Αναστασιάδης: «Υποχρέωση του καθένα να έρθει στο φιλικό»
SHARE

Αναστασιάδης: «Υποχρέωση του καθένα να έρθει στο φιλικό»

Κάλεσμα στους φιλάθλους απηύθυνε ο τεχνικός του Πλατανιά ενόψει του φιλικού με τον Εργοτέλη

Την Τετάρτη (30/4) στο γήπεδο των Περιβολίων ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Εργοτέλη σε ένα ματς του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και ο Άγγελος Αναστασιάδης φρόντισε να επισημάνει πως είναι υποχρέωση του καθένα να δώσει το παρών βοηθώντας το έργο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου. Ενόψει του φιλικού λοιπόν την Δευτέρα (28/4) παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Πλατανιά, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Λάμπρος Μαλτέζος κι εκ μέρους της Ιεράς Μητρόπολης, ο εφημέριος της Ενορίας Πλατανιά, πατήρ Δημήτρης Παρασκάκης.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από τον Πλατανιά αναφέρει: «Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες, αλλά και στις μεγάλες και μικρές εταιρείες, να συνδράμουν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης (φιλικός αγώνας μεταξύ Πλατανιά Χανίων – Εργοτέλη, την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014, στις 18.00, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων), με στόχο την οικονομική ενίσχυση του σημαντικού και πολύπλευρου φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, απηύθυναν σήμερα, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Λάμπρος Μαλτέζος. Εκ μέρους της Ιεράς Μητρόπολης, ο εφημέριος της Ενορίας Πλατανιά, πατήρ Δημήτρης Παρασκάκης τόνισε ότι "όποια βοήθεια έρχεται προς τη Μητρόπολη είναι καλοδεχούμενη, είναι ευλογημένη".

Ειδικότερα, όλα τα έσοδα από τον φιλικό αγώνα, που διοργανώνεται μετά από πρωτοβουλία του κ. Αναστασιάδη και της Διοίκησης της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, θα διατεθούν στα Συσσίτια και στον Ξενώνα Συνοδών Ασθενών της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, που ολοκληρώνεται αυτό το διάστημα στον χώρο του Νοσοκομείου Χανίων.

Το κεντρικό Συσσίτιο προσφέρει καθημερινά 750 μερίδες σε ανθρώπους που ζητούν χείρα βοηθείας από την τοπική Εκκλησία. Παράλληλα, καλύπτει άλλες πρώτες ανάγκες οικογενειών, όπως βρεφικά γάλατα, ενοίκια και λογαριασμούς των οικειών, χειρουργικές επεμβάσεις κ.λπ. Ο Ξενώνας Συνοδών Ασθενών, μόλις ολοκληρωθεί, θα φιλοξενεί έως 12 άτομα – συνοδούς ασθενών, των οποίων μέλη των οικογενειών τους νοσηλεύονται στο Ίδρυμα, προκειμένου να μην επιβαρύνονται τα άτομα αυτά επιπλέον με το κόστος διαμονής και μετακίνησης.

Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ
Η συνέντευξη παραχωρήθηκε το μεσημέρι στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης, στην πόλη των Χανίων. Ο πατήρ Δημήτρης Παρασκάκης επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι "το φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολής μας έχει αναπτυχθεί και περιλαμβάνει τα συσσίτια, τον Ξενώνα στο Νοσοκομείο Χανίων κ.ά.. Είναι πάρα πολλές οι δραστηριότητες του φιλανθρωπικού έργου της Μητρόπολής μας και αντιλαμβάνεστε ότι, ταυτόχρονα, το έργο αυτό είναι και πολυέξοδο. Έτσι, λοιπόν, όποια βοήθεια έρχεται προς τη Μητρόπολη είναι καλοδεχούμενη, είναι ευλογημένη. Τα έσοδα αυτού του φιλικού αγώνα θα διατεθούν για τα συσσίτια της Μητρόπολής μας και για τον Ξενώνα, που βρίσκεται προς το τέλος του".

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ
Ο πατήρ Δημήτρης Παρασκάκης κλήθηκε, από δημοσιογράφο, να σχολιάσει τη βαθιά θρησκευτική πίστη του προπονητή του Πλατανιά και ανέφερε τα εξής: "Ο άνθρωπος αυτός έχει πίστη μέσα του. Αν αυτή την πίστη καταφέρει και τη μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές αυτό είναι ένα θαύμα. Γιατί μέσα από την πίστη αυτών των ανθρώπων παίζονται και κερδίζονται οι αγώνες. Να κάνω, όμως, εδώ μια διευκρίνιση. Επειδή ακούμε συχνά τον προπονητή του Πλατανιά να απευθύνεται στο πρόσωπο της Παναγίας και ίσως κι εσείς να έχετε διαπιστώσει ότι κάθε μήνα κάνουμε έναν αγιασμό, μην περάσει στον κόσμο το μήνυμα ότι προσευχόμαστε για να κερδίζουμε και να χάνουν οι άλλες ομάδες. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Εμείς επικαλούμαστε την Παναγία, κάνουμε τους αγιασμούς, προσευχόμεθα, για να έχουν αυτοί οι άνθρωποι, δηλαδή ο προπονητής, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές, την υγειά τους, να τους χαρίζει ο Θεός δύναμη και ταυτόχρονα να φωτίζει τους ανθρώπους αυτούς να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις τη σωστή ώρα. Αυτό επικαλούμαστε. Οτιδήποτε άλλο είναι λάθος", τόνισε ο εφημέριος της Ενορίας Πλατανιά.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ
Ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων Λάμπρος Μαλτέζος έκανε λόγο για "ιερό σκοπό" και ευχαρίστησε τόσο την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου για το σημαντικό έργο της, όσο και την Π.Α.Ε. Εργοτέλης για τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.
"Στις δύσκολες εποχές που ζούμε κάποιοι συνάνθρωποί μας έχουν την ανάγκη μας. Ο ρόλος μας, ως κοινωνία, είναι να σκύψουμε πάνω από αυτούς τους ανθρώπους. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Να βοηθήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Θα ήθελα να παρακαλέσω όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να παρακολουθήσει ένα όμορφο φιλικό παιχνίδι και παράλληλα να συνεισφέρει προκειμένου να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, γιατί ο σκοπός αυτής της πράξης είναι πάρα πολύ σοβαρός", σημείωσε ο κ. Μαλτέζος.

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
Ο προπονητής της ομάδας του Πλατανιά Χανίων Άγγελος Αναστασιάδης ανέφερε, αρχικά, ότι "θα ήθελα όλος ο κόσμος να συμμετέχει. Τα δύο σωματεία συμφώνησαν, και οι Διοικήσεις και οι προπονητές, να κάνουν αυτόν τον φιλικό αγώνα για τη στήριξη των συσσιτίων της Εκκλησίας. Να διατεθούν τα χρήματα στην Εκκλησία και η Εκκλησία να τα δώσει εκεί που όντως υπάρχει ανάγκη και υπάρχει σιγουριά ότι θα πάνε σε καλά χέρια. Άρα, λοιπόν, όλος ο κόσμος καλείται να έρθει, να συμμετέχει και να δει και το παιχνίδι. Είναι δύο ομάδες, οι οποίες έμειναν στην κατηγορία. Εμείς το τελευταίο παιχνίδι το δώσαμε εκτός έδρας, δεν πανηγύρισε και ο κόσμος, ας έρθει να πανηγυρίσει σε αυτό το παιχνίδι, προσφέροντας τον οβολό του στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει επιτυχία αυτή η προσπάθεια που κάνουμε. Ξέρετε, όλοι λένε να βοηθήσουμε πριν από την Ανάσταση. Και συνήθως, επειδή τα αποθέματα τελειώνουν έως την Ανάσταση, γιατί όλοι τρώνε και μετά αρχίζει πάλι η περίοδος της ταλαιπωρίας και της πείνας για πολλούς συνανθρώπους μας, καλό θα είναι, μετά την Ανάσταση, να προσφέρουμε και σε αυτούς, οι οποίοι θα έχουν μείνει από "καύσιμα" όπως λένε. Είναι μια προσπάθεια, η οποία πρέπει να ευοδωθεί με τον καλύτερο τρόπο".

Ο κ. Αναστασιάδης ανακοίνωσε ότι στη διάρκεια του συγκεκριμένου αγώνα θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει κάποιους ποδοσφαιριστές, τονίζοντας ότι αυτό το γεγονός αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για τους φίλους της ομάδας να είναι στο γήπεδο.

"Θα έρθουν κάποια παιδιά που θα δοκιμαστούν και θα τα χρησιμοποιήσω στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Ο κόσμος θα έχει ένα λόγο παραπάνω να έρθει στο γήπεδο για να δει αυτά τα παιδιά, να έχει και αυτός μια άποψη, όπως θα έχω κι εγώ μία", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: "Αλλά πιστεύω ότι ο σκοπός είναι καθαρά δικός μας, του καθενός. Για μένα δεν είναι κάλεσμα αυτό. Είναι υποχρέωση. Είναι υποχρέωση του καθενός να έρθει να το κάνει. Τα χρήματα του εισιτηρίου είναι πάρα πολύ λίγα. Θέλω να απευθυνθώ και στις μεγάλες εταιρείες, στους σπόνσορες, στους ανθρώπους, οι οποίοι όντως βοηθούν. Όποιος μπορεί -και όλοι έχουν τις δυνατότητες- να προσφέρουν. Να πάρουν μαζικά, εκατό, διακόσια εισιτήρια, ούτως ώστε να βοηθήσουμε και μαζικά. Αν δεν μπορούν να είναι εκεί, να βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε επιτυχία και η επιτυχία θα είναι της πόλης"».

Παναθηναϊκός: Προβληματισμένος ο Αλαφούζος λόγω καθυστέρησης Παϊρόζ
Παναθηναϊκός: Προβληματισμένος ο Αλαφούζος λόγω καθυστέρησης Παϊρόζ
Οδοιπορικό του Newsbomb.gr στη Μάνδρα Αττικής: Οι κάτοικοι τρέμουν μια νέα πλημμύρα (pics+vids)
Οδοιπορικό του Newsbomb.gr στη Μάνδρα Αττικής: Οι κάτοικοι τρέμουν μια νέα πλημμύρα (pics+vids)
NBA: Τα αποτελέσματα της βραδιάς (video)
NBA: Τα αποτελέσματα της βραδιάς (video)
ΕΠΟ: Κατάργηση της αφαίρεσης βαθμών στις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ
ΕΠΟ: Κατάργηση της αφαίρεσης βαθμών στις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ

 • Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018
 • GP Confidential 2018 E20
  07:15Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: ΠΑΟΚ - Καζινμπάρτσικα
  07:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. 1ος γύρος. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • RBAR 2018
  08:00Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  08:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  09:15Talladega 1000Bullbs.com 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:00Γιανγκσού, Κίνα. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μάιντς - Χέρτα Βερολίνου
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • NBA Daily
  11:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  11:20Γιανγκσού, Κίνα. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Νίζνι Νόβγκοροντ
  11:45VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Μαγδεβούργο
  12:30Γερμανικό Κύπελλο 2018-19. Φάση των 16. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2018 E20
  13:15Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2018 - Magazine
  14:00Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: ΠΑΟΚ - Καζινμπάρτσικα
  14:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. 1ος γύρος. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:45Talladega 1000Bullbs.com 500. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Πορτιμονένσε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  15:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • WRC 2018
  16:00Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Μπαρτσελόνα
  16:05Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
  16:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Surfing ISA World Surfing Games
  16:45Υδάτινα σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Σάλκε
  17:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Moto3 2018
  17:15PTT Thailand Grand Prix. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E42
  18:00Στιγμιότυπα.
 • Moto2 2018
  18:40PTT Thailand Grand Prix. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E3
  18:45Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Special: Φώτης Κατσικάρης - Ένας Έλληνας στον Ρυθμό των Jazz
  19:00Ένα οδοιπορικό του Ρήγα Δάρδαλη στο Salt Lake City της Αμερικής, όπου πλέον βρίσκεται ο Έλληνας τεχνικός Φώτης Κατσικάρης, έχοντας τον ρόλο του βοηθού προπονητή στους Γιούτα Τζαζ και η αποκλειστική συνέντευξή του στην COSMOTE TV.
 • Τένις: 2018 ATP 1000
  19:30Σαγκάη. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Θέλτα
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • MotoGP 2018
  20:10PTT Thailand Grand Prix. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E10
  20:45Αθλητική εκπομπή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies