Στιλ: «Να τελειώνουμε τις φάσεις»

Στιλ: «Να τελειώνουμε τις φάσεις»

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει πιο κυνικός στις ευκαιρίες που δημιουργεί εκτός έδρας, όπως τόνισε ο Λουκ Στιλ.

Ο τερματοφύλακας των «πράσινων», μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο, μίλησε στην κάμερα της «Nova» για την ισοπαλία με τον Ιστορικό, τι… φταίει με τις εκτός έδρας απώλειες του «τριφυλλιού», αλλά και την ετοιμότητά του στη φάση του πέναλτι.

Συγκεκριμένα, ο Βρετανός ποδοσφαιριστής μίλησε για:

Τον αγώνα με τον Πανιώνιο: «Είναι δύσκολο να πω ότι έφταιξε κάτι. Αν πρέπει να πω κάτι, είναι ότι δεν τελειώσαμε τις ευκαιρίες που κάναμε. Μας έβαλαν δύσκολα αλλά και αυτοί μπορούν να πουν κάτι ανάλογο».

Τα δύο πρόσωπα του Παναθηναϊκού: «Καταρχάς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οταν μία ομάδα που είναι γηπεδούχος προηγείται στην αρχή, στην συνέχεια οπισθοχωρεί. Θα έλεγα ότι είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Στο τελευταίο ημίωρο που αρχίσαμε να δημιουργούμε ευκαιρίες είμαστε δυσαρεστημένοι που δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Την εξήγησή του για τις εκτός έδρας απώλειες: «Δεν υπάρχει εξήγηση. Άλλες φορές τα πάμε καλά και άλλες όχι. Σήμερα δεν είχαμε τους οπαδούς μας στο πλευρό μας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό. Ξέρω για τα προβλήματα, αλλά για μένα είναι αδιανόητο. Πρέπει να είμαστε πιο κυνικοί στα τελειώματα. Κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν τις μετουσιώσαμε σε γκολ. Και στα εκτός έδρας ματς που αναφέρατε, ο Παναθηναϊκός δεν έχει δεχθεί πολλά γκολ, αλλά εμείς θα πρέπει να είμαστε πιο κυνικοί».

Το πόσο εύκολο ήταν να είναι «ζεστός» στο τέλος και τη φάση του πέναλτι: «Είμαι πάντα ζεστός. Είτε παίζω στην Αθήνα, είτε στην Μόσχα. Αυτή είναι η δουλειά του τερματοφύλακα. Υπάρχουν παιχνίδια που θα χρειαστεί να έχεις μία επαφή. Σήμερα ήταν μία τέτοια περίπτωση. Απέκρουσα το πέναλτι, αλλά είμαι στεναχωρημένος που δεν καταφέραμε να συνδυάσουμε την επέμβασή μου με ένα ακόμα γκολ».



Super League: Γιορτές στην κορυφή θέλει ο Ολυμπιακός | «Ορεκτικό» πριν το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
Super League: Γιορτές στην κορυφή θέλει ο Ολυμπιακός | «Ορεκτικό» πριν το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
Τένις: Τέλος εποχής για τον σπουδαίο Σταν Βαβρίνκα – Αποσύρεται μετά το 2026!
Τένις: Τέλος εποχής για τον σπουδαίο Σταν Βαβρίνκα – Αποσύρεται μετά το 2026!
«Φέτες» και πιο «στεγνός» από ποτέ – Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ποζάρει με μαγιό μετά τη σάουνα
«Φέτες» και πιο «στεγνός» από ποτέ – Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ποζάρει με μαγιό μετά τη σάουνα
Βόλος: Με Χάμουλιτς η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό
Βόλος: Με Χάμουλιτς η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved