Χιμένεθ: «Έχει ταλέντο ο Μανωλάς»

Χιμένεθ: «Έχει ταλέντο ο Μανωλάς»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Μανωλά μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο πρώην τεχνικός ηγέτης της ΑΕΚ, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», υποστήριξε πως ο νεαρός αμυντικός έχει μεγάλο ταλέντο και μπορεί να αγωνιστεί ακόμα και σε μεγάλο πρωτάθλημα, όπως στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

«Είναι ένας παίκτης με πολύ μέλλον μπροστά του. Πρέπει όμως να του δοθεί ο χρόνος για να βελτιώσει το ταλέντο του. Έχει άφθονο ταλέντο. Προσωπικά είναι από τους πιο ταλαντούχους που έχω γνωρίσει στη θέση του», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος: «Θέλει τον χρόνο του. Είναι δουλευταράς και του έκανε καλό η συνύπαρξη με τον Δέλλα στην άμυνα. Χρειάζεται έναν έμπειρο δίπλα του για να μαθαίνει».

Παράλληλα, ο Ισπανός προπονητής τόνισε: «Ο Ολυμπιακός έκανε μια σπουδαία επιλογή με τον Κώστα. Σίγουρα θα χρειαστεί τη βοήθεια των πιο έμπειρων. Θα χρειαστεί βελτίωση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού του. Μπορεί να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο».

Και κατέληξε: «Θεωρώ ότι μπορεί να παίξει και σε κορυφαία πρωταθλήματα ακόμη και στην Ισπανία και στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Ο Κώστας είναι γρήγορος, είναι δυνατός, είναι ψηλός και πολύ δουλευταράς. Δεν θα πω ότι μοιάζει με κάποιον άλλον. Θα πω ότι είναι ξεχωριστό ταλέντο που έχει δρόμο μπροστά του και μπορεί να δώσει πάρα πολλά».



Συγκινητικό «αντίο» της Χατζηευστρατιάδου στον Παναθηναϊκό
Συγκινητικό «αντίο» της Χατζηευστρατιάδου στον Παναθηναϊκό
AEK: Ενδιαφέρον της Ένωσης για Κεσιέ – Διαψεύδει η ΠΑΕ
AEK: Ενδιαφέρον της Ένωσης για Κεσιέ – Διαψεύδει η ΠΑΕ
Στο ελληνικό Big-4 προτάθηκε ο Μέμφις Ντεπάι!
Στο ελληνικό Big-4 προτάθηκε ο Μέμφις Ντεπάι!
ΟΦΗ: Συγχαρητήρια επιστολή από Γκαγκάτση για την κατάκτηση του Κυπέλλου
ΟΦΗ: Συγχαρητήρια επιστολή από Γκαγκάτση για την κατάκτηση του Κυπέλλου
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved