Εργοτέλης: Θέλει Έλληνα τεχνικό
Μετά την επισημοποίηση του «διαζυγίου» με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, το θέμα της ανεύρεσης προπονητή περνάει σε πρώτο πλάνο στον Εργοτέλη.
Οι Κρητικοί καλούνται να βρουν τον επόμενο προπονητή της ομάδας, ωστόσο, υπάρχει ένα πάρα πολύ σημαντικό κεφάλαιο που πρέπει να κλείσει πριν μπουν σε διαδικασία συζητήσεων με τους υποψήφιους να αντικαταστήσουν τον Ουζουνίδη. Αυτό δεν είναι άλλο από το μπάτζετ που θα έχει τη νέα σεζόν ο Εργοτέλης. Οι ιθύνοντες της ομάδας του Ηρακλείου έχουν βγάλει… κομπιουτεράκια και έχουν αρχίσει τους υπολογισμούς τους, έτσι ώστε να καθοριστεί το ύψος των χρημάτων που μπορούν να δαπανηθούν φέτος.
Αλλωστε, ο εκάστοτε προπονητής που θα συζητήσει για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας θα πρέπει να γνωρίζει και τα διαθέσιμα χρήματα που θα έχει έτσι ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ. Πάντως, τα πρώτα ονόματα υποψήφιων να καθίσουν στον πάγκο του Εργοτέλη, έχουν αρχίσει να διαρρέουν. Ήδη, στον Τύπο κυκλοφορούν αρκετά τα ονόματα των Δημήτρη Ελευθερόπουλου, Γιάννη Χατζηνικολάου και Παύλου Δερμιτζάκη.