Στο λιμάνι ο Μήτρογλου μέχρι το καλοκαίρι...

Στο λιμάνι ο Μήτρογλου μέχρι το καλοκαίρι...

Με κατηγορηματικό τρόπο ξεκαθάρισε ο Πιερ Ισά, ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει ο Κώστας Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό, αλλά ούτε και να παραχωρηθεί άλλος παίκτης των ερυθρολεύκων τον Γενάρη.

Η φημολογία για... επικείμενες προτάσεις και ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων για την απόκτηση των Μήτρογλου και Μανωλά κορυφώνεται όσο πλησιάζουμε προς τον Ιανουάριο και την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών ήταν σαφής, τονίζοντας ότι η ανανέωση του συμβολαίου του Μήτρογλου αποτέλεσε την απόδειξη εμπιστοσύνης της ΠΑΕ προς τον παίκτη, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον Νο 1 της ομάδας στην επίθεση: «Δεν πήραμε άλλον στη θέση αυτή, διότι ξέραμε με σιγουριά ότι ο Μήτρογλου μπορεί να δικαιώσει την επιλογή μας» τόνισε ο Πιερ Ισά και χαρακτήρισε λογικές τις κρούσεις που δέχονται στον Ολυμπιακό. Διευκρίνισε πάντως ότι στόχος της διοίκησης της ΠΑΕ είναι ο Μήτρογλου να συνεχίσει για όσο περισσότερο καιρό γίνεται, να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό, αποφεύγοντας να αναφερθεί στην ύπαρξη της ρήτρας ύψους 8 εκ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του. «Αυτή τη στιγμή θέμα μεταγραφής δεν υπάρχει, οπότε δεν έχει νόημα να μιλάμε για ρήτρες και αριθμούς» ήταν το σχόλιο του Πιερ Ισά, ο οποίος επανέλαβε ότι ο Μήτρογλου θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι στο λιμάνι, εκφράζοντας την ελπίδα αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί ακόμα περισσότερο.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού μίλησε και για τις ανανεώσεις και τα μεταγραφικά ζητήματα, τονίζοντας ότι εξετάζονται παίκτες, αλλά όχι για τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, καθώς η ομάδα είναι πλήρης, ενώ μετά τις σαρωτικές αλλαγές του καλοκαιριού, στόχος θα είναι κάθε χρόνο να πραγματοποιούνται 3-5 προσθήκες, πάντα σε συνάρτηση και με τον αριθμό των παικτών που ενδεχομένως να αποχωρούν. Διευκρίνισε, πάντως, πως ούτε ανανεώσεις ή επέκταση συμβολαίων θα πραγματοποιηθούν στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Παράλληλα, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση της διοίκησης για την παρουσία των Ρομπέρτο, Κάμπελ, δίχως να ανοίξει τα χαρτιά του για τον τρόπο δράσης του Ολυμπιακού ως προς το θέμα της παραμονής των δύο παικτών στην Ελλάδα, ενώ με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Σαβιόλα, τονίζοντας ότι έχει παίξει τεράστιο ρόλο η παρουσία του στην εξέλιξη που παρουσιάζει ο Κώστας Μήτρογλου.

Κλείνοντας, ο Ισά κατέστησε σαφές ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την παρουσία των δανεικών παικτών της σε άλλες ομάδες. Μάλιστα γνωστοποίησε ότι σύντομα θα μεταβεί άνθρωπος της ΠΑΕ στην Τουρκία για να δει τον Τζιμπούρ, ενώ τον Γενάρη θα κληθεί να επιστρέψει ο Βλαχοδήμος, προκειμένου να δοθεί σε κάποια άλλη ομάδα για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Οσο για τη γενικότερη πολιτική έναντι των δανεικών, ο Ισά έκανε γνωστό ότι το καλοκαίρι θα γίνει το σχετικό ξεσκαρτάρισμα, προκειμένου να αποφανθεί η τεχνική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση, ποιοι τελικά από τους δανεικούς θα πάρουν μια δεύτερη ευκαιρία και θα παραμείνουν και ποιοι θα αποδεσμευτούν για να συνεχίσουν σε άλλες ομάδες, ως ελεύθεροι.



NBA: Οι Σπερς και οι Πέισερς θα παίξουν δύο αγώνες στο Παρίσι το 2025
NBA: Οι Σπερς και οι Πέισερς θα παίξουν δύο αγώνες στο Παρίσι το 2025
Champions League: Έτσι θα ήταν σήμερα το παζλ της σεζόν 2024/25
Champions League: Έτσι θα ήταν σήμερα το παζλ της σεζόν 2024/25
Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved