Ινσαουράλδε: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Ινσαουράλδε: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Την πρόθεσή του να φορέσει και τη νέα σεζόν τη φανέλα του «Δικεφάλου» εξέφρασε το 30χρονος Αργεντινός μπακ

Έχοντας μείνει ικανοποιημένος από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, ο Χουάν Ινσαουράλδε επεσήμανε πως θα ήθελε και τη νέα σεζόν να συνεχίσει την καριέρα του στον «Δικέφαλο», στον οποίο αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός από τη Σπαρτάκ Μόσχας. Επίσης, ο 30χρονος Αργεντινός μπακ στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» επεσήμανε πως ήταν αδικία η αφαίρεση των βαθμών από τα πλέι οφ, ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο των οπαδών της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Επέστρεψα στην Αργεντινή αφού τελείωσε η σεζόν τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για την Σπαρτάκ με την οποία έχω συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια. Εύχομαι όμως να επιστρέψω στην Ελλάδα και για την νέα σεζόν!».

Για το αν θα θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ: «Ναι, αυτό είναι ξεκάθαρο από την πλευρά μου. Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ και ξέρω ότι και ο ΠΑΟΚ με θέλει. Αλλά καθώς έχω δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο στην Σπαρτάκ Μόσχας, θα πρέπει πρώτα να τα βρουν οι δύο ομάδες για να μπορέσω να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη και τη νέα χρονιά».

Για το αν θα επέστρεφε στον ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού: «Δεν ξέρω. Εξαρτάται τι θα συμφωνήσουν οι δύο ομάδες. Στους λίγους μήνες που έπαιξα στον ΠΑΟΚ μου άρεσε η ομάδα, ο κόσμος, η Θεσσαλονίκη και θέλω να επιστρέψω. Ένιωθα καλά ως παίκτης, πήρα πολλά παιχνίδια και μου άρεσε αυτό που έζησα. Δεν πετύχαμε τους στόχους μας και θέλω να επιστρέψω για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει και να φτάσει στην κορυφή».

Για το τι δεν πήγε καλά φέτος όσον αφορά την πορεία του ΠΑΟΚ: «Εγώ βρέθηκα λίγο στην ομάδα και ίσως δεν είμαι ο καταλληλότερος να μιλήσω γι' αυτό. Ξέρω ότι θέλαμε πολύ το Κύπελλο, φτάσαμε στον τελικό αλλά εκεί βρεθήκαμε σε μία κακή βραδιά και χάσαμε με το πολύ κακό 4-1 από τον Παναθηναϊκό. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Επόμενος στόχος ήταν η πρώτη θέση στα πλέι οφ και αυτήν τη χάσαμε παρότι μαζέψαμε περισσότερους βαθμούς από τους αντιπάλους μας, επειδή μας αφαίρεσαν τρεις βαθμούς για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο! Αυτό ήταν μεγάλη αδικία. Αξίζαμε καλύτερης τύχης και στα πλέι οφ δείξαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά μας στέρησαν την πρώτη θέση με την αφαίρεση βαθμών. Η απώλεια του Κυπέλλου μάς πλήγωσε πολύ πάντως».

Για τους λόγους που θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ: «Θέλω να μείνω για να φτιάξουμε μία καλύτερη ομάδα και να κερδίσουμε περισσότερα. Τη νέα σεζόν ο στόχος δε θα είναι μόνο το Κύπελλο. Θέλω να μείνω για να χτυπήσουμε και το Κύπελλο αλλά και το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τις κινήσεις που πρέπει, για να έρθουν παίκτες ώστε να κτυπήσει του χρόνου την κορυφή. Αυτός είναι ο στόχος του ιδιοκτήτη και βάζει αρκετά χρήματα στην ομάδα για να το καταφέρει».

Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα: «Στα ματς με τον Ολυμπιακό αλλά και με την Μπενφίκα η Τούμπα μου θύμισε το Λα Μπομπονέρα! Ήταν φανταστικός ο κόσμος και ειδικά στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό η ατμόσφαιρα με τους πυρσούς ήταν ανεπανάληπτη. Αυτό που έγινε στις κερκίδες ήταν μοναδικό. Δεν έχω ξαναδεί να ανάβουν τόσοι πυρσοί σε ένα ματς! Ήταν σαν να φλέγονταν όλο το γήπεδο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πολύ θερμός και τέτοια τρέλα έχω συναντήσει μόνο στους οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς. Στον τελικό με τον Παναθηναϊκό ο κόσμος έκανε φοβερή κερκίδα, αλλά δυστυχώς δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα και χάσαμε το τρόπαιο. Ξέρω ότι στεναχωρήσαμε τους οπαδούς μας. Ο λαός του ΠΑΟΚ αξίζει να δει μία ακόμη καλύτερη ομάδα που θα κερδίσει τίτλους τα επόμενα χρόνια».

Για το περιστατικό με τον Κουτρουμπή: «Προκλήθηκα αλλά η συμπεριφορά μου απέναντι στους παίκτες που χτύπησα ήταν λάθος. Είμαι πολύ παρορμητικός χαρακτήρας και παθιάζομαι μέσα στο γήπεδο. Ήταν λάθος μου να ξεφύγω από τα αγωνιστικά πλαίσια και να χειροδικήσω. Ήταν λάθος οι μπουνιές μου και έχω ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο, την ομάδα αλλά και τους αντιπάλους. Πρέπει να έχω μεγαλύτερο αυτοέλεγχο μέσα στο γήπεδο για να μην εκθέτω και την ομάδα. Στα πλέι οφ έχασα τρία ματς λόγω της τιμωρίας και ξέρω καλά πόσο με χρειαζόταν η ομάδα. Υπόσχομαι να μην επαναληφθούν τέτοια περιστατικά του χρόνου».



Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved