Αναστασίου: «Με ηρεμία και συγκέντρωση»
SHARE

Αναστασίου: «Με ηρεμία και συγκέντρωση»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για το ντέρμπι του Σαββάτου και τόνισε πως το παν για τον Παναθηναϊκό είναι να μπει με ηρεμία και συγκέντρωση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού κι αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στο πως θα πρέπει να προετοιμαστεί ψυχολογικά και σωματικά η ομάδα του για το μεγάλο παιχνίδι, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην πνευματική προετοιμασία του ντέρμπι από πλευράς «πράσινων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Δύο σερί νίκες επί του Εργοτέλη, νομίζω ότι η ψυχολογία είναι πλέον σε ικανοποιητικά επίπεδα και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σε τι κατάσταση είναι η ομάδα σας;

«Η ψυχολογία είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα. Νομίζω ότι αυτές οι δύο νίκες έδωσαν μεγάλη ώθηση στην ομάδα και στον κόσμο μας. Και το λέω αυτό, γιατί μετά την ήττα από τον Πανθρακικό υπήρξε μια "παγωμάρα" στην ομάδα. Είναι αυτό που λέω και το επαναλαμβάνω. Όταν τα παιδιά πιστέψουν στους εαυτούς τους, δεν αδικούν τους εαυτούς τους και κάνουν στο γήπεδα τα πράγματα που ξέρουν, νομίζω δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, με οποιονδήποτε αντίπαλο και αν παίζουμε.

Αυτή τη στιγμή, δείχνουμε να "πατάμε" καλύτερα. Είναι σημαντικό ότι κάναμε δύο "καθαρές" νίκες, με μηδέν παθητικό, η αμυντική μας λειτουργία- ειδικά την Τετάρτη- ήταν πάρα πολύ καλή σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη και συνεχίζουμε. Δεν έχουμε πολλά να σκεφτούμε ή να πούμε για το παιχνίδι του Σαββάτου. Είμαστε προετοιμασμένοι και περιμένουμε το παιχνίδι».

Τι ήταν πιο σημαντικό για εσάς; Η σωστή διαχείριση της ήττας από τον Πανθρακικό ή οι δύο σερί νίκες επί του Εργοτέλη;

«Νομίζω ότι και τα δύο είναι σημαντικά. Επίσης σημαντικό ήταν ότι υπήρξε ηρεμία στην ομάδα. Και από την πλευρά των παικτών, αλλά και από τον κόσμο και την διοίκηση, η οποία μπορώ να πω ότι από την πρώτη στιγμή στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Και ο κόσμος ακόμα πιο πολύ.

Τα παιδιά θέλουν, τα παιδιά προσπαθούν και σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να πάρουμε το μάξιμουμ που μπορούμε. Πολλές φορές υπάρχει η απειρία, η ανωριμότητα, η έλλειψη συνοχής της ομάδας- δεδομένου ότι το ρόστερ διαμορφώθηκε αρκετά αργά- αλλά κάθε μέρα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι, αυτός είναι ο στόχος και σιγά σιγά φαίνεται. Υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά νομίζω ότι είναι φυσιολογικό. Τα παιδιά αν κάνουν αυτό που μπορούν και δεν αδικούν τους εαυτούς τους, τότε τα αποτελέσματα θα είναι αυτά που πρέπει».

Και τώρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι από την πρώτη ημέρα που ήρθατε στην ομάδα, γι' αυτό το ντέρμπι θα ακούτε από τον κόσμο...

«Δυστυχώς ή ευτυχώς, ναι. Ως Έλληνας ξέρω τη σημασία αυτού του παιχνιδιού και θα έλεγα ότι είναι κάτι όμορφο. Όμως το σημαντικό είναι να γίνει ένα παιχνίδι, το οποίο θα το ευχαριστηθούν οι παίκτες. Αυτό είναι σημαντικό και το κυριότερο είναι να μην γίνουν έκτροπα, να μην γίνουν επεισόδια, γιατί δεν νομίζω ότι αυτό θα βοηθήσει την ομάδα. Και το λέω αυτό, γιατί μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, υπάρχει ζωή.

Υπάρχουν παιχνίδια, υπάρχει πρωτάθλημα. Είναι ένα παιχνίδι, για εμάς είναι ένα παιχνίδι, θέλουμε να μπούμε μέσα και να το ευχαριστηθούμε, να κάνουμε τα πράγματα που ξέρουμε. Νομίζω ότι αν κάνουμε τα πράγματα που ξέρουμε και με την καλή στήριξη του κόσμου στην ομάδα, χωρίς έκτροπα και ακρότητες, τότε τα πράγματα θα είναι καλά για την ομάδα μας».

Τι διαφορετικό έχει αυτό το ντέρμπι και όλος ο κόσμος ασχολείται με τις κόντρες Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός;

«Νομίζω ότι το ξεκινάτε εσείς οι δημοσιογράφοι, που αρχίζετε πέντε εβδομάδες πριν από το ντέρμπι και μιλάτε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Οπότε, λίγο-πολύ μπαίνετε στην ψυχοσύνθεση των φιλάθλων, ότι μας ενδιαφέρει αυτό το ματς. Σίγουρα είναι η "μητέρα των μαχών" για το ελληνικό πρωτάθλημα, αντιμέτωπες είναι οι δύο μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες, δεν παύει να είναι το παιχνίδι που τραβάει όλα τα φώτα, ακόμα και στην Ευρώπη.

Αλλά για μένα και για τους παίκτες μου είναι ένα παιχνίδι. Δεν θα πάρεις οκτώ ή δέκα πόντους αν κερδίσεις τον Ολυμπιακό ή το αντίστροφο. Το σημαντικό για εμάς, είναι να μπούμε με την σωστή ψυχολογία, με την εμπιστοσύνη που έχουμε- ειδικά όταν παίζουμε εντός έδρας- και να κάνουμε αυτά που ξέρουμε. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να ευχαριστηθεί ο κόσμος και βασικά να το ευχαριστηθούν οι παίκτες. Γιατί αν το ευχαριστηθούν οι παίκτες, τότε θα το ευχαριστηθεί και ο κόσμος».

Υπάρχουν αρκετοί "πρωτάρηδες" σε αυτό το ντέρμπι. Κυρίως οι ξένοι παίκτες, οι οποίοι δεν γνωρίζουν καλά τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Πως προετοιμάζετε τους παίκτες σας για το ντέρμπι;

«Με ηρεμία. Για εμάς είναι σημαντικό να μπούμε ήρεμα στο παιχνίδι και να κάνουμε τα πράγματα που ξέρουμε. Κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία δεν γίνεται, απλά συζητώ πολύ με τους παίκτες για το πως πρέπει να είμαστε και πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι και ποια θα είναι η αντίδραση μας κατά τη διάρκεια του αγώνα, ανάλογα με το πως θα εξελιχθεί.

Αλλά το σημαντικότερο είναι για τα παιδιά και ειδικά για τους ξένους που δεν γνωρίζουν τη σημασία αυτού του ντέρμπι, να μπουν και να είναι ήρεμοι. Γιατί όταν έχουμε ηρεμία στο παιχνίδι μας, είμαστε αρκετά καλοί. Όταν όμως χάνουμε το μυαλό μας λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης ή ανωριμότητας ή μη συνοχής της ομάδας, τότε μας κοστίζει. Θα είναι σημαντικό να είμαστε ήρεμοι».

Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα στο πρωτάθλημα, ενώ υπάρχουν έντεκα βαθμοί διαφοράς με την ομάδα σας. Υπάρχει φαβορί σε αυτό το ντέρμπι;

«Σε τέτοια παιχνίδια, πάντα υπάρχει το φαβορί λόγω βαθμολογικής θέσης, αλλά μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχουν φαβορί. Για μένα δεν υπάρχουν φαβορί. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές. Θεωρώ ότι και η ομάδα του Παναθηναϊκού είναι πολύ καλή και ξέρουμε ότι θα κάνουμε δύσκολη τη ζωή του Ολυμπιακού στο παιχνίδι του Σαββάτου. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και μετά το παιχνίδι νομίζω ότι θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα».

Ο κ. Μίτσελ έχει την ευτυχία να έχει στη διάθεση του έναν επιθετικό, που βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του. Κάνετε ιδιαίτερα πλάνα για την αντιμετώπιση του Μήτρογλου;

«Ο Ολυμπιακός έχει τον Μήτρογλου, όμως ο Μήτρογλου δεν παίζει μόνος του. Χρειάζεται κάποιον να του δώσει τη μπάλα για να βάλει γκολ και αυτοί οι παίκτες είναι εξίσου σημαντικοί. Πολλές φορές ο κόσμος και θα έλεγα ειδικότερα οι δημοσιογράφοι, κοιτάτε έναν παίκτη συγκεκριμένα. Αλλά για εμάς τους προπονητές μετράει το σύνολο και πρέπει να λειτουργήσουν και να δουλέψουν κάποια πράγματα σωστά, για να έρθουν τα γκολ. Το πλάνο μας είναι το πως θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό ως ομάδα και όχι ατομικά».

Πως ακτινογραφείτε τον αντίπαλο; Τι εικόνα έχετε διαμορφώσει;

«Είναι μια ομάδα που έχει αρκετή ποιότητα, σε πολλές θέσεις. Αλλά από εκεί και πέρα, έχει αρκετές αδυναμίες- όπως και εμείς εξάλλου- και νομίζω ότι και οι δύο προπονητές το γνωρίζουμε. Για εμάς, είναι πιο πολύ θέμα αυτοσυγκέντρωσης και νομίζω ότι αν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο βαθμό που πρέπει, τότε θα έχουμε καλό αποτέλεσμα».

Ένα σχόλιο για τον κ. Μίτσελ;

«Ο κ. Μίτσελ ήταν ένας μεγάλος παίκτης και ως προπονητής έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Ήρθε σε μια χώρα, η οποία έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια, λίγο-πολύ βασιζόταν σε προπονητές από την Ιβηρική Χερσόνησο. Νομίζω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά μας ενδιαφέρει η ομάδα μας και εγώ ασχολούμαι με την ομάδα μου.

Είναι ευτύχημα για το ελληνικό πρωτάθλημα να έχουν έρθει φέτος κάποια ονόματα και κάποιοι προπονητές όπως ο Στέφενς στον ΠΑΟΚ και ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό, χωρίς να θέλω να αδικήσω κάποιον άλλον αυτή τη στιγμή. Έχουν έρθει αρκετοί αξιόλογοι προπονητές, αλλά υπάρχουν και αρκετοί Έλληνες αξιόλογοι προπονητές, οπότε αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Στη σκακιέρα του ντέρμπι, πως θα κάνετε κίνηση-ματ στον αντίπαλο;

«Αν σας το πω τώρα, δεν νομίζω ότι θα είναι έκπληξη. Έχουμε τα πλάνα μας, έχουμε δει τον Ολυμπιακό, όπως είπα και πριν έχει ποιότητα, αλλά έχει και πολλές αδυναμίες».

Πέρα από την τακτική και τις οδηγίες που θα δώσετε στους παίκτες σας, παίζει ρόλο και το πάθος σε αυτά τα παιχνίδια;

«Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, το πάθος θα παίξει ρόλο, αλλά πολλές φορές το πάθος σε οδηγεί σε αποφάσεις και σε πράξεις μέσα στο παιχνίδι, οι οποίες δεν βοηθούν την ομάδα σου. Γι' αυτό είναι σημαντικό για εμάς, να έχουμε ηρεμία στο παιχνίδι μας. Το πάθος θα το έχουμε, γιατί σε κάθε εντός έδρας αγώνα το βγάζουμε και αν το συνδυάσουμε με την ηρεμία, τότε νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι καλά για εμάς».

Σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με ρόμβο στη μεσαία γραμμή. Αυτό το σύστημα φάνηκε να ταιριάζει στην ομάδα, ενώ βελτιώθηκε και η αμυντική λειτουργία. Σκέφτεστε να διατηρήσετε αυτό το σύστημα;

«Ήταν ιδιόμορφα και τα δύο παιχνίδια με τον Εργοτέλη. Θέλαμε αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, θέλαμε να προκριθούμε στο Κύπελλο και επιθυμούσαμε να διασφαλίσουμε κάποια πράγματα.

Είχα πει πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, ότι αυτή η ομάδα έχει την πολυτέλεια και την ικανότητα να αλλάζει τη διάταξη στο γήπεδο με τέτοια ευκολία, που "αναγκάζει" εμάς, το τεχνικό τιμ, να σκεφτόμαστε πάντα τους ανάλογους τρόπους για να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο ή να προετοιμάσουμε την ομάδα κατάλληλα για το κάθε παιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα είναι ρόμβος, 4-3-3 ή 3-5-2. Το σίγουρο είναι ότι όσοι παίξουν, θα είναι 100% έτοιμοι για να κάνουν αυτό που πρέπει».

Για εσάς το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερο παιχνίδι; Το ζείτε διαφορετικά;

«Θα έλεγα καθόλου. Για μένα παραμένει ένα παιχνίδι. Απλά υπάρχει ο περίγυρος... Ακούς διάφορα για το συγκεκριμένο ματς, αλλά προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου. Συγκεντρώνομαι στο παιχνίδι και για εμάς είναι ένα παιχνίδι. Δίνει τρεις πόντους. Καταλαβαίνω την σημαντικότητα του ντέρμπι για τους φιλάθλους μας και όλο τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι σημαντικό για το τεχνικό τιμ και τους παίκτες να είμαστε ήρεμοι και να συγκεντρωθούμε όσο καλύτερα γίνεται για το παιχνίδι».

Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Θα ήθελα να τους ζητήσω, να είναι κόσμιοι στη συμπεριφορά τους, να στηρίξουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Γιατί, ναι μεν είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι αγώνες μετά από αυτό. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας σε κάθε παιχνίδι και νομίζω ότι θα είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει κόσμια συμπεριφορά, χωρίς έκτροπα.

Δεν θέλουμε να τιμωρηθούμε και να παίζουμε παιχνίδια, χωρίς τον κόσμο μας που είναι η μεγάλη μας δύναμη, ειδικά μέσα στη Λεωφόρο. Θα τους παρακαλέσω, εκ μέρους όλης της ομάδας να στηρίξουν την ομάδα με ζητωκραυγές, με συνθήματα, αλλά χωρίς έκτροπα και ακρότητες».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Τσιτσιπάς – Ναδάλ LIVE: Η μεγάλη μάχη για τον τελικό!
Τσιτσιπάς – Ναδάλ LIVE: Η μεγάλη μάχη για τον τελικό!
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/01)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/01)
Τσιτσιπάς – Ναδάλ: Η μεγαλύτερη μάχη μέχρι την επόμενη (video+photos)
Τσιτσιπάς – Ναδάλ: Η μεγαλύτερη μάχη μέχρι την επόμενη (video+photos)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Δεύτερο συνεχόμενο ματς εκτός ο Λάσμε
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Δεύτερο συνεχόμενο ματς εκτός ο Λάσμε

 • Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Μπαρτσελόνα
  05:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Αλαβές
  06:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Βόλεϊ: Φενέρμπαχτσε - Βουκουρέστι
  06:30CEV Champions League Γυναικών 2018-19. Φάση ομίλων. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:50Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος Αθηνών - Απόλλων Σμύρνης
  07:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • GP Confidential 2018 E25
  07:35Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E680
  08:00Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  08:20Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E16
  08:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Εσπανιόλ
  08:40Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Έβερτον
  08:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  08:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2019 E1
  09:15Αθλητική εκπομπή.
 • WRC 2018
  09:30Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  10:00Διεθνής Μαραθώνιος - Σαγκάη.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  10:30Επεισόδιο: 4ος σταθμός: Σίσικον. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  10:40Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Γκιμαράες - Μπενφίκα
  10:55Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόρνμουθ - Γουέστ Χαμ
  11:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Ξάνθη ΑΟ
  11:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • NBA Daily
  11:35Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  11:45Ανασκόπηση της σεζόν.
 • WRC 2018
  11:50Μεγ. Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19
  12:20All Star Game. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • WRC 2018
  13:00Ισπανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Λεγανές
  13:10Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γιουνγκ Μπόις
  13:15UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Χέρτα Βερολίνου
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  14:10Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E680
  14:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  15:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ - Εργοτέλης (Ζ)
  15:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • WRC 2018
  15:20Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Βόλεϊ: Κάζαλματζορε - Ιλ Μπιζόντε Φιρέντσε
  15:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Φράιμπουργκ
  16:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:30Sydney Gala.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  17:00Μόντε Κάρλο.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  17:15Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • WRC 2019 (Ζ)
  17:30Pre-Season. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Μπιλμπάο
  17:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ
  18:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  18:10XTERRA World Championship.
 • WRC 2019 (Ζ)
  18:30SS1 La Breole - Selonnet, Μόντε Κάρλο. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E4
  19:10Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • NASCAR Decades: 90's
  19:35Μέρος Α'. Ντοκιμαντέρ.
 • Τένις: Στιβ Νταρσί - Ίβο Κάρλοβιτς
  19:402019 ATP World Tour 250. Πούνε. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Βαλένθια
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ - Εργοτέλης
  20:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • NASCAR Decades: 90's
  20:15Μέρος Β'. Ντοκιμαντέρ.
 • WRC 2019
  20:55Pre-Season. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον
  21:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μορεϊρένσε
  21:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies