Αναστασίου: «Με ηρεμία και συγκέντρωση»
SHARE

Αναστασίου: «Με ηρεμία και συγκέντρωση»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για το ντέρμπι του Σαββάτου και τόνισε πως το παν για τον Παναθηναϊκό είναι να μπει με ηρεμία και συγκέντρωση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού κι αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στο πως θα πρέπει να προετοιμαστεί ψυχολογικά και σωματικά η ομάδα του για το μεγάλο παιχνίδι, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην πνευματική προετοιμασία του ντέρμπι από πλευράς «πράσινων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Δύο σερί νίκες επί του Εργοτέλη, νομίζω ότι η ψυχολογία είναι πλέον σε ικανοποιητικά επίπεδα και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σε τι κατάσταση είναι η ομάδα σας;

«Η ψυχολογία είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα. Νομίζω ότι αυτές οι δύο νίκες έδωσαν μεγάλη ώθηση στην ομάδα και στον κόσμο μας. Και το λέω αυτό, γιατί μετά την ήττα από τον Πανθρακικό υπήρξε μια "παγωμάρα" στην ομάδα. Είναι αυτό που λέω και το επαναλαμβάνω. Όταν τα παιδιά πιστέψουν στους εαυτούς τους, δεν αδικούν τους εαυτούς τους και κάνουν στο γήπεδα τα πράγματα που ξέρουν, νομίζω δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, με οποιονδήποτε αντίπαλο και αν παίζουμε.

Αυτή τη στιγμή, δείχνουμε να "πατάμε" καλύτερα. Είναι σημαντικό ότι κάναμε δύο "καθαρές" νίκες, με μηδέν παθητικό, η αμυντική μας λειτουργία- ειδικά την Τετάρτη- ήταν πάρα πολύ καλή σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη και συνεχίζουμε. Δεν έχουμε πολλά να σκεφτούμε ή να πούμε για το παιχνίδι του Σαββάτου. Είμαστε προετοιμασμένοι και περιμένουμε το παιχνίδι».

Τι ήταν πιο σημαντικό για εσάς; Η σωστή διαχείριση της ήττας από τον Πανθρακικό ή οι δύο σερί νίκες επί του Εργοτέλη;

«Νομίζω ότι και τα δύο είναι σημαντικά. Επίσης σημαντικό ήταν ότι υπήρξε ηρεμία στην ομάδα. Και από την πλευρά των παικτών, αλλά και από τον κόσμο και την διοίκηση, η οποία μπορώ να πω ότι από την πρώτη στιγμή στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Και ο κόσμος ακόμα πιο πολύ.

Τα παιδιά θέλουν, τα παιδιά προσπαθούν και σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να πάρουμε το μάξιμουμ που μπορούμε. Πολλές φορές υπάρχει η απειρία, η ανωριμότητα, η έλλειψη συνοχής της ομάδας- δεδομένου ότι το ρόστερ διαμορφώθηκε αρκετά αργά- αλλά κάθε μέρα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι, αυτός είναι ο στόχος και σιγά σιγά φαίνεται. Υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά νομίζω ότι είναι φυσιολογικό. Τα παιδιά αν κάνουν αυτό που μπορούν και δεν αδικούν τους εαυτούς τους, τότε τα αποτελέσματα θα είναι αυτά που πρέπει».

Και τώρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι από την πρώτη ημέρα που ήρθατε στην ομάδα, γι' αυτό το ντέρμπι θα ακούτε από τον κόσμο...

«Δυστυχώς ή ευτυχώς, ναι. Ως Έλληνας ξέρω τη σημασία αυτού του παιχνιδιού και θα έλεγα ότι είναι κάτι όμορφο. Όμως το σημαντικό είναι να γίνει ένα παιχνίδι, το οποίο θα το ευχαριστηθούν οι παίκτες. Αυτό είναι σημαντικό και το κυριότερο είναι να μην γίνουν έκτροπα, να μην γίνουν επεισόδια, γιατί δεν νομίζω ότι αυτό θα βοηθήσει την ομάδα. Και το λέω αυτό, γιατί μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, υπάρχει ζωή.

Υπάρχουν παιχνίδια, υπάρχει πρωτάθλημα. Είναι ένα παιχνίδι, για εμάς είναι ένα παιχνίδι, θέλουμε να μπούμε μέσα και να το ευχαριστηθούμε, να κάνουμε τα πράγματα που ξέρουμε. Νομίζω ότι αν κάνουμε τα πράγματα που ξέρουμε και με την καλή στήριξη του κόσμου στην ομάδα, χωρίς έκτροπα και ακρότητες, τότε τα πράγματα θα είναι καλά για την ομάδα μας».

Τι διαφορετικό έχει αυτό το ντέρμπι και όλος ο κόσμος ασχολείται με τις κόντρες Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός;

«Νομίζω ότι το ξεκινάτε εσείς οι δημοσιογράφοι, που αρχίζετε πέντε εβδομάδες πριν από το ντέρμπι και μιλάτε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Οπότε, λίγο-πολύ μπαίνετε στην ψυχοσύνθεση των φιλάθλων, ότι μας ενδιαφέρει αυτό το ματς. Σίγουρα είναι η "μητέρα των μαχών" για το ελληνικό πρωτάθλημα, αντιμέτωπες είναι οι δύο μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες, δεν παύει να είναι το παιχνίδι που τραβάει όλα τα φώτα, ακόμα και στην Ευρώπη.

Αλλά για μένα και για τους παίκτες μου είναι ένα παιχνίδι. Δεν θα πάρεις οκτώ ή δέκα πόντους αν κερδίσεις τον Ολυμπιακό ή το αντίστροφο. Το σημαντικό για εμάς, είναι να μπούμε με την σωστή ψυχολογία, με την εμπιστοσύνη που έχουμε- ειδικά όταν παίζουμε εντός έδρας- και να κάνουμε αυτά που ξέρουμε. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να ευχαριστηθεί ο κόσμος και βασικά να το ευχαριστηθούν οι παίκτες. Γιατί αν το ευχαριστηθούν οι παίκτες, τότε θα το ευχαριστηθεί και ο κόσμος».

Υπάρχουν αρκετοί "πρωτάρηδες" σε αυτό το ντέρμπι. Κυρίως οι ξένοι παίκτες, οι οποίοι δεν γνωρίζουν καλά τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Πως προετοιμάζετε τους παίκτες σας για το ντέρμπι;

«Με ηρεμία. Για εμάς είναι σημαντικό να μπούμε ήρεμα στο παιχνίδι και να κάνουμε τα πράγματα που ξέρουμε. Κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία δεν γίνεται, απλά συζητώ πολύ με τους παίκτες για το πως πρέπει να είμαστε και πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι και ποια θα είναι η αντίδραση μας κατά τη διάρκεια του αγώνα, ανάλογα με το πως θα εξελιχθεί.

Αλλά το σημαντικότερο είναι για τα παιδιά και ειδικά για τους ξένους που δεν γνωρίζουν τη σημασία αυτού του ντέρμπι, να μπουν και να είναι ήρεμοι. Γιατί όταν έχουμε ηρεμία στο παιχνίδι μας, είμαστε αρκετά καλοί. Όταν όμως χάνουμε το μυαλό μας λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης ή ανωριμότητας ή μη συνοχής της ομάδας, τότε μας κοστίζει. Θα είναι σημαντικό να είμαστε ήρεμοι».

Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα στο πρωτάθλημα, ενώ υπάρχουν έντεκα βαθμοί διαφοράς με την ομάδα σας. Υπάρχει φαβορί σε αυτό το ντέρμπι;

«Σε τέτοια παιχνίδια, πάντα υπάρχει το φαβορί λόγω βαθμολογικής θέσης, αλλά μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχουν φαβορί. Για μένα δεν υπάρχουν φαβορί. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές. Θεωρώ ότι και η ομάδα του Παναθηναϊκού είναι πολύ καλή και ξέρουμε ότι θα κάνουμε δύσκολη τη ζωή του Ολυμπιακού στο παιχνίδι του Σαββάτου. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και μετά το παιχνίδι νομίζω ότι θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα».

Ο κ. Μίτσελ έχει την ευτυχία να έχει στη διάθεση του έναν επιθετικό, που βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του. Κάνετε ιδιαίτερα πλάνα για την αντιμετώπιση του Μήτρογλου;

«Ο Ολυμπιακός έχει τον Μήτρογλου, όμως ο Μήτρογλου δεν παίζει μόνος του. Χρειάζεται κάποιον να του δώσει τη μπάλα για να βάλει γκολ και αυτοί οι παίκτες είναι εξίσου σημαντικοί. Πολλές φορές ο κόσμος και θα έλεγα ειδικότερα οι δημοσιογράφοι, κοιτάτε έναν παίκτη συγκεκριμένα. Αλλά για εμάς τους προπονητές μετράει το σύνολο και πρέπει να λειτουργήσουν και να δουλέψουν κάποια πράγματα σωστά, για να έρθουν τα γκολ. Το πλάνο μας είναι το πως θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό ως ομάδα και όχι ατομικά».

Πως ακτινογραφείτε τον αντίπαλο; Τι εικόνα έχετε διαμορφώσει;

«Είναι μια ομάδα που έχει αρκετή ποιότητα, σε πολλές θέσεις. Αλλά από εκεί και πέρα, έχει αρκετές αδυναμίες- όπως και εμείς εξάλλου- και νομίζω ότι και οι δύο προπονητές το γνωρίζουμε. Για εμάς, είναι πιο πολύ θέμα αυτοσυγκέντρωσης και νομίζω ότι αν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο βαθμό που πρέπει, τότε θα έχουμε καλό αποτέλεσμα».

Ένα σχόλιο για τον κ. Μίτσελ;

«Ο κ. Μίτσελ ήταν ένας μεγάλος παίκτης και ως προπονητής έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Ήρθε σε μια χώρα, η οποία έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια, λίγο-πολύ βασιζόταν σε προπονητές από την Ιβηρική Χερσόνησο. Νομίζω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά μας ενδιαφέρει η ομάδα μας και εγώ ασχολούμαι με την ομάδα μου.

Είναι ευτύχημα για το ελληνικό πρωτάθλημα να έχουν έρθει φέτος κάποια ονόματα και κάποιοι προπονητές όπως ο Στέφενς στον ΠΑΟΚ και ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό, χωρίς να θέλω να αδικήσω κάποιον άλλον αυτή τη στιγμή. Έχουν έρθει αρκετοί αξιόλογοι προπονητές, αλλά υπάρχουν και αρκετοί Έλληνες αξιόλογοι προπονητές, οπότε αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Στη σκακιέρα του ντέρμπι, πως θα κάνετε κίνηση-ματ στον αντίπαλο;

«Αν σας το πω τώρα, δεν νομίζω ότι θα είναι έκπληξη. Έχουμε τα πλάνα μας, έχουμε δει τον Ολυμπιακό, όπως είπα και πριν έχει ποιότητα, αλλά έχει και πολλές αδυναμίες».

Πέρα από την τακτική και τις οδηγίες που θα δώσετε στους παίκτες σας, παίζει ρόλο και το πάθος σε αυτά τα παιχνίδια;

«Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, το πάθος θα παίξει ρόλο, αλλά πολλές φορές το πάθος σε οδηγεί σε αποφάσεις και σε πράξεις μέσα στο παιχνίδι, οι οποίες δεν βοηθούν την ομάδα σου. Γι' αυτό είναι σημαντικό για εμάς, να έχουμε ηρεμία στο παιχνίδι μας. Το πάθος θα το έχουμε, γιατί σε κάθε εντός έδρας αγώνα το βγάζουμε και αν το συνδυάσουμε με την ηρεμία, τότε νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι καλά για εμάς».

Σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με ρόμβο στη μεσαία γραμμή. Αυτό το σύστημα φάνηκε να ταιριάζει στην ομάδα, ενώ βελτιώθηκε και η αμυντική λειτουργία. Σκέφτεστε να διατηρήσετε αυτό το σύστημα;

«Ήταν ιδιόμορφα και τα δύο παιχνίδια με τον Εργοτέλη. Θέλαμε αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, θέλαμε να προκριθούμε στο Κύπελλο και επιθυμούσαμε να διασφαλίσουμε κάποια πράγματα.

Είχα πει πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, ότι αυτή η ομάδα έχει την πολυτέλεια και την ικανότητα να αλλάζει τη διάταξη στο γήπεδο με τέτοια ευκολία, που "αναγκάζει" εμάς, το τεχνικό τιμ, να σκεφτόμαστε πάντα τους ανάλογους τρόπους για να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο ή να προετοιμάσουμε την ομάδα κατάλληλα για το κάθε παιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα είναι ρόμβος, 4-3-3 ή 3-5-2. Το σίγουρο είναι ότι όσοι παίξουν, θα είναι 100% έτοιμοι για να κάνουν αυτό που πρέπει».

Για εσάς το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερο παιχνίδι; Το ζείτε διαφορετικά;

«Θα έλεγα καθόλου. Για μένα παραμένει ένα παιχνίδι. Απλά υπάρχει ο περίγυρος... Ακούς διάφορα για το συγκεκριμένο ματς, αλλά προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου. Συγκεντρώνομαι στο παιχνίδι και για εμάς είναι ένα παιχνίδι. Δίνει τρεις πόντους. Καταλαβαίνω την σημαντικότητα του ντέρμπι για τους φιλάθλους μας και όλο τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι σημαντικό για το τεχνικό τιμ και τους παίκτες να είμαστε ήρεμοι και να συγκεντρωθούμε όσο καλύτερα γίνεται για το παιχνίδι».

Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Θα ήθελα να τους ζητήσω, να είναι κόσμιοι στη συμπεριφορά τους, να στηρίξουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Γιατί, ναι μεν είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι αγώνες μετά από αυτό. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας σε κάθε παιχνίδι και νομίζω ότι θα είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει κόσμια συμπεριφορά, χωρίς έκτροπα.

Δεν θέλουμε να τιμωρηθούμε και να παίζουμε παιχνίδια, χωρίς τον κόσμο μας που είναι η μεγάλη μας δύναμη, ειδικά μέσα στη Λεωφόρο. Θα τους παρακαλέσω, εκ μέρους όλης της ομάδας να στηρίξουν την ομάδα με ζητωκραυγές, με συνθήματα, αλλά χωρίς έκτροπα και ακρότητες».

«Στον Ολυμπιακό για τον Σπανούλη, είχα ευκαιρία να παίξω στον Παναθηναϊκό»
«Στον Ολυμπιακό για τον Σπανούλη, είχα ευκαιρία να παίξω στον Παναθηναϊκό»
Σπάρτη: Εξόφληση Κατσίκη, Μπουζούκη και επιστροφή βαθμών!
Σπάρτη: Εξόφληση Κατσίκη, Μπουζούκη και επιστροφή βαθμών!
Ζαλγκίρις: Κατακτητές εδρών οι παίκτες του Γιασικεβίτσιους!
Ζαλγκίρις: Κατακτητές εδρών οι παίκτες του Γιασικεβίτσιους!
Ολυμπιακός: «Σκέφτεται επιστροφή Μήτρογλου τον Γενάρη»
Ολυμπιακός: «Σκέφτεται επιστροφή Μήτρογλου τον Γενάρη»

 • Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Νιουκάστλ - Μπόρνμουθ
  02:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • WRC 2018
  02:45Ισπανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  03:0011η αγωνιστική.
 • NBA Daily
  03:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:00Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο Aegean Cargo
  04:30Betshop Basket League 2018-19. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  04:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Χάντμπολ: Παρί Σεν Ζερμέν - Φλένσμπουργκ
  05:30VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  06:30SS10 El Montmell 1, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβαδειακός - Άρης Αβάτου
  07:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  07:154 Deserts Race Series.
 • WRC 2018
  07:50SS19 Santa Marina 2 Power Stage, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Topspin
  08:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  08:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Ηρακλής - Ατρόμητος Αθηνών
  09:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Τένις: Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο
  09:30Round Robin.
 • WRC 2018
  09:40Ισπανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:55Χαλκίδα.
 • NBA Daily
  11:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  11:35ISM Can-Am 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Ντιτρόιτ Πίστονς - Σάρλοτ Χόρνετς
  12:10NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • SportShow
  12:45Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - ΑΕΚ
  13:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Ιντιάνα Πέισερς
  14:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  15:15Αυστραλία.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  15:45Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Ντινάμο Δρέσδης
  16:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E10
  16:30Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • UEFA Nations League 2018-19
  16:45Προεπισκόπηση 5ης και 6ης αγωνιστικής. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  17:007η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Μπράγκα
  17:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • NBA Action 2018-19 E2806
  17:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  17:45Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:00ISM Can-Am 500. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Junior Surfing Championships
  19:00Στιγμιότυπα.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  19:15Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: Ρότζερ Φέντερερ - Ντόμινικ Τιέμ (Ζ)
  20:00Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο. Round Robin.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βραζιλίας
  21:15Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σάο Πάουλο, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies