Παντέλης: «Δεν το παίζω Πανιωνάρα»

Παντέλης: «Δεν το παίζω Πανιωνάρα»

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» τόνισε πως παρά το γεγονός ότι είναι γέννημα-θρέμα νεοσμυρνιώτης, δεν προσπάθησε ποτέ να «πουλήσει» οπαδισμό έτσι ώστε να εξασφαλίσει μια θέση στον Πανιώνιο.

«Είμαι παιδί της Νέας Σμύρνης. Το πατρικό μου είναι απέναντι από το γήπεδο. Εκεί γεννήθηκα, εκεί πρωτόπαιξα μπάλα. Αλλά ποτέ δεν το πούλησα, ούτε το διαφήμισα. Δεν το έπαιξα ποτέ Πανιωνάρα, ούτε θα το παίξω. Είμαι 17 χρόνια επαγγελματίας προπονητής κυρίως σε Β' και Γ' Εθνική και δεν το κρύβω πως το όνειρό μου ήταν να γυρίσω κάποτε στον Πανιώνιο σαν προπονητής» λέει, παραμένοντας ωστόσο για μια ακόμη φορά σεμνός και ταπεινός. Αυτό το 3-0 επί του Παναθηναϊκού δύσκολα θα ξεχαστεί στην «πλατεία», ανέφερε αρχικά στην εφημερίδα Goal ο Νίκος Παντέλης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Στόχος είναι να κάνουμε κάτι παρόμοιο με πέρυσι. Να μαζέψουμε γρήγορα βαθμούς που θα βοηθήσουν να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή μας. Οι τέσσερις βαθμοί είναι καλό ξεκίνημα, δεν το περιμέναμε, αλλά πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι το παιχνίδι. Φέτος το έργο μας θα είναι πιο δύσκολο, το πρωτάθλημα θα είναι πιο απρόβλεπτο και μετά την 5η αγωνιστική θα αρχίσει να φαίνεται μια εικόνα. Μας έχει φύγει ο περσινός κορμός στα χαφ. Ο Ρόβας, ο Ρόκας, ο Σάμαρης, ο Γουνδουλάκης. Εμείς έχουμε ακόμα πιο νεανική ομάδα. Πέρυσι οι μισές ομάδες ήταν σαν κι εμάς. Τώρα οι αντίπαλοι είναι ενισχυμένοι».

Όσο για τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, σχολίασε: «Μας βγήκε το πλάνο όπως το είχαμε σχεδιάσει, γνωρίζοντας πως η μεγάλη δύναμη του αντιπάλου είναι το κέντρο του. Είπα στα παιδιά πως ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα αλλά και ο Πανιώνιος είναι μεγάλος. Από κει και πέρα μέτρησε η ατομική ικανότητα. Και απ' αυτή έχουμε μπόλικη, δόξα τω Θεώ...».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κακά τα ψέματα. Από τη μια ήταν η ιστορία με τα "στημένα", από την άλλη είχα την ταμπέλα του προπονητή Β' Εθνικής. Λογικό ήταν κάποιοι άνθρωποι να με βλέπουν με καχυποψία. Στην Ελλάδα ζούμε και ξέρουμε τι γίνεται. Είχα μπλέξει και παρά το ότι αθωώθηκα ήξερα ότι θα είχα διαφορετική αντιμετώπιση. Εστω κι έτσι, ευχαριστώ τους ανθρώπους του Πανιώνιου που μου έδωσαν την ευκαιρία να επανέλθω στη Super Legue. Δεν πετάω στα σύννεφα επειδή κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό. Είμαι συνειδητοποιημένος πως ο προπονητής έχει ημερομηνία λήξης. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ, όχι σαν Πανιώνιος, αλλά σαν προπονητής, πως πέρα από τη σκληρή δουλειά, θα μπορώ να κοιτάξω όλο τον κόσμο στα μάτια. Γιατί πάνω απ' όλα ξέρω τι άνθρωπος είμαι εγώ...».

Σε ερώτηση για τον Δημήτρη Κολοβό, απάντησε: «Είναι εξαιρετικός και πιστεύω πως έχει όλα τα φόντα να κάνει μεγάλη καριέρα. Κυριότερο προσόν του είναι η μετριοφροσύνη του και πως δεν πετάει στα σύννεφα».

Τέλος, για την εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων, υπογράμμισε: «Αυτή η περιπέτεια µε δυνάµωσε. Πρώτα απ' όλα σαν άνθρωπο. Κατάλαβα ποιοι είναι οι πραγµατικοί µου φίλοι. Ξέρω ότι και από την πλευρά τους οι άλλοι µε αντιµετωπίζουν δύσπιστα, όµως έχω σκληρύνει. Είµαι περισσότερο κουµπωµένος µε τους ανθρώπους, έχω γίνει λιγότερο αφελής» αναφέρει ο τεχνικός του Πανιώνιου, ευελπιστώντας πως όλο αυτό το σίριαλ έχει τελειώσει µια και καλή. «Δεν µπορεί να φανταστεί κανείς τι περάσαµε εγώ και η οικογένειά µου. Ούτε στον χειρότερο εχθρό µου δεν το εύχοµαι αυτό. Να µπαίνουν στο σπίτι σου, να σε συλλαµβάνουν και να σε διαποµπεύουν τα ΜΜΕ χωρίς να έχουν κανένα αποδεικτικό στοιχείο για το οποίο να κατηγορείσαι».



AEK: Ξανά αποχή από τους παίκτες – Όλα ανοικτά για το ματς με τον ΠΑΟΚ
AEK: Ξανά αποχή από τους παίκτες – Όλα ανοικτά για το ματς με τον ΠΑΟΚ
ΑΕΚ: Ο Θωμάς Μαύρος έκοψε την κορδέλα στα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας στην «OPAP Arena»
ΑΕΚ: Ο Θωμάς Μαύρος έκοψε την κορδέλα στα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας στην «OPAP Arena»
Δημήτρης Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ είναι η μοίρα μας, η ζωή και η ιστορία μας»
Δημήτρης Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ είναι η μοίρα μας, η ζωή και η ιστορία μας»
Basket League: Συνελήφθη ξένος παίκτης για ενδοοικογενειακή βία
Basket League: Συνελήφθη ξένος παίκτης για ενδοοικογενειακή βία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved