Τριποτσέρης: «Είχε ανούσια κατοχή ο Παναθηναϊκός»

Τριποτσέρης: «Είχε ανούσια κατοχή ο Παναθηναϊκός»

Ιστορική χαρακτήρισε τη νίκη του ΟΦΗ στη Λεωφόρο ο 28χερονος κεντρικός αμυντικός των Κρητικών

Εξυμνώντας τον τρόπο που αγωνίστηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ, ο Θοδωρής Τριποτσέρης τόνισε πως οι «πράσινοι» είχαν ανούσια κατοχή στο ματς και χαρακτήρισε ιστορική τη νίκη που πέτυχε με 2-1 η ομάδα του Ηρακλείου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Athletic Radio 104,2»:

Για την μεγάλη νίκη του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού: «Πιστεύω ότι η διακοπή ήρθε σε κατάλληλο σημείο ετοιμαζόμαστε για το ματς με τον Εργοτέλη αλλά μας προέκυψε το ματς με τον Παναθηναϊκό. Καταφέραμε να τους αιφνιδιάσουμε και να πάρουμε μια πολύτιμη νίκη. Σχεδόν στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαν καμία ευκαιρία και εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας. Ο Πετρόπουλος και ο Περογαμβράκης έκλεισαν καλά τον Λαγό και η μπάλα πήγαινε στα μπακ για να αναπτυχθεί ο Παναθηναϊκός όπου και εκεί κλείσαμε καλά τους χώρους και ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να μας κάνει ευκαιρίες. Ο ΠΑΟ είχε ανούσια κατοχή της μπάλας, εμείς ήμασταν εύστοχοι στις ευκαιρίες που κάναμε και πήραμε μια ιστορική νίκη. Τα προηγούμενα εκτός δεν είχαμε πάθος και θέληση αλλά στις δύο εβδομάδες πριν το ματς βλέπαμε ότι και ο κόσμος το πίστευε το παιχνίδι».

Για το ρόστερ του ΟΦΗ: «Φέτος έχουμε και πιο πολλές επιλογές και έχουμε δύο ενδεκάδες ισάξιες. Στα προηγούμενα ματς είχαμε πολλούς τραυματισμούς αλλά υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός και αυτό είναι πολύ καλό. Με την προσθήκη των δύο τελευταίων παικτών θα μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια και στις δύο διοργανώσεις».

Για το Κύπελλο: «Μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ σίγουρα κοιτάει να πάει όσο μακριά γίνεται στο Κύπελλο. Πέρυσι φτάσαμε μια ανάσα από τον τελικό και μακάρι να κάνουμε κάτι ανάλογο και φέτος και να καταφέρουμε αυτό που δεν πετύχαμε πέρυσι».

Για τον Γκατούζο: «Είναι ένας τρομερός και απλός άνθρωπος, Είναι κοντά μας από την πρώτη στιγμή και έχει ένα φοβερό επιτελείο μαζί τους και μας βοηθάνε για να μας κάνουν καλύτερους. Σου βγάζει το πάθος που είχε σαν ποδοσφαιριστής και σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς να κερδίσεις κάθε αντίπαλο. Μας προστατεύει σε κάθε δήλωση του και κάθε άσχημο αποτέλεσμα. Σε κάθε δήλωση του δείχνει την ποδοσφαιρική παιδεία που έχει και δεν είναι τυχαίο ότι έπαιξε τόσα χρόνια στη Μίλαν. Δουλεύουμε όπως δεν έχουμε ξαναδουλέψει οι Έλληνες παίκτες και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για το αν μπαίνει stop στους πανηγυρισμούς: «Εμείς ξέρουμε ότι παίζουμε σε ένα άθλημα που κάθε Κυριακή κρινόμαστε και όταν έρχεται ένα άσχημο αποτέλεσμα πρέπει να συγκεντρωθείς καλύτερα για το επόμενο ματς. Τα πανηγύρια και οι χαρές για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού τελείωσαν και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης όπου θέλουμε τη νίκη για να αποκτήσει αξία το διπλό στη Λεωφόρο».

Για το πως αντιμετωπίζονται τα προβλήματα του ΟΦΗ: «Ξέρουμε ότι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στην ομάδα αλλά προχωράμε μαζί με τον κόσμο για να βοηθήσουμε την ομάδα. Έχουμε την στήριξη της διοίκησης, όλοι είμαστε ένα και ενωμένοι προκειμένου η ομάδα να πάει εκεί που πρέπει».

Για το σπριντ που έκανε στο γκολ του Μακρή: «Όταν μπαίνει ένα γκολ στο 94' και είσαι λίγα λεπτά για να κερδίσεις σου βγαίνει όλη η πίεση και δεν νιώθεις τίποτα. Απλώς τρέχεις για να πιάσεις τον Μακρή και να πανηγυρίσεις το γκολ».

Για το πως είδε τον Παναθηναϊκό: «Είχε μια ανούσια κατοχή δεν είχε την πίεση για να σε μπλοκάρει μέσα στην περιοχή. Είχαμε κλείσει τους χώρους και αναγκάσαμε τον ΠΑΟ να παίξει ένα ανούσιο ποδόσφαιρο».

Για το πως αισθάνθηκε όταν ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός: «Είχε ακόμα 18 λεπτά αν σκεφτόμουν ότι έγινε αυτό μπορείς να κάνεις κακό στην ομάδα. Ευτυχώς ήρθε το γκολ του Μακρή και μας απογείωσε όλους. Περιμέναμε μετά το 1-1 ότι ο ΠΑΟ θα μας ασκούσε πίεση αλλά εμείς ήμασταν πιο επικίνδυνοι και αντί να εκτελέσουμε πλασαριστά το κόρνερ για να κερδίσουμε χρόνο ο Κάρλος το εκτέλεσε και είχαμε τέσσερις παίκτες στην περιοχή και σκόραρε ο Μακρής».

Για το ξεκίνημα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα: «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Έχουμε βγάλει ήδη ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και μετά τα δύο εκτός έδρας ματς στη Θράκη γίνεται πιο βατό το πρόγραμμα και μπορούμε να πάρουμε αρκετούς πόντους μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου».

Για όσα έχει ζήσει τα δύο τελευταία χρόνια: «Εγώ δεν είχα ξανανιώσει τόσο πολύ πίεση με την καλή έννοια όπως το "Γεντί Κουλέ". Από τα πρώτα ματς που έπαιξα είπα ότι εδώ είναι ο παράδεισος μου και μακάρι να πάει καλά η ομάδα και να μείνω για πολλά χρόνια».

Για το ότι ο ΟΦΗ έχει πάρει 2 παιχνίδια στην τελευταία επίθεση: «Το καλό είναι ότι δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής γιατί σε ένα λεπτό μπορεί να αλλάξει όλο το ματς. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για τo μήνυμα του προς τον κόσμο του ΟΦΗ: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξη. Οι στιγμές που ζήσαμε είναι ανεπανάληπτες και θα μας συνοδεύουν σε όλη μας την ζωή και τους Έλληνες και τους ξένους παίκτες. Η δύναμη είναι ο κόσμος μας και αυτό φάνηκε και στη χθεσινή (19/10) υποδοχή που μας κάνανε. Νιώθω πολύ καλά όταν η ομάδα πάει καλά. Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να δουλεύουμε για να πάμε τον ΟΦΗ εκεί που του αξίζει».



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved