Κεϊτά: «Να μη χάσουμε στην Τρίπολη»

Κεϊτά: «Να μη χάσουμε στην Τρίπολη»

Ευχαριστημένος είναι ο Πολ Κεϊτά από την εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο, ενώ τόνισε πως ο ίδιος νιώθει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.

Οσο για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, επισήμανε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, πως στόχος του ΠΑΣ είναι η νίκη, ή έστω να μην χάσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κεϊτά:

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο:

«Παίξαμε πολύ δυνατά παρότι οι συνθήκες δεν βοήθησαν για να γίνει καλό παιχνίδι. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε, αλλά στο τέλος ένας βαθμός είναι καλύτερος από μια ήττα».

Πως «είδες» την μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας μας;

«Μέχρι τώρα έχουμε κάνει καλή πορεία, η 8η θέση δεν είναι άσχημη και σίγουρα σε κάθε παιχνίδι είχαμε την φιλοσοφία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν τα καταφέραμε σε όλους τους αγώνες αλλά αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας. Να καταφέρνουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Εγώ είμαι ευχαριστημένος και με ικανοποιεί το γεγονός ότι η ομάδα προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο δυνατό και αυτό με κάνει πιο χαρούμενο».

Για την συμμετοχή που έχεις μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα;

«Παρότι η συμμετοχή μου δεν είναι μεγάλη μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος και προσπαθώ ανεξαρτήτου χρόνου να κάνω το καλύτερο δυνατό. Θεωρώ ότι και εγώ έχω την φιλοσοφία της ομάδας και προσπαθώ για το καλύτερο μέσα στο παιχνίδι».

Πιστεύεις ότι φέτος έχεις βελτιωθεί σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν;

«Ο προπονητής μου με έχει βοηθήσει να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερος σε πολλά πράγματα σε σχέση με πέρσι. Το κυριότερο που μου έχει περάσει είναι ότι καθρέφτης και κριτής για όλους είναι το γήπεδο και η προπόνηση και με αυτό το σκεπτικό βάζω τα δυνατά μου να είμαι 100% έτοιμος σε κάθε περίσταση που ο προπονητής κρίνει ότι πρέπει να παίξω».

Tί συνάντησες επιστρέφοντας στην ομάδα και ποια η διαφορά σε σχέση με πέρσι;

«Με τον ερχομό μου βρήκα πολλές αλλαγές προς το καλύτερο στην ομάδα και το κυριότερο ότι ο νέος προπονητής μου φέτος μου έδωσε από την αρχή να καταλάβω ότι είμαι μόλις 20 χρονών και έχω πολλά ακόμη να μάθω για το ποδόσφαιρο».

Ποιες οι σχέσεις σου με τους συμπαίκτες σου και τον πρόεδρο;

«Με τους συμπαίκτες μου έχω μια οικογενειακή σχέση, τόσο με τους μεγαλύτερους όπως ο Πάντος και ο Πατσατζόγλου, όσο και με τους παλαιότερους όπως ο Μιχαήλ και γενικότερα με όλους. Για τον πρόεδρο τρέφω μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση όπως έχει και αυτός προς το πρόσωπό μου. Του είμαι ευγνώμων που από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα με βοήθησε. Εγώ δεν έχω οικογένεια στην Ελλάδα αλλά ο πρόεδρος είναι πάντα κοντά μου στην καθημερινότητα, αλλά και σε όποιο πρόβλημα τυχόν προκύψει».

Μπορεί ο ΠΑΣ να πετύχει την φετινή χρονιά κάτι καλύτερο στο Ελληνικό πρωτάθλημα, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί πλέον η κατάσταση σε αυτό με τις νέες συνθήκες που επικρατούν;

«Δεν είναι τόσο θέμα των νέων συνθηκών που διαμορφωθήκαν φέτος όσο του κλίματος και της φιλοσοφίας που υπάρχει στα αποδυτήρια. Δεν υπάρχουν παλιοί και νέοι, έμπειροι ή άπειροι, μικροί ή μεγάλοι. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και γι αυτό τον λόγο μπορεί να πετύχουμε κάτι ακόμη καλύτερο».

Ο προσωπικός σου στόχος την φετινή περίοδο;

«Ο στόχος μου είναι στην ίδια κατεύθυνση με αυτόν του ΠΑΣ. Η δική μου καταξίωση θα προέλθει από την καλή πορεία του ΠΑΣ, οπότε όλες μου οι προσπάθειες στρέφονται προς αυτή την κατεύθυνση».

Για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης;

«Είναι δύσκολο παιχνίδι και ο Αστέρας είναι μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίχτες. Πάμε για το καλύτερο και αν δεν κερδίσουμε τουλάχιστον να μην χάσουμε».

Πως περνάς στα Γιάννινα;

«Μου αρέσει η πόλη και ο κόσμος της . Όποτε δεν έχω υποχρεώσεις περνώ τον χρόνο μου με φίλους πηγαίνοντας είτε για καφέ είτε για φαγητό».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους μας;

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την βοήθεια που μας δίνει και του ζητώ να μην χάσει ποτέ την εμπιστοσύνη του στην ομάδα μας. Θέλω να ζητήσω επίσης συγγνώμη για την περσινή σεζόν που δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για μένα. Παραμένω ο ίδιος και θέλω να πω σε όλους ότι θα εξακολουθήσω να δουλεύω 100% για να πετύχω το καλύτερο για τον ΠΑΣ Γιάννινα».



Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Η έκπληξη της Βίκυς Κάνουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Η έκπληξη της Βίκυς Κάνουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved