Καραγκούνης: «Η ήττα δεν χωράει στον Άρη»

Καραγκούνης: «Η ήττα δεν χωράει στον Άρη»

Τα πάντα για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό πρέπει να κάνει ο Άρης, όπως τόνισε ο Βασίλης Καραγκούνης.

Ο νεαρός άσος αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ως παίκτης των «κίτρινων» θέλει να βοηθήσει την ομάδα του, όπως ξεκαθάρισε στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καραγκούνη:

-Βασίλη, τι σκέφτεσαι για το ματς που έρχεται με τον Ολυμπιακό;

«Για τη διαφορά δυναμικότητας μπορούμε να μιλήσουμε μόνο μέσα από τη βαθμολογία. Εγώ πιστεύω στην ομάδα, έχουμε καλή ομάδα, απλά πολλά αποτελέσματα δεν ήρθαν όπως θα τα θέλαμε. Ο Ολυμπιακός γνωρίζουμε τι ομάδα είναι και τι μπορεί να κάνει και θα το αντιμετωπίσουμε όπως όλα τ΄ άλλα με σοβαρότητα, διότι όλοι μας έχουμε ένα καθήκον εδώ πέρα να σώσουμε την ομάδα και αυτό θα επιδιώξουμε».

-Ακόμη κι αν χάσετε κανείς δεν πρόκειται να σας κατηγορήσει. Αυτό σημαίνει πως θα αγωνιστείτε χωρίς πίεση;

« Θα τα δώσουμε όλα, αλλά μία ήττα, είναι πάντα μία ήττα. Είτε χάνεις από τον πρώτο, είτε από κάποια άλλη ομάδα. Η ήττα δεν χωράει σ’ αυτόν τον σύλλογο και σ’ αυτή την ομάδα. Δεν μας ταιριάζει αυτή η λέξη, γι αυτό και θα κατέβουμε στο γήπεδο για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

-Ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε η νίκη στη Κρήτη σας έχει πεισμώσει;

«Ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε η νίκη στη Κρήτη, ήταν κάτι το παράλογο! Γυρίσαμε ένα παιχνίδι από 2-0 και τελικά το κάναμε δώρο σ’ αυτούς, καθώς κατάφεραν να πάρουν το 3-3. Ναι, μας έχει πεισμώσει υπό την έννοια, γιατί δεν γίνεται η χάρη και σ’ εμάς μια φορά; Συνήθως όλα τα στραβά έρχονται σ’ εμάς. Αλλά είμαστε πεισμωμένοι και θέλουμε να δείξουμε ποιοι είμαστε. Ότι η θέση που έχουμε στη βαθμολογία δεν μας αρμόζει».

-Για σένα το ματς με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερο, τόσο γιατί προέρχεσαι από εκεί, όσο και γιατί η συγκυρία το φέρνει έτσι, ώστε να επιστρέφεις στην ενδεκάδα...

«Το βλέπω ως ένα ματς όπως όλα τα άλλα, γιατί μπορεί να αγωνίζομαι στην ομάδα του Αρη ως δανεικός, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να δώσω το 100%, ώστε να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Δεν νομίζω πως πρέπει να σταθώ σε κάτι ιδιαίτερο, παρά μόνο στο να μπούμε όλοι, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και να τα δώσουμε όλα».

-Ως αμυντικός που είσαι ποιους υπολογίζεις περισσότερο από μια πλειάδα αντίπαλων, πολύ ικανών επιθετικών;

«Εχουν ένα σύνολο που απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές μεγάλους και ποιοτικούς, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε κανένα όνομα, γιατί αναφέροντας έναν μπορεί να ξεχάσω κάποιον άλλον. Σίγουρα όλοι χρειάζονται προσοχή και με την ανάλογη προσήλωση να προσπαθήσουμε να τους περιορίσουμε».

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved