ΑΕΚ: Αρνητικός ο Χατζηιωάννου
Παρά τις πιέσεις των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, ο Πόλυς Χατζηιωάννου ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά πως δεν έχει καμία διάθεση να αναμιχθεί εκ νέου στα διοικητικά της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.
Μετά την πρόταση που είχε καταθέσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τη συνάντηση όλων των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενεργών και όσων έχουν αποσυρθεί, η Original ήταν αυτή που είχε πάρει την πρωτοβουλία να φέρει σε επαφή τους «κιτρινόμαυρους» παράγοντες. Οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν ασκήσεις ισχυρές πιέσεις τόσο στον Γκίκα Γούμα όσο και στον Πόλυ Χατζηιωάννου να δώσουν το «παρών» στη συνάντηση που ετοιμάζεται, με τον «Τίγρη» παρόντα.
Ο Γκίκας Γκούμας έχει εκφράσει επιφυλάξεις και είχε ενημερώσει για την αρνητική στάση του Χατζηιωάννου, όμως, οι οπαδοί συνέχισαν να ασκούν μεγάλες πιέσεις έτσι ώστε να τους πείσουν να δώσουν αμφότεροι το «παρών». Εν τέλει, ο Πόλυς Χατζηιωάννου έκανε για άλλη μια φορά σαφές ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί ξανά με την ΑΕΚ. Ο Κύπριος επιχειρηματίας παρέμεινε σταθερός στη θέση του ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί εκ νέου με το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Ένωση, στάση που θα κρατήσει κι ο Γκίκας Γκούμας όπως έγινε γνωστό.
Πλέον, οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ στρέφουν την προσοχή τους στο να καταφέρουν τη συνάντηση των υπόλοιπων μετόχων. Όλα δείχνουν πως θα υπάρξει το ραντεβού ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους Πέτρο Παππά και Δημήτρη Βιντιάδη, ενώ θεωρούν πως θα είναι θετικός σε μια τέτοια επαφή κι ο Νίκος Νοτιάς. Στόχος είναι να γίνει η συνάντηση πριν από τη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (04/03), έτσι ώστε να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις.