ΑΕΚ: Στροφή προς την παραμονή Λίνεν

ΑΕΚ: Στροφή προς την παραμονή Λίνεν

Αλλαγή δεδομένων στην ΑΕΚ αφού φαίνεται πως το ΔΣ που θα γίνει το απόγευμα αναμένεται να αποφασίσει την παραμονή του Έβαλντ Λίνεν στον πάγκο της ομάδας – «Ξεχνάμε την ήττα, συγκεντρωνόμαστε στον Πανθρακικό», είπε στους παίκτες ο Γερμανός σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Παρά το γεγονός ότι στα αποδυτήρια της ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες» παραλίγο να… πέσει ξύλο, ο Έβαλντ Λίνεν έδειξε ανεπηρέαστος από τα όσα έγιναν και μίλησε στους ποδοσφαιριστές σαν να μην υπήρξε καμία ένταση και κανένα πρόβλημα μεταξύ τους. Το νόημα των λεγομένων του, ήταν ναι μεν πως οι παίκτες έκαναν λάθη όμως αυτό που τους επεσήμανε είναι ότι πρέπει να προχωρήσουν μπροστά και να κοιτάξουν μόνο τον «τελικό» με τον Πανθρακικό.

«Δεν ήσασταν καθόλου καλοί χθες. Κάνατε το ένα λάθος μετά το άλλο με αποτέλεσμα να έχουμε αυτή την πολύ κακή εικόνα. Αυτό συνέβη επειδή μέσα στην εβδομάδα δεν προπονηθήκατε όπως θα έπρεπε. Δεν κάνατε τίποτα απ” όσα λέγαμε στις προπονήσεις και απ' όσα σας έδειξα στο βίντεο για την ανάλυση του αντιπάλου. Αντίθετα κάνατε το ένα λάθος μετά το άλλο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λίνεν και πρόσθεσε:

«Υπήρχαν στιγμές που δείχνατε αδιαφορία στο παιχνίδι. Δεν κερδίζουμε όμως τίποτα με το να μένουμε στο παιχνίδι με τα Γιάννενα. Υπάρχει μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό ματς με τον Πανθρακικό. Ένας τελικός, στον οποίο πρέπει να νικήσουμε».

Οι παίκτες από την πλευρά τους δεν τοποθετήθηκαν, όμως, δεδομένα υπάρχει δυσαρέσκεια και την έχουν εκφράσει στη διοίκηση. Αυτός ήταν κι ένας από τους κύριους λόγους που υπήρχε έντονη τάση προς την απόλυση του Γερμανού. Εκεί που «κολλούσε» ωστόσο η διοίκηση είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος για να βρεθεί αντικαταστάτης και να μπορέσει να δουλέψει ομαλά με την ομάδα ενόψει του πολύ σημαντικού παιχνιδιού με τον Πανθρακικό, το οποίο θα κρίνει την παραμονή της ομάδας στη Super League.

Η οριστική απόφαση από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, θα παρθεί στο ΔΣ που θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης (09/04, 16:00), και φαίνεται πως θα είναι θετική για τον Έβαλντ Λίνεν. Όλα δείχνουν, για την ώρα, ότι ο Γερμανός θα παραμείνει τουλάχιστον για τα δυο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος στον πάγκο της ομάδας.



Μαρινάκης: «Όλοι να εργαστούν για να διοργανώσει η Ελλάδα λαμπρό τελικό»
Μαρινάκης: «Όλοι να εργαστούν για να διοργανώσει η Ελλάδα λαμπρό τελικό»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Flash Bets αποκλειστικά στη Novibet!
Flash Bets αποκλειστικά στη Novibet!
Diamond League: Το απόγευμα αγωνίζονται Τεντόγλου-Στεφανίδη
Diamond League: Το απόγευμα αγωνίζονται Τεντόγλου-Στεφανίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved