Ατρόμητος: Στη λίστα και ο Τσεχ (videos)
Την περίπτωση του 31 ετών αριστερού μπακ από τη Σλοβακία φαίνεται πως εξετάζουν οι Περιστεριώτες
Θέλοντας να καλύψουν το κενό που άφησε ο Κώστας Γιαννούλης με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, οι ιθύνοντες του Ατρόμητου εξετάζουν τις διαθέσιμες επιλογές για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Έτσι, μεταξύ άλλων φαίνεται πως στη λίστα του Γιώργου Παράσχου είναι και το όνομα του Μάρεκ Τσεχ.
Ο 31 ετών Σλοβάκος έχει μείνει ελεύθερος από την Μπολόνια, όπου την περασμένη σεζόν μέτρησε 11 συμμετοχές και αναζητά τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του πορείας. Φυσικά, η πορεία του έμπειρου πρώην διεθνούς αμυντικού μόνο αδιάφορους δεν αφήνει τους Περιστεριώτες καθώς στο παλμαρέ του έχει τρία πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και ένα σούπερ καπ Πορτογαλίας με την Πόρτο, ένα νταμπλ Σλοβακίας με την Ιντερ Μπρατισλάβας και ένα πρωτάθλημα Τσεχίας με την Σπάρτα Πράγας.
Ο Τσεχ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά… βήματα τα έκανε το 2000 στην Ίντερ Μπρατισλάβας, όπου έμεινε για 4 χρόνια έχοντας 71 εμφανίσεις κι 1 γκολ, ενώ η επόμενη σεζόν τον βρήκε στην Σπάρτα Πράγας όπου είχε 17 συμμετοχές. Στη συνέχεια έκανε το… άλμα για την Πόρτο όπου έμεινε ως το 2008 μετρώντας 78 εμφανίσεις και σκοράροντας 2 φορές.
Στη συνέχεια, η επόμενη τριετία τον βρήκε στη Γουέστ Μπρομ με 54 εμφανίσεις και 2 γκολ, ενώ από το 2011 ως το 2013 αγωνίστηκε στο τουρκικό πρωτάθλημα και την Τραμπζονσπόρ με 44 εμφανίσεις και 1 γκολ, πριν φορέσει τη φανέλα της Μπολόνια.
Δείτε τον Τσεχ εν δράσει: