Τζάνης: «Μας αδικεί η βαθμολογική συγκομιδή»

Τζάνης: «Μας αδικεί η βαθμολογική συγκομιδή»

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσει θέλει για τον Πανθρακικό ο Χρήστος  Τζάνης, ο οποίος θεωρεί ότι θα μπορούσε η ομάδα του να έχει καλύτερη βαθμολογική θέση.

Ο άσος των «πρασίνων» στη συνέντευξη που έδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League, επισήμανε πως στόχος στα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, να πάρουν ότι περισσότερο μπορούν.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τζάνη:

Ερώτηση από τον Περικλή Τριανταφύλλη

Σε έχουμε δει να αγωνίζεσαι σε πάρα πολλές θέσεις μέσα στο γήπεδο ακόμα και αμυντικό χαφ έχεις παίξει στον ΠΑΣ. Ποια θεωρείς ότι είναι η θέση που σου ταιριάζει περισσότερο;

«Δεν έχω πρόβλημα να προσφέρω σε όποια θέση με βάζει ο προπονητής μου. Το σημαντικότερο είναι μπορώ να βοηθάω την ομάδα, όπου με χρειάζεται. Βέβαια, νομίζω ότι αποδίδω καλύτερα παίζοντας είτε πίσω από τον επιθετικό είτε στα δεξιά της επίθεσης».

Ερώτηση από τον Μανόλη Στράτο

Ποιος ήταν ο φετινός σας στόχος; Έχει διαφοροποιηθεί από την έναρξη του πρωταθλήματος;

«Ο στόχος του Πανθρακικού από την αρχή της προετοιμασίας ήταν η παραμονή και η καθιέρωση στην Super League κάτι που το καταφέραμε την περσινή χρονιά. Παρά την καλή μας πορεία μέχρι τώρα ο αποκλειστικός μας στόχος δεν έχει αλλάξει».

Επόμενος αγώνας με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Πως βλέπεις τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τι πιστεύεις ότι πρέπει να προσέξετε για να φτάσετε στη νίκη;

«Θέλουμε στα τρία παιχνίδια που απομένουν, μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, να έχουμε την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή. Ο Πανθρακικός σε κάθε παιχνίδι κοντράρει στα ίσια τον αντίπαλό του και παίζει για τη νίκη και το ίδιο θα κάνουμε και στη Ριζούπολη. Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που παρουσιάζεται βελτιωμένη μετά την αλλαγή προπονητή, το είδαμε στα ματς με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Θα πρέπει αρχικά να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, που σίγουρα σου δίνει ένα θετικό αποτέλεσμα, κι έπειτα να ψάξουμε το γκολ για τη νίκη».

Ερώτηση από τον Γιάννη Κωνσταντακάτο

Πιστεύεις ότι μπορεί ο Πανθρακικός να διεκδικήσει την είσοδο στα Play-off ή είναι νωρίς να μιλάμε γι’αυτό;

«Δεν είναι απλά νωρίς για να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο, αλλά δε σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Να μπορέσουμε να σωθούμε όσο πιο άνετα γίνεται κι αν έρθει κάτι καλύτερο φυσικά θα είναι καλοδεχούμενο. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και ένα αρνητικό σερί αποτελεσμάτων μπορεί να φέρει σε άσχημη θέση».

Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και τι περιμένεις στην εξέλιξή του;

«Μετά τον Ολυμπιακό που έχει προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τον ΠΑΟΚ, νομίζω ότι οι διαφορές στις υπόλοιπες ομάδες είναι μικρές και όλοι μπορούν να κερδίσουν τον αντίπαλο τους. Με δύο νίκες είσαι ψηλά και δύο άσχημα αποτελέσματα πέφτεις στη βαθμολογία».

Ερώτηση από την Δήμητρα Κουταλάκη

Πως κρίνεις την μέχρι τώρα πορεία σας στο πρωτάθλημα; Είσαι ικανοποιημένος από τη συγκομιδή των βαθμών;

«Η αλήθεια είναι πως η βαθμολογική μας θέση και συγκομιδή αδικεί τον Πανθρακικό. Υπάρχουν αγώνες από τους οποίους δικαιούμασταν κάτι παραπάνω και τώρα θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα πιο ψηλά στην κατάταξη. Παρόλα αυτά, η ομάδα δουλεύει πολύ, αυτό βγαίνει και στο γήπεδο, έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας και είμαστε αισιόδοξοι πως θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Με ποιον ποδοσφαιριστή θα ήθελες να αγωνιστείς ως συμπαίκτης και με ποιον ως αντίπαλος και γιατί;

«Ιδανικός συμπαίχτης για μένα είναι ο Ινιέστα της Μπαρτσελόνα. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που δεν θα τον ήθελε στην ομάδα. Από την Ελλάδα ο Ιμπαγάσα μου έχει κάνει εντύπωση και θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Για αντιπάλους θα ήταν ενδιαφέρον να αντιμετώπιζα τους Ζιντάν και Ιμπραϊμοβιτς».

Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο του Πανθρακικού;

«Να συνεχίσουν να μας στηρίζουν, όπως κάνουν μέχρι τώρα, και στα εύκολα και στα δύσκολα και να είναι σίγουροι ότι κι εμείς οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να έχουμε καλά αποτελέσματα και να τους δίνουμε χαρά, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας».

Τι θα ζητούσες από τον Αγ. Βασίλη για την νέα χρονιά;

«Να είμαι υγιής και να μην έχω τραυματισμούς, ώστε να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου και να μπορώ να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο».

Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;

«Την περισσότερα ώρα την περνάω μπροστά στον υπολογιστή ψάχνοντας στο διαδίκτυο νέα για το ψάρεμα και το κυνήγι. Μάλιστα για το κυνήγι πήρα και τον Απόλλωνα (σκύλος για κυνήγι) που θα κάνει παρέα στον Ρούντι τον άλλο σκύλο μου. Κατά τα άλλα σινεμά και εξόδους με τους συμπαίχτες μου».

ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΖΑΝΗ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο Κ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ.



Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος παρέθεσε δείπνο στην ομάδα πριν το Euroleague Final Four 2024
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος παρέθεσε δείπνο στην ομάδα πριν το Euroleague Final Four 2024
Ολυμπιακός: Ο Μασεράνο κάλεσε τον Έσε στην εθνική Αργεντινής Κ23
Ολυμπιακός: Ο Μασεράνο κάλεσε τον Έσε στην εθνική Αργεντινής Κ23
Euroleague Final Four 2024, Παναθηναϊκός: Σλούκας κι Ερνανγκόμεθ ακολούθησαν μέρος της προπόνησης
Euroleague Final Four 2024, Παναθηναϊκός: Σλούκας κι Ερνανγκόμεθ ακολούθησαν μέρος της προπόνησης
ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χόρεψε αγκαλιά με την κούπα! - Δείτε το video
ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χόρεψε αγκαλιά με την κούπα! - Δείτε το video
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved