Αφοσιωμένος στον Αρη ο Γιαννιώτας

Αφοσιωμένος στον Αρη ο Γιαννιώτας

Αφοσιωμένος στον Αρη δηλώνει ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος μίλησε στο «Aθλητικό Metropolis» για τα σενάρια που τον θέλουν να συνεχίζει στον Ολυμπιακό, αλλά και την πορεία του στην εθνική νέων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ότι θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα: «Το θέμα δεν είναι να το ακούω αλλά να το αποδεικνύω. Ευχαριστώ τον Θεό που πήρα πέρυσι ευκαιρίες αλλά και αυτούς που με εμπιστεύτηκαν. Ακόμα όμως δεν έχω κάνει πολλά πράγματα».

Για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αρη: «Το βάφτισμα του πυρός έγινε με τον κ. Πρόμπιερζ και τον κ. Πασσιαλή. Είχαμε πολλούς τραυματίες και ήρθε ο κ. Πασσιαλής και μου είπε ότι θα ξεκινήσω στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Εκείνο το βράδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ. Είναι μεγάλη υπόθεση. Όταν έμπαινα μέσα φοβόμουν μήπως με βγάλει στο 10’. Αλλά μόλις ξεκίνησε το παιχνίδι τα ξέχασα όλα. Ειδικά όταν πήρα και το πρώτο χειροκρότημα ανέβηκα ψυχολογικά. Θυμάμαι μια φάση που έβγαλα την μπάλα άουτ, αλλά το γήπεδο με χειροκρότησε. Εκεί ένιωσα άλλος παίκτης».

Για τον αν έχει ανταποδώσει στον κόσμο την αγάπη που του δείχνει: «Ακόμα δεν το έχω ανταποδώσει. Εύχομαι να πιάσω τα μέγιστα και να ευχαριστήσω τον κόσμο που με έχει στηρίξει αλλά και την ομάδα που με πίστεψε».

Για το αν σκέφτεται το επόμενο βήμα της καριέρας του: «Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Αρη. Όταν έρθει όμως μια πρόταση από το εξωτερικό είναι πρόκληση. Δεν λέω ότι θα φύγω, αλλά δεν αποκλείω κάποια πρόταση από το εξωτερικό. Δεν θέλω να υποτιμήσω πάντως την φανέλα του Αρη. Δεν είναι λίγο πράγμα να φοράς την φανέλα αυτής της ομάδας. Αλλά το να πας σε ένα άλλο πρωτάθλημα αποτελεί μια πρόκληση».

Για το αν θα πήγαινε σε κάποια άλλη ομάδα της Ελλάδας αν του γινόταν πρόταση: «Εάν ικανοποιήσουν την ομάδα μου τα χρήματα μιας άλλης ομάδας, θα το σκεφτώ Αλλά εγώ εύχομαι να έχω πρόταση από το εξωτερικό. Ότι είναι να έρθει, θα έρθει. Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα και έχω ζητήσει να μην μου λένε τίποτα οι γύρω μου. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου. Ούτε βλέπω εφημερίδες ούτε μπαίνω σε σάιτ. Δεν θέλω να ξεφύγω. Έρχονται και μου λένε για αυτά οι συμπαίκτες μου και τους λέω ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Άλλωστε δεν συμβαίνει και κάτι. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Τα υπόλοιπα είναι δουλειές άλλων. Είναι τιμητικό, αλλά δεν με κολακεύει κιόλας. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και το σημαντικό. Εμένα δεν με αγγίζει που γράφουν για τον Ολυμπιακό».

Για το πώς βλέπει τον Αρη: «Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Επειδή όλοι οι παίκτες είναι μικροί και θέλουν να διακριθούν, θα γίνει πολύ καλή δουλειά. Δεν έχουμε τους αδιάφορους ξένους, αλλά παιδιά που θέλουν να τα δώσουν όλα. Βέβαια έχουν περάσει ξένοι καλύτεροι από κάποιους Έλληνες όπως οι Ουμπίντες και Ακόστα. Άψογοι επαγγελματίες που πρέπει να είναι παράδειγμα για όλους».

Για τον Μάκη Κατσαβάκη και αν έχει μιλήσει μαζί του: «Μίλησα. Είχαμε μια κουβέντα λίγων λεπτών, καθώς έχει και πολύ δουλειά. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να δουλέψει πολύ με τους νεαρούς και να κάνει έναν κορμό που θα μείνει για πολλά χρόνια».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Από τη στιγμή που άρχισαν να παίζω στον Αρη, συναντώ μια τεράστια αγάπη. Μας δείχνουν μεγάλη εμπιστοσύνη και αυτό μας ωφελεί. Παίρνουμε θάρρος και θέλουμε να τους ανταποδώσουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν»



Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved