Ολυμπιακός - Πανιώνιος 2-0: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 2-0: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Ο Ολυμπιακός «έκλεισε» με τον… τρόπο που ήθελε τις εντός έδρας αναμετρήσεις για το 2014, μια και πανηγύρισε τη νίκη 2-0 επί του Πανιωνίου και το Onsports σας παρουσιάζει την βαθμολογία των ποδοσφαιριστών του Μίτσελ.

Είναι μερικές φορές που τα… κλισέ είναι… κουραστικά, αλλά βρίσκονται εξαιρετική… εφαρμογή. Μία από αυτές τις φορές, είναι… σήμερα, μια και οι Πειραιώτες πήραν μια επαγγελματική νίκη, χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Το Onsports σας παρουσιάζει την κριτική των ποδοσφαιριστών του συλλόγου του Λιμανιού.

Ρομπέρτο 6
Ο Ισπανός τερματοφύλακας είχε εύκολο… έργο, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, καθώς ο Πανιώνιος δεν εμφανίστηκε… απειλητικός. Είχε μια σωστή επέμβαση στο πρώτο μέρος, ενώ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ήταν… τυχερός, καθώς το σουτ του Μασούρα στο 83’ πέρασε άουτ, δίπλα από το αριστερό του δοκάρι.

Ελαμπντελαουί 6
Ο Νορβηγός αμυντικός έκανε ένα θετικό παιχνίδι. Μπορεί η εμφάνισή του να μην… αγγίζει το τέλειο, αλλά είχε σωστές τοποθετήσεις στην άμυνα και τα ανεβάσματά του στην αντίπαλη περιοχή ήταν πολλά και προκάλεσε μερικά… ρήγματα από τα δεξιά.

Μαζουάκου 6
Ο Αφρικανός ήταν θετικός. Είχε τις γνωστές επελάσεις από τα αριστερά, παίζοντας αρχικά με… ταίρι τον Αφελάι και στην συνέχεια τον Κασάμι. Από την δική του εκτέλεση κόρνερ προήλθε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, όταν ο Σιόβας πήρε την πρώτη κεφαλιά και στη συνέχεια, ο Μήτρογλου με νέα κεφαλιά έκανε το 1-0.

Αμπιντάλ 6
Όπως όλα δείχνουν, αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα. Ξεκίνησε με διάθεση και θέλησε να βοηθήσει, όχι μόνο στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά και επιθετικά, μια και ανέβηκε πολλές φορές προς την αντίπαλη περιοχή. Όμως, όσο περνούσαν τα λεπτά, η απόδοσή του έπεφτε και στα τελευταία λεπτά, είχε μερικές λάθος αντιδράσεις, σε αντεπιθέσεις του Πανιωνίου.

Μποτία 6
Ο Ισπανός αμυντικός αγωνίστηκε μόλις 28 λεπτά, καθώς τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να δώσει την θέση του στον Δημήτρη Σιόβα. Ωστόσο, όσα λεπτά έπαιξε, ήταν από τους πιο κινητικούς παίκτες του Ολυμπιακού. Πολλές φορές ανέβηκε στην αντίπαλη περιοχή και αναζήτησε ένα γκολ, όμως, δεν κατάφερε, στις φορές που το προσπάθησε να βρει… στόχο.

Εντινγκά 6
Ο Αφρικανός έκανε μία ακόμα εμφάνιση στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ήταν θετικός στα καθήκοντά του, ενώ προσπάθησε να ανεβάσει το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» από το κέντρο στην επίθεση, με μερικές κάθετες μπαλιές. Στα τελευταία λεπτά, αντιμετώπισε μερικά προβλήματα, στις φορές που ο Πανιώνιος θέλησε να βγει στην επίθεση.

Μανιάτης 6
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πραγματοποίησε θετική εμφάνιση. Έδειξε διάθεση, είχε μερικές καλές μεταβιβάσεις, όμως, δεν κατάφερε να δώσει το… κάτι παραπάνω στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» στον άξονα.

Κασάμι 5
Ο Ελβετός δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τον αγώνα. Είχε πολλές λάθος μεταβιβάσεις, ενώ σε πολλές φάσεις έδειξε πως είναι «βαρύς» και οι αμυντικοί του Πανιωνίου είχαν τις… απαντήσεις στις ενέργειές του. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλησε να ανεβάσει την απόδοσή του, αλλά δεν ξεχώρισε με την εμφάνιση που έκανε.

Ντομίνγκεζ 7
Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Έδειξε διάθεση, μοίρασε το παιχνίδι στον άξονα, ενώ πολλές φορές βγήκε στα άκρα, προκειμένου να προκαλέσει ρήγματα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά και να βρει χώρο να απειλήσει.

Αφελάι 6
Ο Ολλανδός ξεκίνησε με διάθεση, σε… συνέχεια της εμφάνισής του στην Λιβαδειά. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να προκαλέσει πολλά προβλήματα από τα αριστερά που αγωνίστηκε και πολλές φορές άφησε τη θέση του και… μετακόμισε στον άξονα για να πάρει μπάλα.

Μήτρογλου 8
Τρίτο συνεχόμενο ματς που σκοράρει και τέταρτο γκολ. Ο Έλληνας επιθετικός δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του, αν και όπως φάνηκε από τις κινήσεις του στον αγώνα, δεν διαθέτει ακόμα την… έκρηξη στο παιχνίδι του. Στα θετικά για τον Ολυμπιακό είναι πως βρίσκει ψυχολογία, ένα σημείο που παίζει μεγάλο ρόλο στην απόδοσή του.

Σιόβας 7
Ο Έλληνας άσος κλήθηκε στο 28’ να αντικαταστήσει τον Αλβάρο Μποτία, ο οποίος αποχώρησε ως τραυματίας. Ο διεθνής αμυντικός αγωνίστηκε στην αριστερή πλευρά στο κέντρο των μετόπισθεν και είχε μερικές θετικές επεμβάσεις, στις λίγες φορές που η άμυνα των Πειραιωτών δέχθηκε πίεση. Βέβαια, σε κάποιες φάσεις αναζήτησε το γκολ, κυρίως από στημένα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ντοσεβί 6
Ο Γαλλοαφρικανός μπήκε ως αλλαγή στο 62’ στην θέση του Αφελάι, προκειμένου να… μετατοπίσει το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» από τα δεξιά και τον Κασάμι να πηγαίνει στο απέναντι… άκρο. Είχε μερικές καλές κούρσες, αναζήτησε τον Μήτρογλου με σέντρες και τα… κατάφερε στο 91’ μια και από δική του ενέργεια, ο Έλληνας φορ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Φορτούνης -
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για λίγα λεπτά, μια και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 87ο λεπτό στην θέση του Κασάμι και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, δεν μπορεί να κριθεί για την απόδοσή του.



NBA: Εξαιρετικά αμφίβολοι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ για το Game 5 των Μπακς
NBA: Εξαιρετικά αμφίβολοι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ για το Game 5 των Μπακς
Παναθηναϊκός AKTOR: Η ώρα του Κέντρικ Ναν
Παναθηναϊκός AKTOR: Η ώρα του Κέντρικ Ναν
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (30/04) - «Τερίμ γιοκ» στον Παναθηναϊκό
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (30/04) - «Τερίμ γιοκ» στον Παναθηναϊκό
Οι ημιτελικοί των Κυπέλλων Ευρώπης με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Οι ημιτελικοί των Κυπέλλων Ευρώπης με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved