Λαμπράκης: «Μας δυναμώνει το αήττητο»

Λαμπράκης: «Μας δυναμώνει το αήττητο»

Ο τιμ μάνατζερ του Εργοτέλη υποστήριξε πως το γεγονός ότι η ομάδα του παραμένει αήττητη στα πρώτα έξι ματς του πρωταθλήματος, της δίνει μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια.

Ο Σταύρος Λαμπράκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ Fm για την ως τώρα πορεία του Εργοτέλη αλλά και για τη συνέχεια των Κρητικών στο φετινό πρωτάθλημα, στο οποίο παραμένουν αήττητοι ως τώρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την καλή πορεία του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα

«Την ομάδα την ζω καθημερινά και είχα πίστη για αυτήν από την αρχή. Έχουμε καλή ισορροπία και χημεία αλλά και ένα καλό ρόστερ. Μέχρι τώρα μας έχουν πάει καλά τα πράγματα. Έχουμε κάνει ένα πάρα πολύ καλό ξεκίνημα. Πάντως θεωρώ οτι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Για τις μεταγραφές της ομάδας

«Μας έχουν βοηθήσει. Γι΄ αυτό και τις κάναμε. Υπάρχει ταλέντο, δίψα για διάκριση από όλους.  Κάναμε ένα καλό πάντρεμα. Είχαμε από πέρυσι έναν κορμό. Αποκτήσαμε νοοτροπία νικητή από πέρυσι και την διατηρήσαμε. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Κοιτάμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους μας. Πήραμε έμπειρους παίκτες και όποιος είναι καλύτερος παίκτης θα παίζει. Έχουμε γίνει ένα και όλοι μας αυτό φαίνεται. Οι παίκτες κρίνονται από την διάρκεια. Οι μεταγραφές θα φανούν αν “βγήκαν” στο τέλος».

Για το ρόστερ της ομάδας

«Έίναι καλό να έχεις ποιοτικό ρόστερ. Υπάρχει ανταγωνισμός. Καλό είναι να έχεις επιλογές και λύσεις σε ένα μακρύ πρωτάθλημα. Χρειάζεται σωστή διαχείριση κάτι που το έχουμε καταφέρει. Μέσα από τον ανταγωνισμό γίνεται κάθε παίκτης καλύτερος».

Για το ματς με τον Πλατανιά

«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Είμαστε σε καλύτερη  ψυχολογική κατάσταση από τον Πλατανιά. Έχει καλό ρόστερ και είναι καλή ομάδα. Χρειάζεται συγκέντρωση και σοβαρότητα. Θα γίνει ένα καλό ματς. Δεν έχουμε “μυστικά όπλα”. Οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Είμαστε αήττητοι και αυτό μας δίνει δύναμη. Με καλή ενέργεια συνεχίζουμε. Καμία ομάδα δεν θέλει να χάνει».

Για το κλίμα στην ομάδα

«Το νούμερο ένα πράγμα που κοιτάζουμε είναι η καλή επαφή και σχέση με τους παίκτες. Όλοι παλεύουμε για τον ίδιο στόχο. Η σχέση μας είναι σε πολύ καλό επίπεδο και αυτό φαίνεται και βγαίνει και στο γήπεδο”.

Για το πρωτάθλημα έως τώρα

«Είναι πολύ ανταγωνιστικό. Είναι ένα ισορροπημένο πρωτάθλημα και δεν υπάρχει φαβορί στα περισσότερα ματς. Οι ομάδες είναι 18 φέτος και προσωπικά θεωρώ οτι είναι σωστό και το έλεγα και παλαιότερα στον κύριο Απόστολο. Το μοντέλο της Ολλανδίας είναι ότι πρέπει για την χώρα μας. Και η Β΄ κατηγορία θα μπορούσε να γίνει ένας όμιλος. Δεν αποφασίζω εγώ όμως».

Για τον Γιάννη Πετράκη

«Μόνο καλά λόγια έχω να πω. Έχει περάσει από την ομάδα και μπήκε πολύ γρήγορα στην φιλοσοφία της ομάδας. Έχει να δώσει ακόμα πολλά».

Για το διοικητικό κομμάτι

«Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε σε ένα καλό δρόμο. Σύντομα ο Εργοτέλης θα είναι μία υγιής ομάδα».



Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved