Βαϊρουά: «Να μείνω στον Πανθρακικό»

Βαϊρουά: «Να μείνω στον Πανθρακικό»

Την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα της Κομοτηνής και τη νέα σεζόν εξέφρασε ο πολύπειρος μέσος από την Ταϊτή.

Ο σκόρερ της μεγάλης νίκης του Πανθρακικού επί της ΑΕΚ, Μαραμά Βαϊρουά, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Goal» κι υποστήριξε πως θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα της Κομοτηνής, ακόμα και μετά το τέλος του δανεισμού του από τη Νανσί.

«Όχι μόνο το θέλω, αλλά το ελπίζω κιόλας! Θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Λατρεύω τη χώρα σας και η οικογένειά μου είναι ενθουσιασμένη με τον τρόπο ζωής εδώ. Ο Πανθρακικός είναι μια ομάδα οργανωμένη, είμαι ευχαριστημένος εδώ και θα ήθελα να παραμείνω. Κανείς δεν γνωρίζει όμως το μέλλον», είπε χαρακτηριστικά ο Βαϊρουά σε σχετική ερώτηση.

Όσο για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ανέφερε: «Μου αρέσει να παίζω πίσω από τον Παπαδόπουλο. Είναι ξεχωριστός ποδοσφαιριστής! Δεν είναι μόνο ότι σκοράρει. Αμύνεται, πρεσάρει σαν… τρελός, πραγματικά είναι πολύτιμος για την ομάδα».

Ενώ για τα πόσα γκολ θέλει να πετύχει, σχολίασε: «Δεν κάνω τέτοιους υπολογισμούς. Ο στόχος μου είναι να κερδίζει ο Πανθρακικός. Πάντως, ο κ. Δερμιτζάκης μου ζητάει να σουτάρω περισσότερο. Με πιστεύει πολύ και είναι αμοιβαίο».

Παράλληλα, ο Βαϊρουά αναφέρθηκε στον Γιώργο Τζαβέλλα, με τον οποίο ήταν συμπαίκτης στη Μονακό, λέγοντας: «Είναι φοβερό παιδί ο Γιώργος. Κάνει πλάκες συνέχεια και περνάει καλά κάποιος μαζί του. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και τον θεωρώ φίλο μου».

Τέλος, αναφορικά με πανηγυρισμό του στο γκολ με την ΑΕΚ, τόνισε: «Συμβολίζει την πιρόγα. Είναι σύμβολο της πατρίδας μου. Πάντα πανηγυρίζω έτσι τα γκολ που πετυχαίνω. Όχι μόνο εδώ στον Πανθρακικό, αλλά από όταν ξεκίνησα την καριέρα μου».



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved