Λίνεν: «Διαφορετικό το φετινό ντέρμπι»

Λίνεν: «Διαφορετικό το φετινό ντέρμπι»

Ο Έβαλντ Λίνεν εμφανίστηκε ρεαλιστής στις δηλώσεις του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας φαβορί τους «ερυθρόλευκους».

Για το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Έβαλντ Λίνεν στην κάμερα της NOVA: «Αυτή τη στιγμή δεν είναι ένα ντέρμπι όπως στα προηγούμενα χρόνια. Όλοι το γνωρίζουν αυτό, επειδή η ΑΕΚ είναι μια εντελώς νέα ομάδα, μια νεανική ομάδα και ο Ολυμπιακός έχει μια φανταστική ομάδα, η οποία μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Γι' αυτό για μας είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι και να προσπαθούμε να παίρνουμε βαθμούς κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα.

Κόντρα στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι δεν είμαστε το φαβορί αλλά θα κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε, όχι μόνο σ' αυτό το ματς. Γενικά θέλουμε να βρούμε τρόπο να παίρνουμε νίκες. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σ' αυτό το παιχνίδι, αλλά αν δεν πάρουμε τώρα τη νίκη, ελπίζουμε αυτό να συμβεί στο επόμενο».

Ο Έβαλντ Λίνεν αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είδαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό ότι ιδιαίτερα στο α' ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια συγκέντρωση, όπως στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Ίσως τους σεβαστήκαμε περισσότερο. Σεβόμαστε πολύ τον Ολυμπιακό, αλλά πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Σε ότι αφορά τυα αγωνιστικά προβλήματα ο Λίνεν υποστήριξε: «Θα πρέπει να περιμένουμε μία, δύο μέρες επειδή υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δε μπορούν να προπονηθούν. Ο Λαγός, ο οποίος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ο Φούντας και ο Κοντοές. Θα περιμένουμε να δούμε αν θα αποθεραπευθούν για να είμαστε σε θέση να τους χρησιμοποιήσουμε ή να ψάξουμε για αλλαγές».



Ολυμπιακός: «Ψήνει» μεταγραφή Τζολάκη η Μπεσίκτας
Ολυμπιακός: «Ψήνει» μεταγραφή Τζολάκη η Μπεσίκτας
Με Μόγκουλκοτς το Παναθηναϊκός - Χάποελ Τελ Αβίβ
Με Μόγκουλκοτς το Παναθηναϊκός - Χάποελ Τελ Αβίβ
Η προβληματική εικόνα του Ολυμπιακού «γεννά» ερωτηματικά και σκορπά απογοήτευση
Η προβληματική εικόνα του Ολυμπιακού «γεννά» ερωτηματικά και σκορπά απογοήτευση
«Μάχη» πρόκρισης για Προμηθέα, στην Κροατία ο Ηρακλής
«Μάχη» πρόκρισης για Προμηθέα, στην Κροατία ο Ηρακλής
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Ο Δημήτρης Ζήκος κέρδισε τη Φάρμα, έχασε την αγάπη του κοινού: Οι αντιδράσεις για τον τοξικό νικητή