Αναστασίου: «Με ηρεμία και συγκέντρωση»
SHARE

Αναστασίου: «Με ηρεμία και συγκέντρωση»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για το ντέρμπι του Σαββάτου και τόνισε πως το παν για τον Παναθηναϊκό είναι να μπει με ηρεμία και συγκέντρωση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού κι αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στο πως θα πρέπει να προετοιμαστεί ψυχολογικά και σωματικά η ομάδα του για το μεγάλο παιχνίδι, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην πνευματική προετοιμασία του ντέρμπι από πλευράς «πράσινων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Δύο σερί νίκες επί του Εργοτέλη, νομίζω ότι η ψυχολογία είναι πλέον σε ικανοποιητικά επίπεδα και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σε τι κατάσταση είναι η ομάδα σας;

«Η ψυχολογία είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα. Νομίζω ότι αυτές οι δύο νίκες έδωσαν μεγάλη ώθηση στην ομάδα και στον κόσμο μας. Και το λέω αυτό, γιατί μετά την ήττα από τον Πανθρακικό υπήρξε μια "παγωμάρα" στην ομάδα. Είναι αυτό που λέω και το επαναλαμβάνω. Όταν τα παιδιά πιστέψουν στους εαυτούς τους, δεν αδικούν τους εαυτούς τους και κάνουν στο γήπεδα τα πράγματα που ξέρουν, νομίζω δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, με οποιονδήποτε αντίπαλο και αν παίζουμε.

Αυτή τη στιγμή, δείχνουμε να "πατάμε" καλύτερα. Είναι σημαντικό ότι κάναμε δύο "καθαρές" νίκες, με μηδέν παθητικό, η αμυντική μας λειτουργία- ειδικά την Τετάρτη- ήταν πάρα πολύ καλή σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη και συνεχίζουμε. Δεν έχουμε πολλά να σκεφτούμε ή να πούμε για το παιχνίδι του Σαββάτου. Είμαστε προετοιμασμένοι και περιμένουμε το παιχνίδι».

Τι ήταν πιο σημαντικό για εσάς; Η σωστή διαχείριση της ήττας από τον Πανθρακικό ή οι δύο σερί νίκες επί του Εργοτέλη;

«Νομίζω ότι και τα δύο είναι σημαντικά. Επίσης σημαντικό ήταν ότι υπήρξε ηρεμία στην ομάδα. Και από την πλευρά των παικτών, αλλά και από τον κόσμο και την διοίκηση, η οποία μπορώ να πω ότι από την πρώτη στιγμή στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Και ο κόσμος ακόμα πιο πολύ.

Τα παιδιά θέλουν, τα παιδιά προσπαθούν και σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να πάρουμε το μάξιμουμ που μπορούμε. Πολλές φορές υπάρχει η απειρία, η ανωριμότητα, η έλλειψη συνοχής της ομάδας- δεδομένου ότι το ρόστερ διαμορφώθηκε αρκετά αργά- αλλά κάθε μέρα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι, αυτός είναι ο στόχος και σιγά σιγά φαίνεται. Υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά νομίζω ότι είναι φυσιολογικό. Τα παιδιά αν κάνουν αυτό που μπορούν και δεν αδικούν τους εαυτούς τους, τότε τα αποτελέσματα θα είναι αυτά που πρέπει».

Και τώρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι από την πρώτη ημέρα που ήρθατε στην ομάδα, γι' αυτό το ντέρμπι θα ακούτε από τον κόσμο...

«Δυστυχώς ή ευτυχώς, ναι. Ως Έλληνας ξέρω τη σημασία αυτού του παιχνιδιού και θα έλεγα ότι είναι κάτι όμορφο. Όμως το σημαντικό είναι να γίνει ένα παιχνίδι, το οποίο θα το ευχαριστηθούν οι παίκτες. Αυτό είναι σημαντικό και το κυριότερο είναι να μην γίνουν έκτροπα, να μην γίνουν επεισόδια, γιατί δεν νομίζω ότι αυτό θα βοηθήσει την ομάδα. Και το λέω αυτό, γιατί μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, υπάρχει ζωή.

Υπάρχουν παιχνίδια, υπάρχει πρωτάθλημα. Είναι ένα παιχνίδι, για εμάς είναι ένα παιχνίδι, θέλουμε να μπούμε μέσα και να το ευχαριστηθούμε, να κάνουμε τα πράγματα που ξέρουμε. Νομίζω ότι αν κάνουμε τα πράγματα που ξέρουμε και με την καλή στήριξη του κόσμου στην ομάδα, χωρίς έκτροπα και ακρότητες, τότε τα πράγματα θα είναι καλά για την ομάδα μας».

Τι διαφορετικό έχει αυτό το ντέρμπι και όλος ο κόσμος ασχολείται με τις κόντρες Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός;

«Νομίζω ότι το ξεκινάτε εσείς οι δημοσιογράφοι, που αρχίζετε πέντε εβδομάδες πριν από το ντέρμπι και μιλάτε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Οπότε, λίγο-πολύ μπαίνετε στην ψυχοσύνθεση των φιλάθλων, ότι μας ενδιαφέρει αυτό το ματς. Σίγουρα είναι η "μητέρα των μαχών" για το ελληνικό πρωτάθλημα, αντιμέτωπες είναι οι δύο μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες, δεν παύει να είναι το παιχνίδι που τραβάει όλα τα φώτα, ακόμα και στην Ευρώπη.

Αλλά για μένα και για τους παίκτες μου είναι ένα παιχνίδι. Δεν θα πάρεις οκτώ ή δέκα πόντους αν κερδίσεις τον Ολυμπιακό ή το αντίστροφο. Το σημαντικό για εμάς, είναι να μπούμε με την σωστή ψυχολογία, με την εμπιστοσύνη που έχουμε- ειδικά όταν παίζουμε εντός έδρας- και να κάνουμε αυτά που ξέρουμε. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να ευχαριστηθεί ο κόσμος και βασικά να το ευχαριστηθούν οι παίκτες. Γιατί αν το ευχαριστηθούν οι παίκτες, τότε θα το ευχαριστηθεί και ο κόσμος».

Υπάρχουν αρκετοί "πρωτάρηδες" σε αυτό το ντέρμπι. Κυρίως οι ξένοι παίκτες, οι οποίοι δεν γνωρίζουν καλά τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Πως προετοιμάζετε τους παίκτες σας για το ντέρμπι;

«Με ηρεμία. Για εμάς είναι σημαντικό να μπούμε ήρεμα στο παιχνίδι και να κάνουμε τα πράγματα που ξέρουμε. Κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία δεν γίνεται, απλά συζητώ πολύ με τους παίκτες για το πως πρέπει να είμαστε και πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι και ποια θα είναι η αντίδραση μας κατά τη διάρκεια του αγώνα, ανάλογα με το πως θα εξελιχθεί.

Αλλά το σημαντικότερο είναι για τα παιδιά και ειδικά για τους ξένους που δεν γνωρίζουν τη σημασία αυτού του ντέρμπι, να μπουν και να είναι ήρεμοι. Γιατί όταν έχουμε ηρεμία στο παιχνίδι μας, είμαστε αρκετά καλοί. Όταν όμως χάνουμε το μυαλό μας λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης ή ανωριμότητας ή μη συνοχής της ομάδας, τότε μας κοστίζει. Θα είναι σημαντικό να είμαστε ήρεμοι».

Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα στο πρωτάθλημα, ενώ υπάρχουν έντεκα βαθμοί διαφοράς με την ομάδα σας. Υπάρχει φαβορί σε αυτό το ντέρμπι;

«Σε τέτοια παιχνίδια, πάντα υπάρχει το φαβορί λόγω βαθμολογικής θέσης, αλλά μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχουν φαβορί. Για μένα δεν υπάρχουν φαβορί. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές. Θεωρώ ότι και η ομάδα του Παναθηναϊκού είναι πολύ καλή και ξέρουμε ότι θα κάνουμε δύσκολη τη ζωή του Ολυμπιακού στο παιχνίδι του Σαββάτου. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και μετά το παιχνίδι νομίζω ότι θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα».

Ο κ. Μίτσελ έχει την ευτυχία να έχει στη διάθεση του έναν επιθετικό, που βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του. Κάνετε ιδιαίτερα πλάνα για την αντιμετώπιση του Μήτρογλου;

«Ο Ολυμπιακός έχει τον Μήτρογλου, όμως ο Μήτρογλου δεν παίζει μόνος του. Χρειάζεται κάποιον να του δώσει τη μπάλα για να βάλει γκολ και αυτοί οι παίκτες είναι εξίσου σημαντικοί. Πολλές φορές ο κόσμος και θα έλεγα ειδικότερα οι δημοσιογράφοι, κοιτάτε έναν παίκτη συγκεκριμένα. Αλλά για εμάς τους προπονητές μετράει το σύνολο και πρέπει να λειτουργήσουν και να δουλέψουν κάποια πράγματα σωστά, για να έρθουν τα γκολ. Το πλάνο μας είναι το πως θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό ως ομάδα και όχι ατομικά».

Πως ακτινογραφείτε τον αντίπαλο; Τι εικόνα έχετε διαμορφώσει;

«Είναι μια ομάδα που έχει αρκετή ποιότητα, σε πολλές θέσεις. Αλλά από εκεί και πέρα, έχει αρκετές αδυναμίες- όπως και εμείς εξάλλου- και νομίζω ότι και οι δύο προπονητές το γνωρίζουμε. Για εμάς, είναι πιο πολύ θέμα αυτοσυγκέντρωσης και νομίζω ότι αν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο βαθμό που πρέπει, τότε θα έχουμε καλό αποτέλεσμα».

Ένα σχόλιο για τον κ. Μίτσελ;

«Ο κ. Μίτσελ ήταν ένας μεγάλος παίκτης και ως προπονητής έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Ήρθε σε μια χώρα, η οποία έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια, λίγο-πολύ βασιζόταν σε προπονητές από την Ιβηρική Χερσόνησο. Νομίζω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά μας ενδιαφέρει η ομάδα μας και εγώ ασχολούμαι με την ομάδα μου.

Είναι ευτύχημα για το ελληνικό πρωτάθλημα να έχουν έρθει φέτος κάποια ονόματα και κάποιοι προπονητές όπως ο Στέφενς στον ΠΑΟΚ και ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό, χωρίς να θέλω να αδικήσω κάποιον άλλον αυτή τη στιγμή. Έχουν έρθει αρκετοί αξιόλογοι προπονητές, αλλά υπάρχουν και αρκετοί Έλληνες αξιόλογοι προπονητές, οπότε αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Στη σκακιέρα του ντέρμπι, πως θα κάνετε κίνηση-ματ στον αντίπαλο;

«Αν σας το πω τώρα, δεν νομίζω ότι θα είναι έκπληξη. Έχουμε τα πλάνα μας, έχουμε δει τον Ολυμπιακό, όπως είπα και πριν έχει ποιότητα, αλλά έχει και πολλές αδυναμίες».

Πέρα από την τακτική και τις οδηγίες που θα δώσετε στους παίκτες σας, παίζει ρόλο και το πάθος σε αυτά τα παιχνίδια;

«Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, το πάθος θα παίξει ρόλο, αλλά πολλές φορές το πάθος σε οδηγεί σε αποφάσεις και σε πράξεις μέσα στο παιχνίδι, οι οποίες δεν βοηθούν την ομάδα σου. Γι' αυτό είναι σημαντικό για εμάς, να έχουμε ηρεμία στο παιχνίδι μας. Το πάθος θα το έχουμε, γιατί σε κάθε εντός έδρας αγώνα το βγάζουμε και αν το συνδυάσουμε με την ηρεμία, τότε νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι καλά για εμάς».

Σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με ρόμβο στη μεσαία γραμμή. Αυτό το σύστημα φάνηκε να ταιριάζει στην ομάδα, ενώ βελτιώθηκε και η αμυντική λειτουργία. Σκέφτεστε να διατηρήσετε αυτό το σύστημα;

«Ήταν ιδιόμορφα και τα δύο παιχνίδια με τον Εργοτέλη. Θέλαμε αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, θέλαμε να προκριθούμε στο Κύπελλο και επιθυμούσαμε να διασφαλίσουμε κάποια πράγματα.

Είχα πει πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, ότι αυτή η ομάδα έχει την πολυτέλεια και την ικανότητα να αλλάζει τη διάταξη στο γήπεδο με τέτοια ευκολία, που "αναγκάζει" εμάς, το τεχνικό τιμ, να σκεφτόμαστε πάντα τους ανάλογους τρόπους για να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο ή να προετοιμάσουμε την ομάδα κατάλληλα για το κάθε παιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα είναι ρόμβος, 4-3-3 ή 3-5-2. Το σίγουρο είναι ότι όσοι παίξουν, θα είναι 100% έτοιμοι για να κάνουν αυτό που πρέπει».

Για εσάς το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερο παιχνίδι; Το ζείτε διαφορετικά;

«Θα έλεγα καθόλου. Για μένα παραμένει ένα παιχνίδι. Απλά υπάρχει ο περίγυρος... Ακούς διάφορα για το συγκεκριμένο ματς, αλλά προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου. Συγκεντρώνομαι στο παιχνίδι και για εμάς είναι ένα παιχνίδι. Δίνει τρεις πόντους. Καταλαβαίνω την σημαντικότητα του ντέρμπι για τους φιλάθλους μας και όλο τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι σημαντικό για το τεχνικό τιμ και τους παίκτες να είμαστε ήρεμοι και να συγκεντρωθούμε όσο καλύτερα γίνεται για το παιχνίδι».

Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Θα ήθελα να τους ζητήσω, να είναι κόσμιοι στη συμπεριφορά τους, να στηρίξουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Γιατί, ναι μεν είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι αγώνες μετά από αυτό. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας σε κάθε παιχνίδι και νομίζω ότι θα είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει κόσμια συμπεριφορά, χωρίς έκτροπα.

Δεν θέλουμε να τιμωρηθούμε και να παίζουμε παιχνίδια, χωρίς τον κόσμο μας που είναι η μεγάλη μας δύναμη, ειδικά μέσα στη Λεωφόρο. Θα τους παρακαλέσω, εκ μέρους όλης της ομάδας να στηρίξουν την ομάδα με ζητωκραυγές, με συνθήματα, αλλά χωρίς έκτροπα και ακρότητες».

Όταν η κληρονομιά απέκτησε όνομα
Όταν η κληρονομιά απέκτησε όνομα
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/9)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/9)
Στο Περιστέρι ο Αγραβάνης
Στο Περιστέρι ο Αγραβάνης
Στην Άλμπα ο Τσάπμαν
Στην Άλμπα ο Τσάπμαν

 • Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Μπάγερν Μονάχου - Λιαόνινγκ Λέοπαρντς
  05:45Zadar Basketball Tournament 2018. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Νιουκάστλ
  06:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • MotoGP 2018
  06:20Gran Premio Movistar de Aragon 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  06:35Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Γκλάντμπαχ
  06:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  07:05Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  07:35Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019
  08:00Supercopa. Διαγωνισμός τρίποντων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018 (Ζ)
  08:05Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Ποδόσφαιρο: Μπέρνλι - Μπόρνμουθ
  08:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια
  08:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. Τελικός. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  08:45Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  09:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ
  09:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Σεβίλη (Ζ)
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  10:05Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον
  10:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Γαλατάσαραϊ
  11:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 1ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου
  11:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  11:30Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ
  12:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Τσέλσι (Ζ)
  12:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  13:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  13:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018 (Ζ)
  13:20Αραγκόν, Ισπανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018 (Ζ)
  13:30Τελικός 5ης θέσης. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:15Richmond Federated Auto Parts 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Στιγμιότυπα
  14:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ζ)
  15:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός 3ης Θέσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  15:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018 (Ζ)
  16:00Τελικός 3ης θέσης. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Σεβίλη
  16:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E3
  16:30Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Στιγμιότυπα
  17:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ούνικς Καζάν (Ζ)
  17:303ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Moto3 2018
  17:45Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  18:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  18:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018 (Ζ)
  18:30Τελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Ζιρόνα (Ζ)
  18:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Τένις: Laver Cup 2018 (Ζ)
  19:00Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Moto2 2018
  19:10Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  19:303ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός 3ης Θέσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  20:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018
  20:40Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Βαλένθια
  20:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ούνικς Καζάν
  21:303ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • RBAR 2018
  22:15Wr. Neustadt, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • SportShow
  22:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Βαγιαδολίδ
  22:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Τένις: Laver Cup 2018 (Ζ)
  23:00Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • GP Confidential 2018 E18
  23:30Στιγμιότυπα.
 • Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018
 • WRC 2018
  00:10Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • UEFA Nations League 2018-19
  00:45Ανασκόπηση 2ης αγωνιστικής. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  00:551η αγωνιστική. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • RBAR 2018 - Magazine
  01:25Wr. Neustadt, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018
  01:30Τελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Άβες
  01:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Ραπίντ Βιέννης - Σπαρτάκ Μόσχας
  01:50UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  01:55Λουτράκι. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Ρέγκενσμπουργκ
  02:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - ΑΕΚ
  03:45ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • SportShow
  04:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί
  04:20Αμβούργο, Γερμανία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2018 E18
  05:15Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E38
  05:45Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  05:55Μαρκόπουλο.
 • Μπάσκετ: Μπάγερν Μονάχου - Λιαόνινγκ Λέοπαρντς
  06:00Zadar Basketball Tournament 2018. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • WRC 2018
  06:15SS12 Datca 2, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E4
  07:00Αφιέρωμα.
 • WRC 2018
  07:30SS17 Marmaris 2 Power Stage, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: Laver Cup 2018
  08:00Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Γαλατάσαραϊ
  08:153ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 1ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2018
  09:20Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • SportShow
  09:45Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Μπάσκετ: 3ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη
  10:30Τελικός 3ης Θέσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  10:35Λουτράκι. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  11:45Αραγκόν, Ισπανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: 3ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη
  12:45Τελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  12:55Αραγκόν, Ισπανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto3 2018
  14:05Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  14:555η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018
  15:00Τελικός 5ης θέσης. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Moto2 2018
  15:30Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Topspin (Ζ)
  16:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • MotoGP 2018
  17:00Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E6
  17:30Στιγμιότυπα.
 • SportShow (Ζ)
  18:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • GP Confidential 2018 E18
  18:35Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018
  19:00Τελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Σεβίλη
  19:05Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:15Richmond Federated Auto Parts 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E3
  20:45Στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies