Παναθηναϊκός: Ετοιμοπόλεμος ο Πράνιτς

Κανονικά προπονήθηκε τη Δευτέρα ο Ντάνιελ Πράνιτς και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το ντέρμπι του Σαββάτου.

Παναθηναϊκός: Ετοιμοπόλεμος ο Πράνιτς

Ο Κροάτης μέσος δεν αισθάνεται καμία ενόχληση, καθώς το πρόβλημα που είχε τελικά ήταν μια σύσπαση μυός στον αριστερό δικέφαλο. Πάντως, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού σκέφτεται να τον προφυλάξει και να μην τον βάλει να παίξει στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Εργοτέλη. Ο 32χρονος άσος πάντως θα είναι στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα, ο Αναστασίου μπορεί να υπολογίζει στον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, που εξέτισε την ποινή του, ενώ ο Αποστολόπουλος υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Στην προπόνηση της Δευτέρας οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με τελειώματα.