Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της Κέρκυρας

Μπορεί το πρωτάθλημα της Super League να διακόπτεται, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας, ωστόσο στην Κέρκυρα συνεχίζουν κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της Κέρκυρας

Ο Άκης Μάντζιος, μαζί με το τεχνικό επιτελείο των «Φαιάκων» ανακοίνωσαν το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η Κέρκυρα, το οποίο ξεκινάει από αύριο (4/9), αφού σήμερα υπήρχε ρεπό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Στη βάση της βρίσκεται από σήμερα το πρωί η αποστολή του ΑΟ Κέρκυρα. Οι Φαίακες επέστρεψαν, μέσω Αθηνών (όπου και διανυκτέρευσαν), από την Τρίπολη, όπου χθες αντιμετώπισαν τον Αστέρα για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League – ΟΠΑΠ και, μετά το σημερινό ρεπό, θα επιστρέψουν στη... δουλειά, αύριο, Τρίτη.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της εβδομάδας έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ, 3/9
Ρεπό

ΤΡΙΤΗ, 4/9
09.30: Α' γκρουπ, γυμναστήριο.
18.30: Προπόνηση στα Γαζάτικα.

ΤΕΤΑΡΤΗ, 5/9
09.30: Β' γκρουπ, γυμναστήριο.
10.45: Γ' γκρουπ, γυμναστήριο.
18.30: Προπόνηση στον Πλάντραφο.

ΠΕΜΠΤΗ, 6/9
18.30: Προπόνηση στον Πλάντραφο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 7/9
09.00: Προπόνηση στον Πλάντραφο.
18.30: Προπόνηση στον Πλάντραφο.

Για Σάββατο (8/9) και Κυριακή (9/9), οι Φαίακες έχουν στο πλάνο τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων. Τα ονόματα των αντιπάλων θα γνωστοποιηθούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες».