Ο ΟΦΗ άλλαξε τα... φώτα στον ΠΑΣ Γιάννινα! (video)

Ο ΟΦΗ άλλαξε τα... φώτα στον ΠΑΣ Γιάννινα! (video)

Πραγματοποιώντας την πιο πειστική του εμφάνιση τη φετινή σεζόν, ο ΟΦΗ πήρε το… ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας 2-1 στο «Γεντί Κουλέ» και έκανε αποφασιστικό… βήμα για την παραμονή.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη παρουσιάστηκε ψυχομένη και αποφασισμένη για τους τρεις βαθμούς και κατάφερε να περιορίσει σε σημαντικό βαθμό τα… όπλα του Γιάννη Χριστόπουλου, φτάνοντας στη νίκη που την έφερε στην 8η θέση… συγκάτοικο με τον Πανιώνιο, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο με τους Παπάζογλου (17’) και Κουτσιανικούλη (64’) να πετυχαίνουν τα τέρματα των Κρητικών. Από την άλλη, οι Ηπειρώτες δεν παρουσιάστηκαν αντάξιοι των περιστάσεων, με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά, όπου μείωσαν στο 85’ με τον Γιάκο και έμειναν στους 38 βαθμούς και στην πέμπτη θέση, τρεις περισσότερους από τον Παναθηναϊκό, που αντιμετωπίζει τον Πλατανιά.

Η αναμέτρηση στο «Γεντί Κουλέ» είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι, με ωραία τέρματα και από τις δύο ομάδες, έντονο ρυθμό και παράλληλα μεγάλο παλμό από την εξέδρα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Λαμπρόπουλος, ο οποίος μπορεί να μην κατάφερε να σκοράρει, μια και η προσπάθειά του στο 59’ σταμάτησε στο δοκάρι του Φεγκρούς, ωστόσο ήταν αυτός που με δύο ασίστ… βοήθησε τους Παπάζογλου και Κουτσιανικούλη να χριστούν σκόρερς και τον ΟΦΗ να πάρει μια σημαντική νίκη…

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Ηρακλείου ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε για ένα τέρμα. Η πρώτη... απειλή για την εστία του Καρίμ Φεγκρούς ήρθε από τον Παπάζογλου στο 12ο λεπτό, όταν ο δυναμικός επιθετικός σούταρε από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Μαροκινός τερματοφύλακας με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

Ωστόσο, πέντε λεπτά αργότερα, ο υψηλόσωμος φορ του ΟΦΗ βρήκε τον… τρόπο να νικήσει τον πορτιέρο του ΠΑΣ Γιάννινα, μια και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα να… αναπαυτεί στα δίχτυα του Φεγκρούς, ανοίγοντας το σκορ για τους Κρητικούς και διώχνοντας το άγχος για την κρίσιμη αναμέτρηση.

Το τέρμα των παικτών του Γιάννη Πετράκη έδωσε μια… άγρια ομορφιά στο παιχνίδι, μια και οι Ηπειρώτες προσπάθησαν να ανεβάσουν την απόδοσή τους και να προκαλέσουν κινδύνους μπροστά στην εστία του Γουναρίδη, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες, κυρίως στο εξαιρετικό μαρκάρισμα πάνω στον Ντε Βινσέντι, ο οποίος δεν είχε τον χώρο να φτιάξει το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτό είχε ως… συνέπεια, ο ΟΦΗ να πάρει μερικά… μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε στο 36’ με το κόρνερ του Λαμπρόπουλου, αλλά οι Σόουζα και Μακρής δεν κατάφεραν να μπουν στην πορεία της μπάλας. Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να απαντήσουν πριν το ημίχρονο, όμως στο 42’ η κεφαλιά του Κολοβέτσιου δεν βρήκε στόχο και έτσι οι Κρητικοί πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλησε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και να πιέσει για την ισοφάριση, αλλά αυτό έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να «χτυπήσουν» στις κόντρες. Στο 55’ το σουτ του Παπάζογλου έφυγε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα, η κεφαλιά του Κουτσιανικούλη από τη σέντρα του Λαμπρόπουλου πέρασε άουτ.

Μάλιστα, οι Κρητικοί έφτασαν κοντά στο δεύτερο τέρμα στο 59’ με τον Λαμπρόπουλο, όμως το σουτ που έκανε σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Φεγκρούς. Οι προηγούμενες προειδοποιητικές… βολές των «ασπρόμαυρων» φαίνεται πως δεν έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου για την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα και στο 64’ ο Κουτσιανικούλης… τιμώρησε τους φιλοξενούμενους, πετυχαίνοντας το 2-0… κόβοντας τα πόδια των Ηπειρωτών.

Συγκεκριμένα, δευτερόλεπτα πριν το γκολ του Έλληνα μεσοεπιθετικού, ο Ίλιτς θέλησε να προκαλέσει προβλήματα στον Γουναρίδη, αλλά καθυστέρησε και οι αμυντικοί του ΟΦΗ έβαλαν την κόντρα και στην εξέλιξη της φάσης, ο Λαμπρόπουλος έδωσε στον Κουτσιανικούλη, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, διαμόρφωσε το 2-0.

Στα επόμενα λεπτά, οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τους… διαδρόμους προς την εστία του Γουναρίδη, ενώ στο 82’ το δυνατό σουτ του Ίλιτς βρήκε σε ετοιμότητα τον Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ. Πάντως, τρία λεπτά αργότερα, ο Γιάκος έδωσε άλλο… ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, μειώνοντας 2-1 με σουτ από το ύψος της περιοχής, ωστόσο, το τέρμα δεν άλλαξε τα… δεδομένα, μια και ο ΟΦΗ κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό στα τελευταία λεπτά, παίρνοντας μια εξαιρετικής σημασίας νίκη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δασκαλόπουλος (Κορινθίας), ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Παπάζογλου, Λαμπρόπουλο και Μακρή.

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Γουναρίδης, Βερόν, Σαρ, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (88’ Περογαμβράκης), Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος (92’ Κουρδάκης), Σόουζα, Μπούρμπος, Μακρής, Βιτώρος (56’ λ.τρ. Ιωαννίδης).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος (86’ Κεϊτά), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γεωργίου, Λίλα, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος (72’ Γιάκος), Ντε Βινσέντι, Ίλιτς (83’ Νικλητσιώτης).

Θυμηθείτε τα γκολ και την εξέλιξη της αναμέτρησης όπως σας την πρόσφερε το Onsports:

{coveritlive}5ee0d65c3e{/coveritlive}

Ο ΟΦΗ άλλαξε τα... φώτα στον ΠΑΣ Γιάννινα! (video)

Unsupported video


Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved