Ολυμπιακός: Ο Μπόγιαν, ο Πουλίδο και οι άλλοι! (videos+photos)

Ολυμπιακός: Ο Μπόγιαν, ο Πουλίδο και οι άλλοι! (videos+photos)

Ο Ολυμπιακός προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό την ώρα που τα σενάρια και τα δημοσιεύματα πληθαίνουν – Τι γίνεται με τις περιπτώσεις των Πουλίδο και Μπόγιαν

Μετά την απόκτηση του Ερίκ Αμπιντάλ, στον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχουν την πρόθεση να προχωρήσουν και σε άλλες σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την ποιότητα της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρίξει το βάρος στην απόκτηση ενός επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά, με το όνομα του Μπόγιαν Κρκιτς να έχει επανέλθει στο προσκήνιο και να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, την ώρα που η περίπτωση του Άλαν Πουλίδο είναι πάντα ανοικτή και δεν αποκλείεται να έρθουν εξελίξεις ακόμα και τις επόμενες ώρες.

Στο αεροπλάνο ο Πουλίδο

Ο Άλαν Πουλίδο είναι το όνομα που έχει απασχολήσει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τους τελευταίους μήνες. Ο διεθνής Μεξικανό σέντερ φορ, που ήταν στην 23άδα της Εθνικής του για το Μουντιάλ, προσπαθεί να απεμπλακεί από την Τίγκρες και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, ωστόσο, έχουν προκύψει αρκετά εμπόδια που δεν έχουν αφήσει τη μεταγραφή να ολοκληρωθεί. Οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν τον Πουλίδο να έρχεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για να υπογράψει με τον Ολυμπιακό, κάτι που ενισχύθηκε από την τελευταία δραστηριότητα του Μεξικανού στο Instagram!

pulidomesa

Ο Πουλίδο ανέβασε φωτογραφία από το αεροδρόμιο του Μοντερέι, στην οποία φαίνεται πως ετοιμάζεται να ταξιδέψει, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστό τον προορισμό του. Λίγο αργότερα, ανάρτησε νέα φωτογραφία στην οποία ο ίδιος ήταν μέσα στο γήπεδο της Τίγκρες και αρκετοί συμπατριώτες του ερμήνευσαν αυτές τις δυο αναρτήσεις ως αποχαιρετισμό προς την ομάδα. Ωστόσο, στα σχόλια υπήρξαν κάποιοι που επεσήμαναν ότι οι φωτογραφίες είναι παλαιότερες και δεν σημαίνουν κάτι. Το ρεπορτάζ, όμως, αναφέρει πως ο Πουλίδο αναμένεται στην Αθήνα στο εγγύς μέλλον για να τελειώσει το θέμα της μεταγραφής στον Ολυμπιακό.

Τα δεδομένα για Μπόγιαν

Πέρα από την περίπτωση του Πουλίδο, όμως, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει κι άλλους παίκτες στη λίστα του και αναζητά τρόπους για να κάνει το… μπαμ με τον επιθετικό που θα αποκτήσει. Τέτοιου είδους μεταγραφή θα ήταν η απόκτηση του Μπόγιαν Κρκιτς, ωστόσο, υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες για να έρθει στο λιμάνι ένας ποδοσφαιριστής του βεληνεκούς του άσου των Καταλανών. Εκτός του ότι τον Κρκιτς διεκδικούν και άλλες ομάδες, όπως οι Λα Κορούνια και Στόουκ, δεν φαίνεται κι ο ίδιος να έχει στις άμεσες προτεραιότητές του το να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

bojanmesa

Βέβαια, στον Ολυμπιακό έχουν στα χέρια τους «όπλα» που μπορούν να πείσουν τον Μπόγιαν να φορέσει τα ερυθρόλευκα και να κάνει τη διαφορά στην επιθετική του γραμμή. Το γεγονός ότι οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν στο Champions League και τους ομίλους, είναι μεγάλο συν σε κάθε διαπραγμάτευση, ωστόσο, η περίπτωση του 23χρονου άσου είναι αρκετά δύσκολη και σίγουρα θα «τραβήξει» αν αρχίσουν οι συζητήσεις.

Τα άλλα «μέτωπα»

Από εκεί και πέρα, στα υπόψη των ανθρώπων του Ολυμπιακού υπάρχει πάντα η περίπτωση του Νόρντιν Άμραμπατ, ενώ δημοσιεύματα από το Βέλγιο εμπλέκουν ξανά τους «ερυθρόλευκους» με τον Τζόναθαν Λεζεάρ, για τον οποίο υπήρξαν φήμες και πριν από λίγο διάστημα αλλά διαψεύστηκαν. Παράλληλα, ανοικτές είναι και υποθέσεις ποδοσφαιριστών που μπορεί να αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Μανωλάς, για παράδειγμα, μετά την παρουσία του στο Μουντιάλ με την Εθνική έχει… τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων κλαμπ της Ευρώπης και δεν αποκλείεται να πωληθεί αν φτάσει κάποια καλή πρόταση στον Πειραιά, ενώ δημοσιεύματα από τη Γαλλία αναφέρουν πως ήδη ομάδες του Σαμπιονά προσεγγίζουν τους πρωταθλητές για τον Γκαετάν Μπονγκ που φαίνεται να μην υπολογίζεται από τον Μίτσελ…

 

Ολυμπιακός: Ο Μπόγιαν, ο Πουλίδο και οι άλλοι! (videos+photos)



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved