εξαιρετικό γκολ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, το οποίο αναδείχτηκε ως το καλύτερο στη σχετική ψηφοφορία της Nova. Τη βράβευση έκανε ο παίκτης που έδωσε και την ασίστ στον Μπαράλες για το γκολ, ο Χουάν Μουνάφο, ο οποίος έκανε και τον μεταφραστή. Και οι δύο στάθηκαν στη σημασία του αγώνα με τον Πλατανιά, όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει και τους συμπαίκτες μου που με βοηθούν στο να σκοράρω», δήλωσε αρχικά ο Μπαράλες.

Για το αν τον ανάγκασε ο αγωνιστικός χώρος να σκάψει τον τερματοφύλακα: «Δεν ξέρω αν θα έκανα το ίδιο σε διαφορετικό αγωνιστικό χώρο. Το πως θα τελειώσω την φάση το αποφασίζω εκείνη την στιγμή. Σίγουρα η κατάσταση του γηπέδου βοήθησε στο να πάρω αυτήν την απόφαση».

Για το που αφιερώνει το γκολ: «Το αφιερώνω στο παιδί μου και την γυναίκα μου που πάντα είναι δίπλα μου και στα καλά αλλά και στα άσχημα. Πάντα τους έχω στο μυαλό μου».

Για το αν κέρασε τον Μουνάφο για την ασίστ που του έδωσε: «Μένουμε δίπλα όποτε πάντα τον κερνάω».

Για το αν σκέφτεται τον τίτλο του πρώτου σκόρερ: «Δεν είναι ποτέ ο πρωταρχικός μου στόχος. Πρώτα κοιτάω στο να σκοράρω για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Όταν τα πράγματα πάνε καλά για την ομάδα πάνε καλά και για εμένα. Τώρα με τον Μήτρογλου είναι δύσκολα τα πράγματα για να βγω πρώτος σκόρερ αλλά αυτό που με νοιάζει είναι να σκοράρω για να βοηθάω την ομάδα μου».

Για τον αγώνα με τον Πλατανιά: «Πρέπει να διαβάσουμε καλά το παιχνίδι και να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι γιατί οι ομάδες που έρχονται εδώ κλείνονται πολύ στην άμυνα και μας κάνουν τα πράγματα δύσκολα. Πρέπει να κάνουμε την διαφορά στο πρώτο ημίχρονο και να ελέγξουμε το παιχνίδι με τον τρόπο που θέλουμε και όχι να περάσει ο χρόνος και να είμαστε στο 0-0».

Από την πλευρά του ο Μουνάφο υπογράμμισε: «Ήταν η καλύτερη επιλογή να πασάρω εκείνη την στιγμή. Σε τέτοιον αγωνιστικό χώρο πάντα προσπαθείς να βρεις γρήγορα τον επιθετικό. Ο Χερόνιμο ήταν σε πολύ καλή θέση. Εγώ έκανα μόνο μια μπαλιά πέντε μέτρων τα δύσκολα τα έκανε ο Μπαράλες».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να επιστρέψει στις νίκες: «Θα πρέπει να είμαστε η ομάδα που είχατε δει όλοι στην αρχή της σεζόν. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί μέσα στο γήπεδο και να παίρνουμε πιο καλές αποφάσεις για το τι θα κάνουμε. Εγώ νομίζω πως σίγουρα από εδώ και πέρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα για εμάς. Έχουμε ένα πολύ εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά που είναι πολύ δυνατή ομάδα. Από εδώ και πέρα θα δείξουμε πως είμαστε η ομάδα που είδατε στην αρχή της χρονιάς».



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved