Μιχαλήτσος: «Πιστεύω στα παιδιά»

Μιχαλήτσος: «Πιστεύω στα παιδιά»

Ο τεχνικός του Άρη εξέφρασε την πίστη του στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών του και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Μιχαλήτσος στην κάμερα της Nova:

Για το επερχόμενο ματς με τον Πλατανιά:

«Θα έλεγα ότι αγωνιστικά δεν είμαστε άσχημα. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά. Μπορούμε να βγάλουμε περισσότερα πράγματα από όσα έχουν βγει μέχρι τώρα. Βέβαια στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας, δεν υπάρχει περιθώριο λάθους, γιατί οι βαθμοί που έχουμε, είναι λίγοι. Όλα τα παιχνίδια είναι τρομερά δύσκολα, ένα προς ένα! Παίρνουμε, λοιπόν, το πρώτο, γιατί αν ασχολούμαστε με το επόμενο, είναι λάθος. Αυτή τη στιγμή είναι ένα παιχνίδι καθοριστικό για πολλά πράγματα. Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα η οποία έχει τους ίδιους στόχους και επιπλέον στον πρώτο γύρο, έχουμε χάσει απ΄ αυτή την ομάδα. Πρέπει, λοιπόν, να μην κάνουμε λάθη, ώστε να βγάλουμε θετικό αποτέλεσμα και αν μπορούμε να κερδίσουμε».

Για το αν πρόκειται για ένα ματς έξι βαθμών:

«Επτά βαθμών! Γιατί και στην ισοβαθμία, χάνουμε. Δεν είναι, λοιπόν, έξι βαθμών, είναι επτά. Όμως αυτά είναι θεωρητικά. Θα πρέπει να βγάλει ο καθένας τον καλό του εαυτό και αυτό να βγει γενικά στην ομάδα και όχι μόνο ατομικά, ώστε να δείξουμε τις πραγματικές ικανότητες που πιστεύω ότι έχουμε σαν ομάδα».

Για την απουσία του Πουλίδο στο ματς με τον Πλατανιά:

«Δεν θα αποκαλύψω σε κανέναν το τι σκέφτομαι. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις, αλλά δεν έχω καταλήξει σε δυο-τρεις θέσεις. Είναι 13 με 14 παιδιά που διεκδικούν θέση στην αρχική ενδεκάδα και θα δούμε τι ακριβώς θα γίνει. Εν πάση περιπτώσει, κάθε εβδομάδα, υπάρχει και κάποιο πρόβλημα και προσπαθούμε να το λύσουμε, είτε με αλλαγές θέσεων παικτών ή οτιδήποτε άλλο. Θα δούμε ποιος θα είναι σε καλύτερη κατάσταση μέχρι την τελευταία μέρα για να πράξουμε αναλόγως στο θέμα του Πουλίδο».

Για το γεγονός πως οι Κρητικοί αναμένεται να παίξουν επιθετικά:

«Ο κάθε προπονητής έχει το πλάνο του. Ο κ. Αναστασιάδης, είναι ένας πολύ καλός προπονητής, έχει μια δύσκολη ομάδα, παίζουνε στο γήπεδό τους, αλλά κι εμείς είμαστε ο Άρης. Θεωρώ ότι έχουμε καλή ομάδα και δεν θα πάμε με ηττοπάθεια, πάμε γα να διεκδικήσουμε κυρίως τη νίκη».

Για το γεγονός πως ο κόσμος είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας:

«Δεν θέλω να πω τίποτα, γιατί κάνεις κάποια πράγματα που για ορισμένους είναι σωστά, τότε κάνεις ματ κλπ. Εγώ αυτά δεν τα δέχομαι. Ούτε βέβαια τα αρνητικά. Κάνεις κάποιες σκέψεις οι οποίες βγαίνουν ή δεν βγαίνουν. Το ότι γίνεται καλή κριτική, είναι ευχάριστο γιατί αυτό περνά και στους παίκτες. Αυτοί είναι που καθαρίζουν τα πράγματα, αυτοί κερδίζουν και ένας προπονητής, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό, εξαρτάται από το τι θα κάνουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο. Αυτοί κάνανε τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ και οι ίδιοι είχαν κάποια προβλήματα στο πρώτο μέρος».



Χάντμπολ: Έως το 2026 στο «τιμόνι» της ΑΕΚ ο Μπουζόν
Χάντμπολ: Έως το 2026 στο «τιμόνι» της ΑΕΚ ο Μπουζόν
Ολυμπιακοί Αγώνες: «Άκυρο» σε Ρώσους και Λευκορώσους εθελοντές λόγω ασφάλειας
Ολυμπιακοί Αγώνες: «Άκυρο» σε Ρώσους και Λευκορώσους εθελοντές λόγω ασφάλειας
Ντιέγκο Μαραντόνα: Σκέψεις μεταφοράς των λειψάνων του στο Μπουένος Άιρες
Ντιέγκο Μαραντόνα: Σκέψεις μεταφοράς των λειψάνων του στο Μπουένος Άιρες
Μεταγραφές, Αναντολού Εφές: Μόνιμος… κάτοικος Κωνσταντινούπολης ο Λάρκιν (video)
Μεταγραφές, Αναντολού Εφές: Μόνιμος… κάτοικος Κωνσταντινούπολης ο Λάρκιν (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved