Ντομίνγκεζ: «Μπορούμε την πρόκριση»

Ντομίνγκεζ: «Μπορούμε την πρόκριση»

Ο «Τσόρι» Ντομίνγκεζ υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός μετά και την ισοπαλία στο «Ντα Λουζ» απέναντι στη Μπενφίκα, θα τα δώσει όλα για να καταφέρει να προκριθεί στους «16» του Champions League.

«Φεύγουμε με περίεργη γεύση γιατί ήμασταν κοντά στους τρεις βαθμούς, αλλά τελικά πήραμε μόνο έναν. Θεωρώ ότι κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο ήταν πολύ πιο δύσκολο λόγω του αγωνιστικού χώρου. Πιστεύω ότι δεν μπορέσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που είχαμε σχεδιάσει με ένα υπέρ μας αποτέλεσμα, αλλά εκτός έδρας είναι πάντα καλό να μη χάνεις κι αυτό που μένει είναι η ισοφάριση την τελευταία στιγμή», είπε αρχικά ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, που πέτυχε και το γκολ του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία.

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός άσος επεσήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ευτυχισμένος για το πρώτο μου γκολ στο Champions League. Βοήθησε την ομάδα να πάρει προβάδισμα, βοήθησε και εμένα προσωπικά, καθώς αποκτώ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και το αφιερώνω στο παιδί μου, στη γυναίκα μου που είναι έγκυος».

Όσο για τις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού, ανέφερε: «Είναι δύσκολο να πούμε ότι ήμασταν καλύτεροι, γιατί ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε. Έχουμε όμως μεγάλες δυνατότητες και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα πάμε καλά. Έχουμε πολλές πιθανότητες».



Μάντσεστερ Σίτι: Πλήγμα με Γκβάρντιολ
Μάντσεστερ Σίτι: Πλήγμα με Γκβάρντιολ
Κύργιος: «Από το χάος στην απόλαυση»
Κύργιος: «Από το χάος στην απόλαυση»
Κόπα Άφρικα: Τα… χρειάστηκε η Αίγυπτος - Εύκολα στα προημιτελικά η Νιγηρία
Κόπα Άφρικα: Τα… χρειάστηκε η Αίγυπτος - Εύκολα στα προημιτελικά η Νιγηρία
ΠΑΟΚ: Με τις γνωστές απουσίες κόντρα στον Ατρόμητο για τα play offs του Κυπέλλου Ελλάδας
ΠΑΟΚ: Με τις γνωστές απουσίες κόντρα στον Ατρόμητο για τα play offs του Κυπέλλου Ελλάδας
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved