Βασιλαράς: «Τους πονάει ο Παναθηναϊκός» (audio)

Βασιλαράς: «Τους πονάει ο Παναθηναϊκός» (audio)

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς, σε ραδιοφωνική του παρέμβαση έβαλε τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με την εξίσωση των ανακοινώσεων των «πράσινων» με την Ξάνθη και όχι μόνο…

Αρκετή κουβέντα έγινε για την ανακοίνωση της Ξάνθης με την οποία επιτέθηκε στον Γιάννη Αναστασίου αλλά και για την απάντηση του Παναθηναϊκού. Η εξίσωση των δυο τοποθετήσεων των ΠΑΕ και ο σχολιασμός από μερίδα του Τύπου, έφερε την αντίδραση από τον Νικόλα Βασιλαρά ο οποίος παρενέβη στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM» και μίλησε για όσα αφορούν το «τριφύλλι». Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ο Παναθηναϊκός ενοχλεί τους αντιπάλους του και το σύστημα ενώ για την Ξάνθη επεσήμανε πως προσπαθεί να αποτινάξει από πάνω της τη ρετσινιά άλλων ετών…

Αναλυτικά όσα είπε στην παρέμβασή του:

«Ζήτησα να βγω, αν και δεν υπήρχε τέτοιος σκοπός. Άκουγα το πώς κατέληξε η συνομιλία σας με τον Τάσο (σ.σ. Νικολογιάννη) και δεν τον είδα και καθόλου χαρούμενο… Και αυτά είναι δικά σας θέματα, οικογενειακά, όταν μιλάτε για εσάς. Όταν μιλάτε για τον Παναθηναϊκό είναι και δικά μας.

Καταρχήν απ’ ότι έχω καταλάβει Αντώνη (σ.σ. Καρπετόπουλος) πριν βγάλουμε μια ανακοίνωση θα πρέπει να σε παίρνουμε τηλέφωνο, να σε ρωτάμε αν συμφωνείς ή διαφωνείς, σε ποιον να στοχεύσουμε. Διαφώνησες γιατί βγάλαμε ανακοίνωση κατά της Ξάνθης ενώ η Ξάνθη αναφέρθηκε στον προπονητή. Μήπως γνωρίζεις κάτι, αν ο προπονητής δεν είναι στην ομάδα; Γιατί εμείς με τον Αναστασίου είμαστε ένα και αν χρειαστεί απαντάμε εξ ονόματός του. Για την Ξάνθη γενικότερα δεν είναι να ασχολούμαστε παραπάνω. Είπατε εσείς κάποια πράγματα, είπε ή μάλλον θύμισε και ο Τάσος κάποια άλλα, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Είπε κάποια πράγματα ο Αναστασίου, προφανώς θέλουν να βγάλουν μια ρετσινιά, κάτι έχουν, κάτι τους πονάει, δικό τους πρόβλημα είναι. Εμείς απλά σε κάθε ευκαιρία το υπενθυμίζουμε.

Από εκεί και πέρα δυο λόγια τον Αναστασίου επειδή άκουσα κάποια πράγματα που είπατε- και βγαίνω σε εσάς για να τα ακούνε και οι άλλοι επειδή διάβασα διάφορα στις εφημερίδες, ένα συμπέρασμα ότι φταίει ο Αναστασίου, έκανε λάθος ο Αναστασίου, να τον σταυρώσουμε τον Αναστασίου. Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Αναστασίου απασχολεί με τα λεγόμενά του, επειδή τον τελευταίο καιρό συχνά ο άνθρωπος χάνει λίγο την ψυχραιμία του και του δίνουμε δίκιο με αυτά που βλέπει, να σας πω και εγώ δυο λόγια.

Επειδή κάποιοι το έχουν ξεχάσει και διαβάζουμε τρομερά πράγματα και για τον τρόπο που προπονεί και για τον τρόπο που συμπεριφέρεται και για τα πάντα. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει διαφορετική αντίληψη για το ποδόσφαιρο. Εχει μεγαλώσει αλλιώς ποδοσφαιρικά. Εχει μεγαλώσει στο εξωτερικό χωρίς παράγκες, χωρίς εγκληματικές οργανώσεις, χωρίς μαϊμούες πέναλτι, χωρίς παρατηρητές που βγάζουν λάδι τους διαιτητές, χωρίς όλα αυτά. Όπως καταλαβαίνετε είναι λίγο ανώμαλή η προσγείωση του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τρελαίνετε γιατί έχει χοντρύνει πολύ το πράγμα. Εχει μπει ο Αναστασίου σήμερα στο ίδιο κάδρο με τον Πανόπουλο της Ξάνθης. Δηλαδή τον είπε ο Πανόπουλος γραφικό και το κάναμε σημαία αυτό. Που είναι να πέσει το ντουβάρι να μας πλακώσει. Ο Πανόπουλος θα μιλήσει για γραφικότητα! Μην μου λέτε τι είπατε και τι δεν είπατε. Μιλάω μαζί σας για να τα ακούνε και οι άλλοι. Ούτε ο Παναθηναϊκός έχει να απολογηθεί ούτε ο Αναστασίου σε καμία Ξάνθη, σε κανένα Πανόπουλο, σε κανένα Πανούτσο, σε κανένα Καρπετόπουλο.

Και ξαναλέω γιατί δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι και ο προπονητής είναι άνθρωπος και τρελαίνεται. Σαλτάρει με αυτά που βλέπει. Βλέπει την ομάδα του να έχει πλήρη κατοχή στο χθεσινό παιχνίδι και να σφυρίζει ο Παππάς 25-9 τα φάουλ. Τι να πάει να πει στους παίκτες του χθες; Γιατί μπήκατε με καθυστέρηση και αργήσατε να διεκδικήσετε το παιχνίδι; Θα το κέρδιζαν το παιχνίδι. Τι να τους πει για το Σάββατο; Γιατί αργήσατε να μπείτε πάλι; Μπήκανε και έκαναν 20 ευκαιρίες. Σίγουρα η δήλωσή του ήταν επειδή έχασε την ψυχραιμία του.

Εσύ Αντώνη (σ.σ. Πανούτσος) που ζεις στην Ελλάδα δεκαετίες πρώτη φορά ακούς για διαφορετική αντιμετώπιση κάποιων ομάδων από κάποιες άλλες; Γιατί πριν βαφτίσατε και την Ξάνθη ομάδα της ΑΕΚ και βλέπω τον Πανόπουλο να βγάζει κι άλλη ανακοίνωση, ενώ με τον Ολυμπιακό είναι στα… μαχαίρια και σβήνουμε και ότι έχει γίνει επί Κόκκαλη και μετά τη Ριζούπολη κλπ.

Ακουσα επίσης πριν να λέτε ότι η Ξάνθη έχει κόψει από τον Ολυμπιακό βαθμούς και να θυμίζετε παιχνίδια του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό που και καλά δεν τα χτύπαγε. Μάλλον ξεχνάτε ότι ο ΟΦΗ έχει κόψει μέχρι και την Ευρώπη από τον Παναθηναϊκό.

Εμείς επειδή δεν είμαστε με καμία ομάδα και δεν κάνουμε καμία συμμαχία δικαιούμαστε να βγαίνουμε και να καταγγέλουμε οτιδήποτε θεωρούμε στραβό. Για τον Ρισβάνη είναι ένας παίκτης που υπολογίζεται, θα παίξει εκεί που πήγε και προτιμούμε να τον έχουμε κοντά στην Αθήνα και να τον παρακολουθούμε από το να τον στείλουμε στη Θράκη ή δεν ξέρω εγώ που αλλού. Επαιξε ο Ρισβάνης όπως είδατε εναντίον και έπαιξε και καλά. Θα μπορούσε να βλέπει να τρένα να περνάνε, όπως έχει συμβεί σε άλλους. Μην μου λέτε για τον Πανιώνιο και δεν είναι η κουβέντα μας ο Πανιώνιος. Δεν τον θεώρησε το χ ή το ψ καφενείο ότι τον θεώρησε. Βγήκαν κάποιες συνομιλίες, αλλά δεν μας ενδιαφέρει και δεν έχω βγει για να μιλήσω για τον Πανιώνιο.

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι επειδή ο Παναθηναϊκός δεν κάνει καμία συμμαχία, ενοχλεί, καταγγέλλει, κατηγορεί και βγάζει στο φως τα κακώς κείμενα την πληρώνει. Δηλαδή το χθεσινό μας ήρθε από την Ξάνθη επειδή είναι δυνατή στη διαιτησία ε; Θα τους χάλαγε τους υπόλοιπους να αποκλειστεί ο Παναθηναϊκός; Παλιά το παιχνίδι παιζόταν αλλιλως. Ένα πέναλτι που δεν υπήρχε, ένα ακυρωθέν γκολ, γενικώς χοντρά και οφθαλμοφανή πράγματα. Τώρα πάει αλλιώς. Σε παίζει ο άλλος μονότερμα και του σφυρίζεις ένα κάρο φάουλ. Βάζω τον παρατηρητή να τον βγάλει λάδι. Ο Μάνταλος δηλαδή το Σάββατο έχει δώσει αυτό το πέναλτι που έδωσε, έχει χαρίσει δυο φορές την αποβολή στον Μητρόπουλο και βγαίνει λάδι. Και δεν είναι ο μόνος. Είναι δηλαδή για άριστος ο Μάνταλος; Εγώ ξέρω ότι όποιος επόπτης ή διαιτητής έχει δώσει έστω και ανάποδο πλάγιο στον Παναθηναϊκό τον έφαγε η μαρμάγκα Δεν έχει φαγωθεί κανείς που να αδίκησε τον Παναθηναϊκό.

Εξαρτάται πως έχετε στο μυαλό σας την «φιλία». Εχουμε πει σε κάποια ανακοίνωση ψέματα; Γιατί δεν θα έβγαζες εσύ χθες ανακοίνωση; Δηλαδή θα αφήσουμε κάποιον τύπο ο οποίος πέρσι έδιωξε τα παιδιά του από την Ακαδημία επειδή έβγαλαν φωτογραφίες με τον Πράνιτς, κάποιον τύπο ο οποίος βγάζει ανακοινώσεις στο πρώτο δεκάλεπτο να λέει γραφικό τον καλύτερο Ελληνα προπονητή. Και μετά να το πάρετε όλοι οι δημοσιογράφοι και να το μεταφράζετε: Ο Παναθηναϊκός δεν στήριξε τον Αναστασίου, άρα ο προπονητής είναι μετέωρος. Εμείς τον στηρίζουμε με όλους τους τρόπους γιατί είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα. Ξαναρωτάω λοιπόν τον τρόπο που γίνεσαι φίλος. Αν έχεις στο μυαλό σου τον… παραδοσιακό δεν θα κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε.

Γραφικό θα πει η Ξάνθη τον καλύτερο Ελληνα προπονητή; Και επίσης επειδή είπατε ότι ήταν προσεκτική ανακοίνωση και καμία σχέση δεν είχε με τις άλλες, θα σας πω ότι κλασική ανακοίνωση Πανόπουλο, στο πόδι γραμμένη. Ο Αναστασίου δεν είναι προπονητής στις Κουκουβάουνες για να μην απαντάμε, στον Παναθηναϊκό είναι».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα

Βασιλαράς: «Τους πονάει ο Παναθηναϊκός» (audio)Ιωνικός-Άρης 1-0: Χρυσή νίκη οδηγεί τους Νικαιώτες στη σωτηρία - Σε κρίση οι Θεσσαλονικείς (vids)
Ιωνικός-Άρης 1-0: Χρυσή νίκη οδηγεί τους Νικαιώτες στη σωτηρία - Σε κρίση οι Θεσσαλονικείς (vids)
Ιωνικός-Άρης: Το 1-0 με πέναλτι ο Λοβέρα, έχασαν ευκαιρίες για το 1-1 Γκρέι και Φαμπιάνο (vids)
Ιωνικός-Άρης: Το 1-0 με πέναλτι ο Λοβέρα, έχασαν ευκαιρίες για το 1-1 Γκρέι και Φαμπιάνο (vids)
Πόλο Ανδρών: Ανωτερότητα που δεν κρύβεται – Το σήκωσε ο Ολυμπιακός
Πόλο Ανδρών: Ανωτερότητα που δεν κρύβεται – Το σήκωσε ο Ολυμπιακός
Παγκόσμιο Συλλόγων: Πρόκριση στα πέναλτι σε μαγική ατμόσφαιρα στο Μαρόκο η Αλ Χιλάλ
Παγκόσμιο Συλλόγων: Πρόκριση στα πέναλτι σε μαγική ατμόσφαιρα στο Μαρόκο η Αλ Χιλάλ