Καραγκούνης: «Αντίπαλος με τον αδελφό μου, αλλά...»

Καραγκούνης: «Αντίπαλος με τον αδελφό μου, αλλά...»

Ιδιαίτερο θα είναι το παιχνίδι του Άρη με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, καθώς ο Βασίλης Καραγκούνης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον αδελφό του.

Ο νεαρός μπακ των «κίτρινων» μίλησε στην κάμερα της Nova για αυτή την ιδιαιτερότητα, τονίζοντας πως μέσα στο γήπεδο ο καθένας θα παλέψει για την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καραγκούνη:

-Βασίλη, είσαι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που εντάχθηκες στον φετινό Αρη, ερχόμενος ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Πως είναι τα πράγματα στη νέα σου ομάδα;

«Νιώθω πολύ καλά, διότι τυγχάνω μιας πολύ καλής αντιμετώπισης από μια εξαιρετική οικογένεια, όπως είναι ο Αρης. Τα παιδιά με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο, σε σημείο που δεν φανταζόμουν τέτοιο οικογενειακό κλίμα. Δεν είχα την παραμικρή δυσκολία».

-Εχεις καταλάβει τι δεν πάει καλά και ο Αρης δεν έχει πάρει αποτέλεσμα μέχρι τώρα;

«Δεν έχουμε καταλάβει γενικότερα, αλλά προσπαθούμε να το βρούμε, γιατί πιστεύουμε στην ομάδα που έχουμε και στις δυνατότητές μας. Κάθε μέρα, λοιπόν, δουλεύουμε για να βρούμε αυτό το κάτι που έλειψε σ΄ αυτά τα δύο παιχνίδια στα οποία δεν πήραμε αποτελέσματα».

-Η αρχή θα γίνει στο Περιστέρι;

«Ας ελπίσουμε! Εμείς γι αυτό δουλεύουμε, ώστε να ξεκινήσουμε τα θετικά αποτελέσματα. Το παιχνίδι μας είναι με τον Ατρόμητο και θα κάνουμε τα πάντα γα να φύγουμε από το Περιστέρι με το θετικό αποτέλεσμα».

-Αυτό δεν είναι ένα οποιοδήποτε παιχνίδι για σένα, καθώς βρίσκεις εκεί αγαπημένο πρόσωπο, τον αδερφό σου..

«Ναι, θα βρω τον αδερφό μου, αλλά μέχρι ν’ αρχίσει το παιχνίδι το πολύ ν’ αλλάξουμε δυο- τρεις κουβέντες και τα άλλα θα μείνουν πίσω! Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο καθένας θα παλέψει για το καλύτερο της ομάδας του».

-Κόψατε επικοινωνία αυτές τις ημέρες;

«Όχι, μιλάμε κανονικά, θα μιλήσουμε και πριν το παιχνίδι, αλλά μόλις σφυρίξει ο διαιτητής θα μιλήσουμε με πράξεις μέσα στο γήπεδο».

-Είναι η πρώτη φορά που βρίσκεστε αντίπαλοι;

«Σε επίσημο αγώνα, ναι. Ξαναβρεθήκαμε αντίπαλοι σε φιλικό μεταξύ εθνικής νέων και παίδων».

-Πως περιμένεις τον γνώριμο για σένα Ατρόμητο;

«Ο Ατρόμητος είχε το παιχνίδι στην Ολλανδία, με την Αλκμααρ. Απ’ όσο ξέρω κατεβαίνει με όλα του τα όπλα. Είναι μια επιθετική ομάδα η οποία παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν μας φοβίζει για κανέναν λόγο. Πάμε για το καλύτερο».



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved