Αναστασίου: «Με ηρεμία και συγκέντρωση»
SHARE

Αναστασίου: «Με ηρεμία και συγκέντρωση»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για το ντέρμπι του Σαββάτου και τόνισε πως το παν για τον Παναθηναϊκό είναι να μπει με ηρεμία και συγκέντρωση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού κι αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στο πως θα πρέπει να προετοιμαστεί ψυχολογικά και σωματικά η ομάδα του για το μεγάλο παιχνίδι, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην πνευματική προετοιμασία του ντέρμπι από πλευράς «πράσινων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Δύο σερί νίκες επί του Εργοτέλη, νομίζω ότι η ψυχολογία είναι πλέον σε ικανοποιητικά επίπεδα και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σε τι κατάσταση είναι η ομάδα σας;

«Η ψυχολογία είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα. Νομίζω ότι αυτές οι δύο νίκες έδωσαν μεγάλη ώθηση στην ομάδα και στον κόσμο μας. Και το λέω αυτό, γιατί μετά την ήττα από τον Πανθρακικό υπήρξε μια "παγωμάρα" στην ομάδα. Είναι αυτό που λέω και το επαναλαμβάνω. Όταν τα παιδιά πιστέψουν στους εαυτούς τους, δεν αδικούν τους εαυτούς τους και κάνουν στο γήπεδα τα πράγματα που ξέρουν, νομίζω δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, με οποιονδήποτε αντίπαλο και αν παίζουμε.

Αυτή τη στιγμή, δείχνουμε να "πατάμε" καλύτερα. Είναι σημαντικό ότι κάναμε δύο "καθαρές" νίκες, με μηδέν παθητικό, η αμυντική μας λειτουργία- ειδικά την Τετάρτη- ήταν πάρα πολύ καλή σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη και συνεχίζουμε. Δεν έχουμε πολλά να σκεφτούμε ή να πούμε για το παιχνίδι του Σαββάτου. Είμαστε προετοιμασμένοι και περιμένουμε το παιχνίδι».

Τι ήταν πιο σημαντικό για εσάς; Η σωστή διαχείριση της ήττας από τον Πανθρακικό ή οι δύο σερί νίκες επί του Εργοτέλη;

«Νομίζω ότι και τα δύο είναι σημαντικά. Επίσης σημαντικό ήταν ότι υπήρξε ηρεμία στην ομάδα. Και από την πλευρά των παικτών, αλλά και από τον κόσμο και την διοίκηση, η οποία μπορώ να πω ότι από την πρώτη στιγμή στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Και ο κόσμος ακόμα πιο πολύ.

Τα παιδιά θέλουν, τα παιδιά προσπαθούν και σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να πάρουμε το μάξιμουμ που μπορούμε. Πολλές φορές υπάρχει η απειρία, η ανωριμότητα, η έλλειψη συνοχής της ομάδας- δεδομένου ότι το ρόστερ διαμορφώθηκε αρκετά αργά- αλλά κάθε μέρα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι, αυτός είναι ο στόχος και σιγά σιγά φαίνεται. Υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά νομίζω ότι είναι φυσιολογικό. Τα παιδιά αν κάνουν αυτό που μπορούν και δεν αδικούν τους εαυτούς τους, τότε τα αποτελέσματα θα είναι αυτά που πρέπει».

Και τώρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι από την πρώτη ημέρα που ήρθατε στην ομάδα, γι' αυτό το ντέρμπι θα ακούτε από τον κόσμο...

«Δυστυχώς ή ευτυχώς, ναι. Ως Έλληνας ξέρω τη σημασία αυτού του παιχνιδιού και θα έλεγα ότι είναι κάτι όμορφο. Όμως το σημαντικό είναι να γίνει ένα παιχνίδι, το οποίο θα το ευχαριστηθούν οι παίκτες. Αυτό είναι σημαντικό και το κυριότερο είναι να μην γίνουν έκτροπα, να μην γίνουν επεισόδια, γιατί δεν νομίζω ότι αυτό θα βοηθήσει την ομάδα. Και το λέω αυτό, γιατί μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, υπάρχει ζωή.

Υπάρχουν παιχνίδια, υπάρχει πρωτάθλημα. Είναι ένα παιχνίδι, για εμάς είναι ένα παιχνίδι, θέλουμε να μπούμε μέσα και να το ευχαριστηθούμε, να κάνουμε τα πράγματα που ξέρουμε. Νομίζω ότι αν κάνουμε τα πράγματα που ξέρουμε και με την καλή στήριξη του κόσμου στην ομάδα, χωρίς έκτροπα και ακρότητες, τότε τα πράγματα θα είναι καλά για την ομάδα μας».

Τι διαφορετικό έχει αυτό το ντέρμπι και όλος ο κόσμος ασχολείται με τις κόντρες Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός;

«Νομίζω ότι το ξεκινάτε εσείς οι δημοσιογράφοι, που αρχίζετε πέντε εβδομάδες πριν από το ντέρμπι και μιλάτε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Οπότε, λίγο-πολύ μπαίνετε στην ψυχοσύνθεση των φιλάθλων, ότι μας ενδιαφέρει αυτό το ματς. Σίγουρα είναι η "μητέρα των μαχών" για το ελληνικό πρωτάθλημα, αντιμέτωπες είναι οι δύο μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες, δεν παύει να είναι το παιχνίδι που τραβάει όλα τα φώτα, ακόμα και στην Ευρώπη.

Αλλά για μένα και για τους παίκτες μου είναι ένα παιχνίδι. Δεν θα πάρεις οκτώ ή δέκα πόντους αν κερδίσεις τον Ολυμπιακό ή το αντίστροφο. Το σημαντικό για εμάς, είναι να μπούμε με την σωστή ψυχολογία, με την εμπιστοσύνη που έχουμε- ειδικά όταν παίζουμε εντός έδρας- και να κάνουμε αυτά που ξέρουμε. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να ευχαριστηθεί ο κόσμος και βασικά να το ευχαριστηθούν οι παίκτες. Γιατί αν το ευχαριστηθούν οι παίκτες, τότε θα το ευχαριστηθεί και ο κόσμος».

Υπάρχουν αρκετοί "πρωτάρηδες" σε αυτό το ντέρμπι. Κυρίως οι ξένοι παίκτες, οι οποίοι δεν γνωρίζουν καλά τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Πως προετοιμάζετε τους παίκτες σας για το ντέρμπι;

«Με ηρεμία. Για εμάς είναι σημαντικό να μπούμε ήρεμα στο παιχνίδι και να κάνουμε τα πράγματα που ξέρουμε. Κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία δεν γίνεται, απλά συζητώ πολύ με τους παίκτες για το πως πρέπει να είμαστε και πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι και ποια θα είναι η αντίδραση μας κατά τη διάρκεια του αγώνα, ανάλογα με το πως θα εξελιχθεί.

Αλλά το σημαντικότερο είναι για τα παιδιά και ειδικά για τους ξένους που δεν γνωρίζουν τη σημασία αυτού του ντέρμπι, να μπουν και να είναι ήρεμοι. Γιατί όταν έχουμε ηρεμία στο παιχνίδι μας, είμαστε αρκετά καλοί. Όταν όμως χάνουμε το μυαλό μας λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης ή ανωριμότητας ή μη συνοχής της ομάδας, τότε μας κοστίζει. Θα είναι σημαντικό να είμαστε ήρεμοι».

Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα στο πρωτάθλημα, ενώ υπάρχουν έντεκα βαθμοί διαφοράς με την ομάδα σας. Υπάρχει φαβορί σε αυτό το ντέρμπι;

«Σε τέτοια παιχνίδια, πάντα υπάρχει το φαβορί λόγω βαθμολογικής θέσης, αλλά μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχουν φαβορί. Για μένα δεν υπάρχουν φαβορί. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές. Θεωρώ ότι και η ομάδα του Παναθηναϊκού είναι πολύ καλή και ξέρουμε ότι θα κάνουμε δύσκολη τη ζωή του Ολυμπιακού στο παιχνίδι του Σαββάτου. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και μετά το παιχνίδι νομίζω ότι θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα».

Ο κ. Μίτσελ έχει την ευτυχία να έχει στη διάθεση του έναν επιθετικό, που βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του. Κάνετε ιδιαίτερα πλάνα για την αντιμετώπιση του Μήτρογλου;

«Ο Ολυμπιακός έχει τον Μήτρογλου, όμως ο Μήτρογλου δεν παίζει μόνος του. Χρειάζεται κάποιον να του δώσει τη μπάλα για να βάλει γκολ και αυτοί οι παίκτες είναι εξίσου σημαντικοί. Πολλές φορές ο κόσμος και θα έλεγα ειδικότερα οι δημοσιογράφοι, κοιτάτε έναν παίκτη συγκεκριμένα. Αλλά για εμάς τους προπονητές μετράει το σύνολο και πρέπει να λειτουργήσουν και να δουλέψουν κάποια πράγματα σωστά, για να έρθουν τα γκολ. Το πλάνο μας είναι το πως θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό ως ομάδα και όχι ατομικά».

Πως ακτινογραφείτε τον αντίπαλο; Τι εικόνα έχετε διαμορφώσει;

«Είναι μια ομάδα που έχει αρκετή ποιότητα, σε πολλές θέσεις. Αλλά από εκεί και πέρα, έχει αρκετές αδυναμίες- όπως και εμείς εξάλλου- και νομίζω ότι και οι δύο προπονητές το γνωρίζουμε. Για εμάς, είναι πιο πολύ θέμα αυτοσυγκέντρωσης και νομίζω ότι αν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο βαθμό που πρέπει, τότε θα έχουμε καλό αποτέλεσμα».

Ένα σχόλιο για τον κ. Μίτσελ;

«Ο κ. Μίτσελ ήταν ένας μεγάλος παίκτης και ως προπονητής έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Ήρθε σε μια χώρα, η οποία έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια, λίγο-πολύ βασιζόταν σε προπονητές από την Ιβηρική Χερσόνησο. Νομίζω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά μας ενδιαφέρει η ομάδα μας και εγώ ασχολούμαι με την ομάδα μου.

Είναι ευτύχημα για το ελληνικό πρωτάθλημα να έχουν έρθει φέτος κάποια ονόματα και κάποιοι προπονητές όπως ο Στέφενς στον ΠΑΟΚ και ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό, χωρίς να θέλω να αδικήσω κάποιον άλλον αυτή τη στιγμή. Έχουν έρθει αρκετοί αξιόλογοι προπονητές, αλλά υπάρχουν και αρκετοί Έλληνες αξιόλογοι προπονητές, οπότε αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Στη σκακιέρα του ντέρμπι, πως θα κάνετε κίνηση-ματ στον αντίπαλο;

«Αν σας το πω τώρα, δεν νομίζω ότι θα είναι έκπληξη. Έχουμε τα πλάνα μας, έχουμε δει τον Ολυμπιακό, όπως είπα και πριν έχει ποιότητα, αλλά έχει και πολλές αδυναμίες».

Πέρα από την τακτική και τις οδηγίες που θα δώσετε στους παίκτες σας, παίζει ρόλο και το πάθος σε αυτά τα παιχνίδια;

«Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, το πάθος θα παίξει ρόλο, αλλά πολλές φορές το πάθος σε οδηγεί σε αποφάσεις και σε πράξεις μέσα στο παιχνίδι, οι οποίες δεν βοηθούν την ομάδα σου. Γι' αυτό είναι σημαντικό για εμάς, να έχουμε ηρεμία στο παιχνίδι μας. Το πάθος θα το έχουμε, γιατί σε κάθε εντός έδρας αγώνα το βγάζουμε και αν το συνδυάσουμε με την ηρεμία, τότε νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι καλά για εμάς».

Σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με ρόμβο στη μεσαία γραμμή. Αυτό το σύστημα φάνηκε να ταιριάζει στην ομάδα, ενώ βελτιώθηκε και η αμυντική λειτουργία. Σκέφτεστε να διατηρήσετε αυτό το σύστημα;

«Ήταν ιδιόμορφα και τα δύο παιχνίδια με τον Εργοτέλη. Θέλαμε αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, θέλαμε να προκριθούμε στο Κύπελλο και επιθυμούσαμε να διασφαλίσουμε κάποια πράγματα.

Είχα πει πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, ότι αυτή η ομάδα έχει την πολυτέλεια και την ικανότητα να αλλάζει τη διάταξη στο γήπεδο με τέτοια ευκολία, που "αναγκάζει" εμάς, το τεχνικό τιμ, να σκεφτόμαστε πάντα τους ανάλογους τρόπους για να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο ή να προετοιμάσουμε την ομάδα κατάλληλα για το κάθε παιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα είναι ρόμβος, 4-3-3 ή 3-5-2. Το σίγουρο είναι ότι όσοι παίξουν, θα είναι 100% έτοιμοι για να κάνουν αυτό που πρέπει».

Για εσάς το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερο παιχνίδι; Το ζείτε διαφορετικά;

«Θα έλεγα καθόλου. Για μένα παραμένει ένα παιχνίδι. Απλά υπάρχει ο περίγυρος... Ακούς διάφορα για το συγκεκριμένο ματς, αλλά προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου. Συγκεντρώνομαι στο παιχνίδι και για εμάς είναι ένα παιχνίδι. Δίνει τρεις πόντους. Καταλαβαίνω την σημαντικότητα του ντέρμπι για τους φιλάθλους μας και όλο τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι σημαντικό για το τεχνικό τιμ και τους παίκτες να είμαστε ήρεμοι και να συγκεντρωθούμε όσο καλύτερα γίνεται για το παιχνίδι».

Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Θα ήθελα να τους ζητήσω, να είναι κόσμιοι στη συμπεριφορά τους, να στηρίξουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Γιατί, ναι μεν είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι αγώνες μετά από αυτό. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας σε κάθε παιχνίδι και νομίζω ότι θα είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει κόσμια συμπεριφορά, χωρίς έκτροπα.

Δεν θέλουμε να τιμωρηθούμε και να παίζουμε παιχνίδια, χωρίς τον κόσμο μας που είναι η μεγάλη μας δύναμη, ειδικά μέσα στη Λεωφόρο. Θα τους παρακαλέσω, εκ μέρους όλης της ομάδας να στηρίξουν την ομάδα με ζητωκραυγές, με συνθήματα, αλλά χωρίς έκτροπα και ακρότητες».

Η reggae επιτυχία του Άγγελου Δάνου
Η reggae επιτυχία του Άγγελου Δάνου
Europa League: Πρόκριση για Ζελέζνιτσαρ
Europa League: Πρόκριση για Ζελέζνιτσαρ
Ολυμπιακός: Εκεί συνεχίζει ο Ιγκόρ (photo)
Ολυμπιακός: Εκεί συνεχίζει ο Ιγκόρ (photo)
Πανιώνιος: Έξαλλοι με Κότνικ!
Πανιώνιος: Έξαλλοι με Κότνικ!
 • Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Σεβίλη
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  20:50Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Νταρουσάφακα
  21:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 21η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  21:45Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Βιτόρια Γκιμαράες
  22:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • RBAR 2018 - Magazine
  22:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - ΑΕK
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  23:15Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • GP Confidential 2018 E12
  23:30Στιγμιότυπα.
 • Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018
 • WRC 2018
  00:00Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Σάλκε
  00:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC 2018
  01:15Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  01:20Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι
  01:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E28
  02:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Σεβίλη
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • GP Confidential 2018 E12
  02:30Στιγμιότυπα.
 • 96ο Broadmoor Pikes Peak International Hill Climb 2018
  03:00Οι πιο θαρραλέοι οδηγοί μηχανοκίνητων αναμετρούνται σε έναν 'Αγώνα προς τα σύννεφα', το ετήσιο Pikes Peak Climb Event, με στόχο τον τερματισμό στα Βραχώδη Όρη της Βορείου Αμερικής, αψηφώντας το υψόμετρο, την απόσταση 19.99 χιλιομέτρων και τις καιρικές συνθήκες. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  03:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βασιλεία - Μάντσεστερ Σίτι
  03:30UEFA Champions League 2017-2018. Φάση των 16. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - ΑΕK
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Μπρέσια
  04:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:15Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: Πέτρα Κβίτοβα - Κίκι Μπέρτενς
  05:30WTA 2018. Mutua Madrid Open. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Νταρουσάφακα
  06:10Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 21η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Σάλκε
  06:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • GP Confidential 2018 E12
  07:45Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  08:05Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Αρμίνια Μπίλεφελντ
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  08:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  08:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  08:45Επεισόδιο: Μπετίς. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  09:00Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Σεβίλη
  09:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - ΑΕK
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  10:50Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  11:00Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Βιτόρια Γκιμαράες
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E7
  11:50Αθλητική εκπομπή.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  12:15Μαρκόπουλο.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  12:35Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Αγγελική Παπαμιχαήλ.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  12:55Kentucky Quaker State 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  13:40Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Σάλκε
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:00Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Κύμη
  14:20Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Καϊζερσλάουτερν
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E1
  15:15Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E2
  15:45Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  16:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E3
  16:15Outdoor Specials.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  16:30Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E4
  16:45Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  17:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E5
  17:15Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E6
  17:45Outdoor Specials.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  18:00Επεισόδιο: Εσπανιόλ. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  18:15Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βρετανίας
  18:30Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σίλβερστοουν, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάμπλο Καρένο Μπούστα. 2018 ATP World Tour 500. Barcelona Open BancSabadell. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies