Ολυμπιακός: Προτεραιότητα Κρκιτς και Ντουρμάζ

Ολυμπιακός: Προτεραιότητα Κρκιτς και Ντουρμάζ

Σε ανοικτή… γραμμή με τους Μπόγιαν Κρκιτς και Τζίμι Ντουρμάζ βρίσκεται ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση του ρόστερ – Τι συμβαίνει με Άμραμπατ, Πουλίδο και Βόσεν.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «ερυθρόλευκων» ενόψει της νέας σεζόν με τους Πειραιώτες να προσπαθούν να… βάλουν τα τελευταία κομμάτια στο… παζλ, ούτως ώστε οι Πρωταθλητές Ελλάδας να παρουσιαστούν πιο δυνατοί από την προηγούμενη χρονιά, όχι μόνο στις υποχρεώσεις τους εντός των συνόρων, αλλά και στους ομίλους του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε επαφή με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο «στόχαστρο» και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Λιμάνι, προτεραιότητα είναι οι Μπόγιαν Κρκιτς και Τζίμι Ντουρμάζ. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι σε ανοικτή… γραμμή με τον Ισπανό επιθετικό και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Ο παίκτης έχει στα χέρια του πολλές προτάσεις από ομάδες της Ευρώπης, με αποτέλεσμα η υπόθεσή του να παρουσιάζει δυσκολίες, όμως, οι Πειραιώτες, με μεγάλο… όπλο την συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, προσπαθούν να δελεάσουν τον νεαρό μεσοεπιθετικό και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ολοκληρωθεί το… σίριαλ.

Όσον αφορά στον Τζίμι Ντουρμάζ, ο Σουηδός μεσοεπιθετικός της Γκεντσλερμπιλιγκί βρίσκεται ψηλά στην λίστα των «ερυθρόλευκων» και οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους Πειραιώτες να έχουν αυξήσει τις επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και την τουρκική ομάδα. Ο διεθνής άσος θεωρείται από τον Μίτσελ ως μια αξιόπιστη επιλογή για τα άκρα και δεν αποκλείεται μέσα στο άμεσο διάστημα να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Παράλληλα, άμεσα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα του Άλαν Πουλίδο. Ο Μεξικανός θα συνεχίσει – όπως όλα δείχνουν – την καριέρα του στους Πειραιώτες, παρά το γεγονός πως η Τίγκρες συνεχίζει να «φωνάζει» πως ο παίκτης είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο. Αν και αρχικά ο διεθνής επιθετικός αναμενόταν να ενσωματωθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού στην Αμερική κατά τη διάρκεια του International Champions Cup, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει και η ενσωμάτωσή του θα γίνει στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» ξεκαθάρισαν πως ο Γέλε Βόσεν έχει προταθεί στην πειραϊκή ΠΑΕ και η περίπτωσή του εξετάζεται με προσοχή. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει κάτι, παρά τα όσας γράφονται στο Βέλγιο, ενώ όσον αφορά στον Νορντίν Άμραμπατ, το όνομα του οποίου επέστρεψε στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού, οι Πρωταθλητές Ελλάδας τόνισαν πως το τελευταίο διάστημα έχει «παγώσει» η υπόθεσή του.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved