Δερμιτζάκης: «Να αλλάξουμε ψυχολογία»

Δερμιτζάκης: «Να αλλάξουμε ψυχολογία»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης παρουσιάστηκε επίσημα από τον Πανθρακικό το απόγευμα της Τετάρτης (31/10) και στις πρώτες του δηλώσεις μίλησε για ανάγκη αλλαγής ψυχολογίας στην ομάδα και άμεση συγκομιδή βαθμών μέσω θετικών αποτελεσμάτων.

Ο Έλληνας προπονητής, που διαδέχεται στον πάγκο της ομάδας της Κομοτηνής τον Σάββα Παντελίδη, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον προκάτοχό του αλλά και για τους διοικούντες τον Πανθρακικό οι οποίοι τον εμπιστεύθηκαν εκ νέου για την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε ένα γνωστό περιβάλλον. Δεν υπάρχει οικειότητα μόνο με την ομάδα, τη διοίκηση αλλά και με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, αφού και την προηγούμενη φορά είχαμε άριστη συνεργασία. Είχα την ευθύνη για την τεχνική καθοδήγηση αυτής της ομάδας πριν μερικά χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον κ. Καραολάνη, που μου έδωσαν τα ηνία της ομάδας», είπε αρχικά ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο Σάββας Παντελίδης είναι ένας εξαιρετικός συνάδελφος και άνθρωπος, πέτυχε πολλά πράγματα στον Πανθρακικό και θέλω να του ευχηθώ καλή σταδιοδρομία».

Για το τι θα αλλάξει στην ομάδα, τόνισε: «Πρέπει να ανακάμψουμε άμεσα και όσον αφορά τα αποτελέσματα και βαθμολογικά αλλά και από άποψη ψυχολογίας. Η ομάδα δεν έχει πάρει μέχρι τώρα αυτό που της αναλογεί. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια από το τεχνικό επιτελείο, από τους ποδοσφαιριστές και στήριξη από τη διοίκηση, η οποία βέβαια είναι δεδομένη. Φυσικά χρειαζόμαστε και τη στήριξη του κόσμου. Όλοι ξέρουμε πως ο κόσμος εδώ αγαπά την ομάδα και όπως είχα πει παλιότερα, μπορεί να αποτελέσει τον 12ο παίκτη για τον Πανθρακικό. Η ομάδα δεν έχει να κάνει με πρόσωπα, προπονητές ή ποδοσφαιριστές, είναι κάτι ανώτερο».

Ενώ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ανέφερε: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο, αφού ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Στόχος μας είναι φυσικά να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να ανακάμψουμε ψυχολογικά και βαθμολογικά. Μπορεί να αποτελέσει αυτό ο αγώνας μια αρχή, ώστε να πετύχουμε το στόχο της άνετης παραμονής της ομάδας στην κατηγορία».

Τέλος, αναφορικά με τους συνεργάτες του, υποστήριξε ότι: «Ο Γιάννης Ταουσιάνης θα είναι βοηθός μου και ο Τάσος Σιδερίδης θα είναι ο γυμναστής της ομάδας. Όσον αφορά τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων ευελπιστώ πως μέχρι την Δευτέρα θα έχουμε βρει το άτομο που αναζητάμε».

Νωρίτερα, είχε μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού, Αναστάσιος Καραολάνης. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Κομοτηνής, ανέφερε πως ο Παύλος Δερμιτζάκης επιλέχθηκε για να ολοκληρώσει το έργο που είχε αρχίσει στο παρελθόν στον Πανθρακικό.

«Σας παρουσιάζω τον νέο προπονητή της ομάδας Παύλο Δερμιτζάκη. Είναι γνώριμος στην πόλης της Κομοτηνής καθώς συνεργαστήκαμε στο παρελθόν και μέσα σε αυτό το διάστημα της συνεργασίας μας υπήρξε πολύ καλή χημεία τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Κατά το διάστημα της συνεργασίας μας η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, προωθήθηκαν ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων, αναδείχθηκαν ποδοσφαιριστές και είχαμε κέρδη τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά. Τις τελευταίες μέρες ακούω διάφορα σχόλια για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ακούω θετικά σχόλια για την επιλογή του Παύλου Δερμιτζάκη ακούω και αρνητικά σχόλια. Για τα θετικά σχόλια δεν έχω να προσθέσω τίποτα πέρα από ότι όλοι μας θα δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να βελτιώσουμε την εικόνα του Πανθρακικού τόσο αγωνιστικά όσο και σε συγκομιδή πόντων», είπε αρχικά ο κ. Καραολάνης.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Με τον Παύλο Δερμιτζάκη η διοίκηση της ομάδας είχε μια πολύ καλή συνεργασία η οποία κράτησε 6 μήνες στην Super League. Ξεκινήσαμε και την επόμενη χρονιά στην Football League. Ο ίδιος αλλά και η ομάδα δέχτηκε δυο φορές πρόταση, αν θυμάμαι καλά, για να πάει στον ΠΑΟΚ. Με την δικιά μας έγκριση συζήτησε 2 φορές με τον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, πρέπει να υπενθυμίσω στον κόσμο, ότι από την αλλαγή προπονητή υπήρξε οικονομικό όφελος για τον Πανθρακικό καθώς αποζημιώθηκε».

Για το πώς επιλέχθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης, σχολίασε: «Η επιλογή για να αναλάβει ο Παύλος Δερμιτζάκης τον Πανθρακικός ήταν μια ομόφωνη απόφαση της Διοίκηση και μόνο αυτής. Υπήρξαν και άλλα ονόματα προπονητών που μας απασχόλησαν αλλά θεωρήσαμε ότι με την επιλογή του Παύλου λιγοστεύουμε το ρίσκο καθώς μέσα στην αγωνιστική περίοδο επιλέγεις το σίγουρο, το γνώριμο και όχι το άγνωστο. Ο Παύλος ήρθε για να συνεχίσει αυτό που αφήσαμε στη μέση, μας χρωστάει και του χρωστάμε οπότε πιστέψαμε ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή για αποδείξεις».

Τέλος, τόνισε: «Κλείνω ευχόμενος όλα να πάνε καλά για την ομάδα μας. Στον Παύλο εύχομαι υγεία, καθαρό μυαλό και φυσικά πολλές νίκες με τελικό στόχο την παραμονή της ομάδας μας».



NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved