Οικονομόπουλος: «Αρχή για καλύτερη συνέχεια»

Οικονομόπουλος: «Αρχή για καλύτερη συνέχεια»

Η εμφάνιση του Άρη απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι η αρχή για τη συνέχεια, η οποία θα είναι καλύτερη, σύμφωνα με τον Μπάμπη Οικονομόπουλο.

Ο νεαρός άσος των «κίτρινων» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero FM» για το ντεμπούτο του στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Παράλληλα, τόνισε πως όνειρό του είναι να καθιερωθεί στους Θεσσαλονικείς.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μίλησε για:

Την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Θεωρώ ότι έπρεπε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι και νιώθουμε αδικημένοι από το αποτέλεσμα. Δείξαμε στον κόσμο αυτό που θέλει να βλέπει και κάναμε την αρχή για μια καλύτερη συνέχεια».

Το αν η ομάδα του Άρη έχει ταλέντο: «Η ομάδα μας έχει πολύ καλούς παίκτες. Οι έμπειροι έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια τους. Οι νέοι από την άλλη, έχουν πάθος και θράσος. Είναι θέμα χρόνου να δείξουν τις δυνατότητες του και με σωστή δουλειά σιγά σιγά είμαι σίγουρος ότι θα χτίσουμε κάτι καλό».

Το αν περίμενε να πάρει την ευκαιρία: «Η αλήθεια είναι πως κάποια φάση έχασα το κουράγιο μου. Η δουλειά μας όμως είναι αυτή και πρέπει να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Με τον προηγούμενο προπονητή δεν πήρα την ευκαιρία, όμως θέλω να ευχαριστήσω τους νέους προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Δεν περίμενα να παίξω, πάλεψα, δούλεψα, σκόραρα στο οικογενειακό διπλό, με είδαν σε καλή κατάσταση και με εμπιστεύτηκαν γιατί ξέρουν τι μπορώ να προσφέρω».

Την ψυχολογία των νεαρών παικτών με την έλευση των Πασσιαλή και Μπουγιουκλή: «Με αυτούς τους δύο μεγαλώσαμε. Τους ξέρουμε μας ξέρουν και γνωρίζουν τι μπορούμε να δώσουμε. Είναι μια εύκολη συνεργασία και γι αυτό βγάλαμε μια διαφορετική εικόνα στο γήπεδο».

Τις διαφορές του Άρη σε σχέση με το παιχνίδι της Κυριακής: «Δε δώσαμε χώρους, καλύψαμε σωστά και κοιτάξαμε με το πέρασμα του χρόνου να περάσουμε μπροστά και να κυνηγήσουμε κάποιο γκολ. Είχαμε πλάνο και τακτικά ήμασταν πολύ καλοί».

Το στιλ του παιχνιδιού που ταιριάζει στην ομάδα: «Ειδικά στους εκτός έδρας αγώνες αυτό το παιχνίδι μας ταιριάζει. Είναι μια τακτική που σε βοηθάει να κλείσεις χώρους και να βγεις οργανωμένα στην επίθεση. Δεν παίζουμε μόνο άμυνα».

Τις ευκαιρίες που είχε πάρει στο παρελθόν: «Η δουλεία μας είναι να περιμένουμε την ευκαιρία και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Το θέμα είναι να είσαι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή. Πέρσι για παράδειγμα στην Κομοτηνή δεν πήγα καλά, αλλά μετά προσπάθησα και δούλεψα. Ελπίζω στο μέλλον να μου δοθεί και άλλη ευκαιρία προκειμένου να αποδείξω ότι αξίζω να φοράω αυτή τη φανέλα»

Το αν το βοήθησε ο δανεισμός του: «Οι 17 συμμετοχές που έκανε πέρσι με βοήθησαν σημαντικά. Άλλο να παίζεις στην Κ20 και άλλο εκεί. Πήρα ψυχολογία και ήταν μεγάλο σχολείο για μένα η Β΄ Εθνική».

Το συμβόλαιό του: «Θα δούμε, το όνειρο μου είναι να παίξω στον Άρη και γι αυτό έχω θυσιάσει πάρα πολλά. Ελπίζω να συνεχίσω και στο μέλλον να είμαι στην ομάδα. Μένω μακριά από την οικογένεια μου, έχω παρατήσει τη σχολή μου και τα έκανα όλα αυτά χωρίς να το σκεφτώ για χάρη του Άρη. Πολλοί άνθρωποι με στήριξαν και με βοήθησαν (Γιώρης, Πασιαλής κ.α) στο καιρό που είμαι στην ομάδα. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο, αν δεν ρισκάρεις δεν θα πετύχεις τίποτα. Έχω περάσει πολλά στον Άρη και θέλω να ζήσω ακόμα περισσότερα».

Το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό: «Πάμε για τους τρεις βαθμούς και δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Ο Ολυμπιακός έχει παιχνίδι την Τετάρτη, πιθανότατα θα είναι κουρασμένος και είναι η καλύτερη στιγμή για εμάς να του σπάσουμε το σερί και γι’ αυτό θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».



Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved