Τεβεκέλης: «Δεν είχε σθένος ο Κομίνης»

Τεβεκέλης: «Δεν είχε σθένος ο Κομίνης»

Ο υπεύθυνος διαιτησίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάλαμας Τεβεκέλης, υποστήριξε πως ο διαιτητής του ντέρμπι με τον Άρη δεν είχε το σθένος για τέτοιο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην διαιτητής στον «SentraFM»

Για όσα έγιναν χθες: «Να μην μας μείνουν ως κάτι σύνηθες και να το περνάμε σαν κάτι συνηθισμένο, κάτι ρουτίνας. Αρκετές εβδομάδες κάτι δεν πάει καλά, δυστυχώς πρέπει να σταματήσουν όλα αυτά να δούμε για το καλό του ποδοσφαίρου τι πρέπει να γίνει.

Χθες είδα την Κ-20 ήταν ο ΠΑΟΚτζης με τον Αρειανό, ήταν δίπλα δίπλα και πανηγυρίζαμε και φωνάζαμε και δεν γυρνούσε ο διπλανός να πει μια κουβέντα στον άλλο. Είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που ζήσαμε το βράδυ

Ξεκίνησε από τον υπεύθυνο της ομάδας του Άρη και μετά τα αποτέλεσματα του Πανιωνίου και του Πλατανιά, που δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για το Άρη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγιναν όλα αυτά.

Το να παλεύεις και να προσπαθείς με αυτό που είδαμε έχει μεγάλη διαφορά. Άλλο παλεύω, παίζω δυνατά άλλο παίζω με τον τρόπο που παίζω. Ίσως αυτό που τους έκανε να παίζουν δυνατά είναι ότι ο υπεύθυνος τους, τους είχε τάξει όλες τις εισπράξεις του αγώνα αν κέρδιζαν»

Για τον Κάκο: «Στον Κάκο βρήκα δικαιολογία όταν ο Ινσαουράλδε έκανε το χτύπημα. Ο Κάκος είναι σκυμμένος και γράφει. Η φάση με τον Αθανασιάδη χάνεται. Είναι πολλά λάθη, αλλά σε μεγάλο βαθμό είναι δικαιολογημένα. Την χειρονομία του παίκτη (του Σαλίνο) δεν την είδε κανείς στο γήπεδο την είδαν μετά από την κάμερα»

Για τον Κομίνη: «Έπρεπε να ξέρει τι θα συναντήσει. Ήταν εύκολο αν είχε δει τα αποσπάσματα από τα προηγούμενα παιχνίδια. Η δυνατότητα του παίκτη είναι μέχρι ένα σημείο και μετά βρίσκει την «βρώμικη δύναμη» για να είναι στο επίπεδο του αντιπάλου.

Δεν είχε το σθένος. Τα υπόλοιπα του παιχνίδια ήταν παιχνίδια των μικρών ομάδων, δεν είχε τα... έντερα να σταθεί σε ένα τέτοιο γήπεδο.

Αν έβγαζε στο 1΄ και στο 5΄ κίτρινη στα μαρκαρίσματα, θα διορθώνονταν. Μετά την αποβολή του Κάτσε, με τον Αγκάνθο θα μπορούσε να δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα θα μπορούσε να τον βγάλει. Για τα σφυρίγματα του από φάουλ και τέτοια, δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Ότι έβλεπε τα σφύριζε. Όμως στον πειθαρχικό έλεγχος έβλεπε τις παραβάσεις μιας ομάδας και όχι της άλλης.

Όταν έχεις έναν διαιτητή σε 11 παιχνίδια και τα έχει βγάλει, δεν πρέπει να κάνει ένα άνοιγμα; Δεν είναι νέος, ο κύριος Κομίνης είναι στα μείον για αυτόν που έκανε πίσω στον πειθαρχικό έλεγχο»

Για το αν έχουν μιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν μιλήσαμε για αυτό. Αλλά πάντα όταν μιλάμε, είπαμε ότι δεν ασχολούμαστε με ανθρώπινα διαιτητικά λάθη»

Για την διακοπή των 36 λεπτών: «Για να προστατέψει την ομάδα του ΠΑΟΚ, είχε δώσει εντολή να καλύψουν από πίσω τον πάγκο του ΠΑΟΚ, αυτή ήταν δικαιολογία»

Για την θητεία του ίδιου στην ΚΕΔ: «Είχαμε δυο πρωταθλήματα του Ολυμπιακού, όταν ήμουν στην ΚΕΔ με ισοβαθμία και ένα του Παναθηναϊκού και δεν είπε κανείς τίποτα»

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Σέλτικ: Φιέστα με πρωταγωνιστή τον Άγιο Βασίλη! (vids)
Σέλτικ: Φιέστα με πρωταγωνιστή τον Άγιο Βασίλη! (vids)
Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ στην Καισαριανή
Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ στην Καισαριανή
Δώρο η φανέλα του Ναν σε πιτσιρικά που παρακαλούσε!
Δώρο η φανέλα του Ναν σε πιτσιρικά που παρακαλούσε!
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Έτοιμος για την πρόκληση ο Κόντης - «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Έτοιμος για την πρόκληση ο Κόντης - «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved