Αναστασιάδης: «Υποχρέωση του καθένα να έρθει στο φιλικό»
SHARE

Αναστασιάδης: «Υποχρέωση του καθένα να έρθει στο φιλικό»

Κάλεσμα στους φιλάθλους απηύθυνε ο τεχνικός του Πλατανιά ενόψει του φιλικού με τον Εργοτέλη

Την Τετάρτη (30/4) στο γήπεδο των Περιβολίων ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Εργοτέλη σε ένα ματς του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και ο Άγγελος Αναστασιάδης φρόντισε να επισημάνει πως είναι υποχρέωση του καθένα να δώσει το παρών βοηθώντας το έργο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου. Ενόψει του φιλικού λοιπόν την Δευτέρα (28/4) παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Πλατανιά, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Λάμπρος Μαλτέζος κι εκ μέρους της Ιεράς Μητρόπολης, ο εφημέριος της Ενορίας Πλατανιά, πατήρ Δημήτρης Παρασκάκης.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από τον Πλατανιά αναφέρει: «Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες, αλλά και στις μεγάλες και μικρές εταιρείες, να συνδράμουν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης (φιλικός αγώνας μεταξύ Πλατανιά Χανίων – Εργοτέλη, την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014, στις 18.00, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων), με στόχο την οικονομική ενίσχυση του σημαντικού και πολύπλευρου φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, απηύθυναν σήμερα, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Λάμπρος Μαλτέζος. Εκ μέρους της Ιεράς Μητρόπολης, ο εφημέριος της Ενορίας Πλατανιά, πατήρ Δημήτρης Παρασκάκης τόνισε ότι "όποια βοήθεια έρχεται προς τη Μητρόπολη είναι καλοδεχούμενη, είναι ευλογημένη".

Ειδικότερα, όλα τα έσοδα από τον φιλικό αγώνα, που διοργανώνεται μετά από πρωτοβουλία του κ. Αναστασιάδη και της Διοίκησης της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, θα διατεθούν στα Συσσίτια και στον Ξενώνα Συνοδών Ασθενών της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, που ολοκληρώνεται αυτό το διάστημα στον χώρο του Νοσοκομείου Χανίων.

Το κεντρικό Συσσίτιο προσφέρει καθημερινά 750 μερίδες σε ανθρώπους που ζητούν χείρα βοηθείας από την τοπική Εκκλησία. Παράλληλα, καλύπτει άλλες πρώτες ανάγκες οικογενειών, όπως βρεφικά γάλατα, ενοίκια και λογαριασμούς των οικειών, χειρουργικές επεμβάσεις κ.λπ. Ο Ξενώνας Συνοδών Ασθενών, μόλις ολοκληρωθεί, θα φιλοξενεί έως 12 άτομα – συνοδούς ασθενών, των οποίων μέλη των οικογενειών τους νοσηλεύονται στο Ίδρυμα, προκειμένου να μην επιβαρύνονται τα άτομα αυτά επιπλέον με το κόστος διαμονής και μετακίνησης.

Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ
Η συνέντευξη παραχωρήθηκε το μεσημέρι στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης, στην πόλη των Χανίων. Ο πατήρ Δημήτρης Παρασκάκης επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι "το φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολής μας έχει αναπτυχθεί και περιλαμβάνει τα συσσίτια, τον Ξενώνα στο Νοσοκομείο Χανίων κ.ά.. Είναι πάρα πολλές οι δραστηριότητες του φιλανθρωπικού έργου της Μητρόπολής μας και αντιλαμβάνεστε ότι, ταυτόχρονα, το έργο αυτό είναι και πολυέξοδο. Έτσι, λοιπόν, όποια βοήθεια έρχεται προς τη Μητρόπολη είναι καλοδεχούμενη, είναι ευλογημένη. Τα έσοδα αυτού του φιλικού αγώνα θα διατεθούν για τα συσσίτια της Μητρόπολής μας και για τον Ξενώνα, που βρίσκεται προς το τέλος του".

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ
Ο πατήρ Δημήτρης Παρασκάκης κλήθηκε, από δημοσιογράφο, να σχολιάσει τη βαθιά θρησκευτική πίστη του προπονητή του Πλατανιά και ανέφερε τα εξής: "Ο άνθρωπος αυτός έχει πίστη μέσα του. Αν αυτή την πίστη καταφέρει και τη μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές αυτό είναι ένα θαύμα. Γιατί μέσα από την πίστη αυτών των ανθρώπων παίζονται και κερδίζονται οι αγώνες. Να κάνω, όμως, εδώ μια διευκρίνιση. Επειδή ακούμε συχνά τον προπονητή του Πλατανιά να απευθύνεται στο πρόσωπο της Παναγίας και ίσως κι εσείς να έχετε διαπιστώσει ότι κάθε μήνα κάνουμε έναν αγιασμό, μην περάσει στον κόσμο το μήνυμα ότι προσευχόμαστε για να κερδίζουμε και να χάνουν οι άλλες ομάδες. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Εμείς επικαλούμαστε την Παναγία, κάνουμε τους αγιασμούς, προσευχόμεθα, για να έχουν αυτοί οι άνθρωποι, δηλαδή ο προπονητής, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές, την υγειά τους, να τους χαρίζει ο Θεός δύναμη και ταυτόχρονα να φωτίζει τους ανθρώπους αυτούς να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις τη σωστή ώρα. Αυτό επικαλούμαστε. Οτιδήποτε άλλο είναι λάθος", τόνισε ο εφημέριος της Ενορίας Πλατανιά.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ
Ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων Λάμπρος Μαλτέζος έκανε λόγο για "ιερό σκοπό" και ευχαρίστησε τόσο την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου για το σημαντικό έργο της, όσο και την Π.Α.Ε. Εργοτέλης για τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.
"Στις δύσκολες εποχές που ζούμε κάποιοι συνάνθρωποί μας έχουν την ανάγκη μας. Ο ρόλος μας, ως κοινωνία, είναι να σκύψουμε πάνω από αυτούς τους ανθρώπους. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Να βοηθήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Θα ήθελα να παρακαλέσω όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να παρακολουθήσει ένα όμορφο φιλικό παιχνίδι και παράλληλα να συνεισφέρει προκειμένου να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, γιατί ο σκοπός αυτής της πράξης είναι πάρα πολύ σοβαρός", σημείωσε ο κ. Μαλτέζος.

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
Ο προπονητής της ομάδας του Πλατανιά Χανίων Άγγελος Αναστασιάδης ανέφερε, αρχικά, ότι "θα ήθελα όλος ο κόσμος να συμμετέχει. Τα δύο σωματεία συμφώνησαν, και οι Διοικήσεις και οι προπονητές, να κάνουν αυτόν τον φιλικό αγώνα για τη στήριξη των συσσιτίων της Εκκλησίας. Να διατεθούν τα χρήματα στην Εκκλησία και η Εκκλησία να τα δώσει εκεί που όντως υπάρχει ανάγκη και υπάρχει σιγουριά ότι θα πάνε σε καλά χέρια. Άρα, λοιπόν, όλος ο κόσμος καλείται να έρθει, να συμμετέχει και να δει και το παιχνίδι. Είναι δύο ομάδες, οι οποίες έμειναν στην κατηγορία. Εμείς το τελευταίο παιχνίδι το δώσαμε εκτός έδρας, δεν πανηγύρισε και ο κόσμος, ας έρθει να πανηγυρίσει σε αυτό το παιχνίδι, προσφέροντας τον οβολό του στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει επιτυχία αυτή η προσπάθεια που κάνουμε. Ξέρετε, όλοι λένε να βοηθήσουμε πριν από την Ανάσταση. Και συνήθως, επειδή τα αποθέματα τελειώνουν έως την Ανάσταση, γιατί όλοι τρώνε και μετά αρχίζει πάλι η περίοδος της ταλαιπωρίας και της πείνας για πολλούς συνανθρώπους μας, καλό θα είναι, μετά την Ανάσταση, να προσφέρουμε και σε αυτούς, οι οποίοι θα έχουν μείνει από "καύσιμα" όπως λένε. Είναι μια προσπάθεια, η οποία πρέπει να ευοδωθεί με τον καλύτερο τρόπο".

Ο κ. Αναστασιάδης ανακοίνωσε ότι στη διάρκεια του συγκεκριμένου αγώνα θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει κάποιους ποδοσφαιριστές, τονίζοντας ότι αυτό το γεγονός αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για τους φίλους της ομάδας να είναι στο γήπεδο.

"Θα έρθουν κάποια παιδιά που θα δοκιμαστούν και θα τα χρησιμοποιήσω στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Ο κόσμος θα έχει ένα λόγο παραπάνω να έρθει στο γήπεδο για να δει αυτά τα παιδιά, να έχει και αυτός μια άποψη, όπως θα έχω κι εγώ μία", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: "Αλλά πιστεύω ότι ο σκοπός είναι καθαρά δικός μας, του καθενός. Για μένα δεν είναι κάλεσμα αυτό. Είναι υποχρέωση. Είναι υποχρέωση του καθενός να έρθει να το κάνει. Τα χρήματα του εισιτηρίου είναι πάρα πολύ λίγα. Θέλω να απευθυνθώ και στις μεγάλες εταιρείες, στους σπόνσορες, στους ανθρώπους, οι οποίοι όντως βοηθούν. Όποιος μπορεί -και όλοι έχουν τις δυνατότητες- να προσφέρουν. Να πάρουν μαζικά, εκατό, διακόσια εισιτήρια, ούτως ώστε να βοηθήσουμε και μαζικά. Αν δεν μπορούν να είναι εκεί, να βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε επιτυχία και η επιτυχία θα είναι της πόλης"».

Βολκοφ: «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έγινε με τον ΠΑΟΚ»
Βολκοφ: «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έγινε με τον ΠΑΟΚ»
Εκτός Μπουλς ο Τζαμπάρι Πάρκερ!
Εκτός Μπουλς ο Τζαμπάρι Πάρκερ!
Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στο Under/Over του Τζέιμς Γκιστ
Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στο Under/Over του Τζέιμς Γκιστ
«Εικονικό» VAR για τους Έλληνες διαιτητές στο Ολυμπιακός-Μίλαν
«Εικονικό» VAR για τους Έλληνες διαιτητές στο Ολυμπιακός-Μίλαν

 • Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  08:00Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  08:35SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  09:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  09:15Προεπισκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  09:55SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Χάντμπολ: Βέσπρεμ - Μονπελιέ
  10:30VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  11:15UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βίντι - Τσέλσι
  11:30UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 12ος όμιλος. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • WRC 2018
  11:45Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  12:1510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Μπάνβιτ
  12:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  12:55Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  13:00Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Ρόζενμποργκ
  13:30UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  13:40Resolute Cup 2018.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  13:4516η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  14:25XTERRA Pan-Am Championship.
 • Μπάσκετ: Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
  14:40NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
  15:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 12ος όμιλος. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • RBAR 2018
  15:15Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  15:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Λάτσιο - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  15:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • La Liga Specials - Files E4
  16:00Στιγμιότυπα.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  16:30Πύργος. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: F91 Ντουντελάνζ - Μπέτις
  16:50UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  17:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Pick n' Roll
  17:25Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Αμβούργο (Ζ)
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  17:40Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E5
  17:45Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  17:55Αφιέρωμα.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E11
  18:15Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:2514η αγωνιστική.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  18:30Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:5015η αγωνιστική.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  18:55H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων
  19:00Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές (Ζ)
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  20:20Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  20:50Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  21:0018η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E5
  21:30Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • RBAR 2018 - Magazine
  21:35Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  22:20SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  22:3017η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Περιστέρι Βίκος Cola
  22:35Betshop Basket League 2018-19. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2810
  23:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • WRC 2018
  23:40SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  00:00Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς (Ζ)
  00:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  00:45Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  01:0017η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • WRC 2018
  01:30Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κοπεγχάγη - Μπορντό
  02:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές
  02:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • WRC 2018
  02:45Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World SUP and Paddleboard Championship
  03:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  03:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • RBAR 2018 - Magazine
  04:00Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  04:30Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:45Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Γκραν Κανάρια
  05:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  05:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  06:40Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  06:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  07:00Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  07:10Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  07:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  07:2517η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • Τένις: Nitto ATP World Tour Finals 2018
  07:55Λονδίνο. Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  08:1017η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές
  08:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι
  08:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  09:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  09:10Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  09:15Πύργος. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Αμβούργο
  10:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  10:25Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  10:30Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  11:006η αγωνιστική. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  11:1017η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • GP Confidential 2018 E24
  11:25Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  11:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  11:5517η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Γκρόιτερ Φιρτ (Ζ)
  12:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • RBAR 2018
  12:05Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Βόλφσμπουργκ
  12:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  12:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων
  12:40Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • WRC 2018
  13:20Ανασκόπηση της σεζόν.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Σάλκε (Ζ)
  14:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo (Ζ)
  15:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  15:10Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  16:25Αθλητική εκπομπή.
 • WRC 2018
  16:30Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  17:00H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης (Ζ)
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  17:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • RBAR 2018
  17:45Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E25
  19:00Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  20:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  20:30Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:15Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies